tiistai 27. lokakuuta 2015

Melted Fig // marjaisat syyshuulet

Tervehdys! Meikkikuvat viime lauantailta päätyi eilen koneelle ja vaikka alunperin en aikonut näitä julkaista, tykästyin niin paljon tuohon huuliväriin, että halusin teillekin siitä vinkata! Luvassa siis pikaisesti kuvat meikistä, luettelen käytetyt tuotteet tuonne alas kun kerkeän!


Meikki itsessään oli hyvinkin simppeli. Käytin silmämeikkiin pitkästä pitkästä aikaa Tarten Amazonian Clay -palettia, koska se on ollut niin pitkään käyttämättä ja sen sävyt on kuitenkin super kauniita. Valitsin paletista violetin eri sävyjä silmämeikkiin, matchasi kivasti tuohon neuleeseen ;).


Huulille päädyin laittamaan jokunen postaus sitten esittelemääni Too Facedin Melted fig liquified lipstick huulipunaa. Tuo kyseinen sävy on mielestäni uskomattoman kaunis marjaisa violetti, täydellinen syksypuna niille, jotka eivät tuosta ruskeasta muodista innostu. Mitä te tykkäätte sulaneesta viikunasta?Tänään en sen enempää höpöttele ja jaarittele, bloggeri ei ole ollut kovinkaan yhteistyökykyinen tänään taaskaan enkä jaksa sen kanssa nyt enempää tapella. Halusin kuitenkin päästä julkaisemaan nämä kuvat teille, koska torstaina tai viimeistään perjantaina esittelen teille ihka ensimmäisen Boxycharmini sisällön!

Ihanaa loppuviikkoa!

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Lórèal Lumi magique primer
Lumene CC meikkivoide, medium
NARS radiant creamy concealer, custard
ABH contour kit
NARSissist paletti
benefit girl meets pearl
NARS puuteri, beach

Inglot eyemakeup base, 01
Tarte Amazonian clay paletti, high-performance naturals
Maybelline lash sensational waterproof mascara
Natural code eye intensifier, 2 pearly taupe
ABH brow wiz, soft brown

Too Faced Melted liquified long wear lipstick, Melted figSeuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...