sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Heinäkuun Boxycharm

Syyskuu on jo hyvässä vauhdissa ja kohta saakin kaivaa hupparit ja neuleet kaapista käyttöön. Blogin puolella palataan vielä kesäisiin tunnelmiin ja heinäkuun Boxycharmin pariin. Boksin sain käsiini jo elokuun alkupuolella, mutta ajattelin sen silti esitellä vielä teillekin, sillä laatikosta löytyi pari aika kivaa yllätystä. Teemana oli sunshine eli auringonpaiste ja kesä, osa tuotteista sopi teemaan oikein kivastikin.Grace & Stella eye mask set / 21usd

Tämä merkki tuli tutuksi jo kesäkuun boksin kautta, jolloin saatiin setillinen kangasnaamioita kasvoille. Mulla ei ollut niille käyttöä, joten testikokemuksia ei ole jakaa. Tällä kertaa naamioita tuli silmänympärysiholle ja näitä varmasti jossain kohtaa testaankin. Näiden pitäisi auttaa tummiin silmänalusiin, silmäpusseihin ja juonteisiin.


111SKIN Nac Y2 pollution defence booster / 135usd

Ensireaktio oli, että MITÄH! 135 dollaria?? Joo, boksin selkeästi arvokkain tuote oli tässä. Nimi kuulosti jo hankalalta, mutta kyseessä on siis ihoa vahvistava ja suojaava boosteri, jota voi sekoittaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon. Olen tätä käyttänyt myös ihan yksinään seerumin tilalla ja kyllähän tämä tuntuu iholla ylelliseltä ja hemmottelevalta.


Hourglass Arch brow micro sculpting pencil / 28usd

Tästä olin tosi innoissani, sillä Hourglass on yksi niistä brändeistä, jonka tuotteita haluaisin kokeilla enemmänkin. En ole tätä kulmakynää vielä korkannut, ajattelin yrittää käyttää ensin vanhoja pois, mutta innolla odotan tän testaamista. Ja kulmakynä on yksi niistä harvoista tuotteista, joita oikeasti saan kulumaan, eli tän pariin pääsen kyllä varmasti suht piankin.


Doucce fierce & fine graphic pen / 21usd

Tämä vedenkestävä eyeliner oli mulle boksin tylsin tuote tälläkertaa. Mä käytän tosi harvoin rajauksia ja näitä tusseja on kertynyt jo aika paljon bokseista ja muualta. Enköhän tämänkin tule korkkaamaan ja kokeilemaan, mutta ei tosiaan aiheuttanut mitään riemuhuutoja.


PÜR cosmetics Festival 2.0 luomiväripaletti / 36usd

Toinen hittituote tässä boksissa oli tämä kaunis luomiväripaletti PÜRilta. Tässä on aivan upeat sävyt ja koostumuskin vaikuttaa ainakin swatchien perusteella hyvältä. Tummin sävy oli kuljetuksessa ottanut hieman osumaa, mutta sen sain onneksi helposti korjattua. 

Mitä ajatuksia heinäkuun boksi sinussa herätti?

Love, Mari
 

8 kommenttia:

 1. Yllättäen iskin taas silmäni tuohon luomiväripalettiin :D

  VastaaPoista
 2. Naamiot silmänalusille tulisi heti käyttöön. Myös tuo boosteri kiinnostaisi. Luomiväripaletin värejä ihailisin, en ehkä osaisi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boosteri on ollut mulla nyt käytössä ja täytyy sanoa, että vaikka onkin toimiva tuote ollut, niin ei mun mielestä hintansa arvoinen. :)

   Poista
 3. Nuo naamiot silmänalusille kuulostivat mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuntuvat aivan ihanilta, etenkin hieman väsyneillä ja rasittuneilla silmänalusilla :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...