perjantai 8. toukokuuta 2020

Jeffree Star Cosmetics Magic Star concealer

Tuotteet saatu Oletkaunis.fi
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Jeffree Star Cosmetics julkaisi viime vuonna Magic Star concealer -peiteaineen, jota olen halunnut päästä testaamaan jo lanseerauksesta lähtien. Pääsin nyt keväällä yhteistyön tiimoilta valitsemaan Oletkaunis.fi verkkokaupan valikoimista kokeiluun muutamia tuotteita ja tämä oli mun ehdoton ykkösvalinta! Kirjoittelin jo aikaisemmin muista kokeilemistani tuotteista, voit käydä lukemassa postauksen täältä.

Tänään ollaan kuitenkin Jeffreen parissa ja pääsen vihdoin kertomaan ajatukseni tästä peiteaineesta. Oletkaunis.fi verkkokaupassa on muuten todella laaja valikoima Jeffreen meikkejä ja oheistuotteita, sieltä olen itsekin tilannut mm. kaikki Jeffreen palettini. Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima, jos JSC kiinnostaa :). Nyt on muuten iso osa Jeffreen tuotteista jopa -50% alennuksessa!

Magic Star concealer

Peiteaineen lisäksi valitsin kokeiluun myös toisen tuotteen Jeffreeltä, nimittäin huulikuorinnan. Mun huulet on talven jäljiltä aika kuivat ja nyt keväisten tuulien myötä huulet tuntuvat välillä kiristäviltä ja jopa kirveleviltä. Toivoin saavani tästä apua ongelmaan. Mutta palataan tähän paremmin postauksen lopussa.
Magic Star concealer

Magic Star peiteaine ihastuttaa jo heti pakkauksellaan. Tästä tietää heti ensi vilkaisulla mistä brändistä on kyse. Peiteaine on pakattu pinkkiin pahvipakkaukseen ja tuubi itsessään on kirkasta muovia, jonka korkkia koristaa pinkki "timantti" ja tähti. Tämä on jotenkin niin överi ja samaan aikaan aivan ihana! Kuin tehty kaikille meille harakoille :).

Magic Star concealer

Applikaattori poikkeaa muista mun kokoelman peiteaineista paljonkin. Tässä on littana pisaran muotoinen pää, jolla tuotetta on helppo levittää tarkastikin halutuille alueille. Koostumukseltaan peiteaine on melko nestemäistä, mutta ei kuitenkaan juoksevaa. Koostumus on myös aika kevyt ja sanoisin tämän olevan puolipeittävä, mutta helposti kerrostettavissa. 

Tykkään tästä kovasti silmien alla, sillä tällä saa helposti kirkastettua katsetta, peitettyä tummat silmänaluset eikä peiteaine myöskään uppoa juonteisiin, kunhan sen muistaa kiinnittää kevyesti puuterilla. Tämä myös pysyy kauniina koko päivän, eli ei tarvitse huolehtia meikin korjailusta. Tämä meni ehdottomasti mun suosikkien joukkoon ja ollutkin usein käytössä viime viikkojen aikana! Etenkin nyt keväällä ja kesällä tälläinen kevyempi koostumus tuntuu todella miellyttävältä.

Magic Star concealer


Velour lip scrub Pumpkin pie ihastutti tuoksullaan heti ensi nuuhkaisulla. Ihanan suolaisenmakea kurpitsainen tuoksu on syötävän herkullinen! Ja tosiaan, tämän voi vaikka syödä. Jeffreen huulikuorinnat ovat vegaanisia ja syötäväksi kelpaavia. Pakkaus on todella kaunis, tämä taisikin olla osa viime tai edellisvuoden joulukokoelmaa.

Kuorinta tuntui todella miellyttävältä, poisti huulilta kuivat kohdat ja sai huulet tuntumaan pehmeiltä. Tämän jälkeen huulirasvakin tuntui imeytyvän paremmin ja kaikki kirvely oli poissa. Haluan ehdottomasti lisää näitä eri tuoksuissa!

Mikä on sun suosikki Jeffree Star tuote?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Concealeria olen halunnut testata! Puuteria myös. Paras tuote atm on Alien-paletti :D yllättäen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alien paletti on kyllä ihana, en olekaan aikoihin sitä käyttänyt. :)

      Poista
  2. Minä en ole päässyt koskaan kokeilemaan Jeffree Star tuotteita. Tuo peiteaine kuulosti kyllä hyvältä. Kokeilisin ehdottomasti tummiin silmänalusiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreen tuotteet on mun mielestä olleet aina hyviä, kannattaa testata jos tulee vaikka peiteaineelle tarve ;).

      Poista
  3. tuo huulijuttu kuulostaa ihanalle, rakastan kaikkea mihin liittyy pumpkin!

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se onkin! Täällä kanssa yksi kurpitsa-fani :D.

      Poista
  4. Ei ole koskaan tullut testattua. Lukenut olen paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki on tosiaan tullut Suomessa suosituksi viime vuosien aikana :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...