lauantai 17. lokakuuta 2015

Huippuhyvä kasvoputsari

Tänään puhutaankin, kuten otsikostakin jo käy ilmi, kaikkien aikojen suosikki kasvojen puhdistusaineestani. Kyseessä siis tietenkin GlamGlow Powercleanse daily dual cleanser. Tämä holy grail -tuote eksyi kaappiini reilu kuukausi sitten, kun kaipasin uutta putsaria ja olin lukenut tästä paljon hyviä arvosteluja. GlamGlown naamiothan ovat ihan suosikkejani, joten ajattelin, ettei tämäkään voi huono olla. 


Näitä putsareitahan GlamGlowlla on yhtä monta kun naamioitakin ja ne on värikoodattu samalla tavalla, esim sininen kosteuttaa. Itselleni valitsin tämän vihreän Powercleanse version, koska sen kaksiosainen pumppu kiinnosti. Tuote koostuu siis kahdesta eri aineesta, öljystä ja mudasta, jotka molemmat tulevat omasta säiliöstään ja pumpustaan.


Tuote sisältää siis erilaisia öljyjä ja savea, jotka samalla puhdistavat ja hoitavat ihoa. Öljyjen tehtävä on puhdistaa ja ravita ihoa ja savi/muta syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa. Tuote puhdistaa loistavasti meikin, epäpuhtaudet ja lian kasvoilta, jättäen kasvot puhtaiksi ja pehmeiksi. Tämä on nopeasti noussut suosikikseni, sillä sen puhdistusteho on jotain uskomatonta ja tämä jättää myös kasvot todella pehmeiksi. Yleensä puhdistusvaahtojen yms. jälkeen olen putsannut kasvot vielä misellivedellä ja vanulapulla, mutta tämän kanssa sen on voinut jättää väliin. Ainoana miinuksena tässä on se, että tuote ei sovellu silmämeikin poistoon, siihen tarvitsee siis edelleen toisen tuotteen. 


Kaksoispumppusysteemi on kiva, koska sen avulla voi itse määrittää kuinka paljon haluaa öljyä ja mutaa. Itse otan yleensä 2-3 pumppausta kumpaakin, sekoitan kädellä ja levitän kuiville kasvoille. Kun olen hieronut tuotteen kasvoille, kostutan kädet ja jatkan hieromista, jolloin tuote vaahtoutuu. Lopulta huuhtelen kasvot vedellä.Oletko sinä jo kokeillut GlamGlow putsareita? Kerro ihmeessä jos löytyy kokemusta myös muista väreistä!

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...