lauantai 19. syyskuuta 2020

Ziaja Jeju - tasapainoa nuorelle iholle

Tuotteet saatu pr näytteenä.

Ziaja julkaisi elokuun alussa uuden Jeju tuoteperheen. Pääsin ilokseni testaamaan näitä uutuus tuotteita heti lanseerauksen aikaan ja nyt olen käyttänyt näitä jo hyvän aikaa osana ihonhoitorutiiniani, eli voin jakaa ajatuksia myös teille.

Jeju -sarja on suunnattu nuorelle epäpuhtaalle ja pintakuivalle iholle ja tuotteet sopivatkin erinomaisesti yläkouluikäisen nuoren muuttuvan ihon tarpeisiin. Itsehän en ihan enää tuohon ryhmään kuulu, mutta olen silti nauttinut näiden käytöstä todella paljon. Tuotteista puuttuu toki anti-age vaikutus, mutta muilta osin nämä käyvät ihan yhtä hyvin myös aikuisen iholle, varsinkin jos iho kaipaa tasapainoa ja virkistystä.

Ziaja Jeju

Jeju -sarjan tuotteet ovat hellävaraisia, kosteuttavia ja rauhoittavia. Sarja perustuu korealaiseen ihonhoitoon ja tuotteissa on käytetty mm. suojaavaa kameliaöljyä, rauhoittavaa ja kosteuttavaa xylitolia, rauhoittavaa kistus-uutetta ja puhdistavaa binchotan -hiiltä. Jeju -sarjan tuotteissa on raikas minttuinen tuoksu, joka ensi nuuhkaisulla muistutti hieman hammastahnaa. Omasta mielestäni tuoksu on oikein miellyttävä, eikä liian voimakas. 

Jeju -sarjan tuotteet tulivat myyntiin elokuun alussa Sokos tavarataloihin ja verkkokauppaan, sekä Ziajaa myyviin kampaamoihin ja kauneushoitoloihin. Tuotteet ovat erittäin edullisia, hinnat vaihtelevat 7,90€-9,90€ välillä.

Sarjaan kuuluu kuusi tuotetta, joista kerron seuraavaksi tarkemmin.

Ziaja Jeju

Jeju micellar water on hajusteeton ja hellävarainen tuote ihon puhdistukseen. Se poistaa kasvoilta meikit (myös silmä-, ja huulimeikin) ja puhdistaa kasvot aamuin illoin. Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se on suunnattu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Misellivedessä on käytetty kosteuttavaa kameliaöljyä ja xylitolia, eli se ei kuivata ja ärsytä ihoa.

Tämä on ollut yksi mun suosikeista koko sarjassa ja olenkin käyttänyt tätä päivittäin aamuin illoin. Misellivesi ei ärsytä yhtään ihoa, ei edes herkkää silmänympärysaluetta ja tämän käyttö on ollut todella miellyttävää. Misellivesi on toiminut mulla hyvin kasvojen puhdistuksen viimeisenä vaiheena, tällä on saanut kaikki meikin rippeet hyvin pois ja iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta.


Jeju face toner kasvovesisuihke on virkistävä ja puhdistava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Sen tehtävänä on hillitä ihon rasvoittumista, mutta se ei kuitenkaan kuivata ihoa. Kasvovesi rauhoittaa ihoa ja auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia. Tuote ei sovellu silmänympärysiholle.

Tästäkin olen tykännyt, mutta suihke mun mielestä jotenkin hankaloittaa tuotteen käyttöä, kun pitää samalla varoa silmänympärysihoa. Jos tätä voisi huoletta suihkia koko kasvoille, ei minulla olisi mitään valittamista. Itse olen käyttänyt tätä vanulapun kanssa, jolloin lappuun saa käyttää aika monta suihkausta, ennen kuin se kostuu kunnolla. Tuote itsessään on tuntunut miellyttävältä ja tehokkaalta, mutta käyttömuoto ei omasta mielestäni ole kovinkaan toimiva.

Ziaja Jeju

Jeju micro-exfoliating face paste on hellävarainen kuorinta-aine, joka sisältää biohajoavia kuorivia rakeita. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, mutta olen tykännyt käyttää tätä myös omalla normaalilla pintakuivalla ihollani. Kuorinta on niin hellävarainen, että se sopii päivittäiseen käyttöön tarvittaessa. Itse olen käyttänyt tätä noin 2 kertaa viikossa ja se on ollut omalle iholleni riittävän usein. Kuorinta tekee ihosta pehmeän ja sileän ja se lupaa ehkäistä epäpuhtauksia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Tässä on ollut mun makuuni kiva koostumus. Se on nimensä mukaan tahnamainen, mutta levittyy helposti ja huuhtoutuu pois vaivattomasti. Kuorivat rakeet ovat sopivan kokoisia, ei liian hienoa eikä liian karkeaa.

Ziaja Jeju

Jeju black face mask on puhdistava kasvonaamio, joka sopii erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Geelimäisen koostumuksen ansiosta naamio on helppo levittää kasvoille ja se ei tunnu iholla kiristävältä tai epämukavalta. Naamio sisältää 1% hiiltä, joka imee itseensä epäpuhtauksia ja talia. Oma ihoni ei vastaa tämän naamion kohdeyleisöä, mutta silloin tällöin tykkään kuitenkin käyttää myös tälläistä syväpuhdistavampaa naamiota. En osaa valitettavasti sanoa miten tämä auttaa oikeasti epäpuhtaan ihon hoidossa, mutta omat kokemukseni ovat olleet hyvät. Iho tuntuu naamion jälkeen "uudistuneelta" ja pehmeältä.

Jeju face cream-mousse on sarjan kasvovoide, joka sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle. Koostumus on kuin sekoitus perinteistä voidetta ja moussea, pehmeä ja nopeasti imeytyvä. Voide tuntuu kasvoilla kosteuttavalta ja rauhoittavalta ja se sopii hyvin myös meikin alla käytettäväksi. Voiteessa on spf10 eli matala suojakerroin. Tästäkin olen tykännyt, erityistä kiitosta annan todella nopealle imeytymiselle ja koostumus tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. 

Jeju no make-up foundation oli mulle kokoelman suurin yllättäjä ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Tämä nousi jopa mun suosikiksi kaikista näistä tuotteista. Kyseessä on kevyesti sävyttävä kasvovoide, joka on ollut aivan täydellinen tuote nopeaan arkiehostukseen. Voin hyvin kuvitella, miten loistava tuote tämä on nuorella koululaisella, joka haluaa hieman peittävyyttä iholle, käyttämättä kuitenkaan paksua kerrosta meikkiä. Ihan yhtä loistavasti tämä sopii meille ruuhkavuosia eläville kiireisille (tai laiskoille) kotiäideille. Olen säilyttänyt tätä peilikaapissa ihonhoitotuotteiden joukossa ja käyttänyt viimeisenä askeleena aamuisin. Tuotetta riittää pieni määrä koko kasvoille, se on helppo ja nopea levittää sormin ja se antaa täydellisen luonnollisen näköisen lopputuloksen. Kuin oma iho, mutta parempi!

Siinä on riittävästi peittävyyttä tasoittamaan ihonsävyä ja peittämään punoitusta. Sillä on myös ihoa hoitava rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Päivänmittaan "meikkivoide" tuntuu kasvoilla täysin huomaamattomalta, jopa niin, että sen unohtaa olevan kasvoilla. Välillä käytän tätä ihan yksinään, joinain päivinä käytän päällä puuteria ja toisinaan teen tämän päälle ihan kunnon meikin. Aina se vaan näyttää yhtä hyvältä!

Jeju -sarjan tuotteet yllättivät minut kokonaisuutena erittäin positiivisesti, en ajatellut tykästyväni niihin näin paljoa. Varsinkin kun kyseessä on tosiaan teini-iholle tarkoitettu tuotesarja. Tässä se nähtiin, että aina kannattaa kokeilla. Suosittelen lämpimästi tutustumaan sarjan tuotteisiin, olit sitten teini tai teinin äiti (tai jotain siltä väliltä) ja koet ihosti tarvitsevan tasapainoa, puhdistusta ja kirkkautta. 

Onko Ziajan tuotteet sulle tuttuja?

Love, Mari 

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...