maanantai 11. toukokuuta 2020

4Beauty Finland Adhesive lash liner

*Tuotteet saatu pr näytteenä.

4Beauty Finland on kotimainen kosmetiikan brändi ja verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy mm. tänään esittelyyn pääsevä Adhesive lash liner, sekä paljon erilaisia irtoripsiä. Sain testattavaksi tuon edellä mainitun linerin, sekä parin ripsiä sille kaveriksi ja tänään puhutaan hetki tästä parista.

Voit käydä tutustumassa 4Beauty Finlandin verkkokauppaan ja valikoimaan täältä. Verkkokaupasta saat koko toukokuun ajan -20% alennusta Adhesive lash liner rajaustussista koodilla MEIKKIHOLISTI20

4Beauty Finland Adhesive lash liner

Adhesive lash liner on kaikessa yksinkertaisuudessaan eyelinerin ja ripsiliiman yhdistelmä. Tämän kanssa ei siis tarvita erikseen mitään ripsiliimaa, vaan ripset painetaan kiinni rajaukseen sellaisenaan. Täytyy sanoa, että olin aluksi vähän skeptinen tämän suhteen, voiko ne ripset muka oikeasti pysyä kiinni ilman erillistä liimaa?

Mä en ole koskaan ollut mikään mestari irtoripsien käytössä enkä kovinkaan usein ole jaksanut niitä edes laittaa, liiman levittäminen ja kuivuminen kun on yksi työvaihe lisää, mistä en niin nauti. 

Tämän linerin kanssa ripsien kiinnittäminen oli kuitenkin niin helppoa, että jopa minä selvisin siitä kohtalaisen hyvin heti ensi yrittämällä! Olen vakuuttunut! Lineri levitetään luomelle kuten mikä tahansa eyeliner, se on todella mustaa ja pigmenttistä ja yhdellä vedolla saa jo hyvää jälkeä. Rajaus tarttuu tiukasti kiinni ja pysyy paikoillaan leviämättä koko päivän.

4Beauty Finland Adhesive lash liner

Kun rajaus on levitetty, annetaan sen kuivahtaa pieni hetki ja sen jälkeen sopivaksi trimmatut ripset vaan painetaan kiinni ripsien tyveen ja valmista! Ripset pysyvät kiinni yhtä hyvin kuin erillisellä liimallakin, ne eivät repsottaneet reunoilta. Niiden poistaminen kävi silti yhtä helposti kuin aina ennenkin. 

Mun mielestä ripsien asettelu tämän rajauksen päälle sujui paljon helpommin ja nopeammin, kuin ripsiliimalla kiinnitettäessä ja lopputulos olikin omaan silmään erittäin mieluisa. 

Eyeliner tarttuu tosiaan tiukasti kiinni ja sen poistaminen olikin ainoa hieman hankalampi juttu. Öljyisellä silmämeikinpoistoaineella sai suurimman osan irti näppärästi, mutta tämän alle kannattaa tosiaan laittaa hyvä pohjustus ja luomiväriä tms, ettei rajaus ole suoraan kiinni ihossa. Tällöin poistaminenkin on helpompaa. Kyllä tämä toki paljaalta iholtakin lähtee, mutta vaivalloisemmin.

4Beauty Finland Adhesive lash liner

Valitsin kokeiluuni Sydney ripset, jotka ovat melko luonnolliset, mutta kuitenkin todella kauniit ja kaarevat. En osaisi käyttää mitään yli pitkiä tai tuuheita, tämä malli miellytti eniten omaa silmää. Verkkokaupasta löytyy kuitenkin malleja jokaisen makuun, eli varmasti löytyy mieluisat. Tykkäsin kovasti näissä ripsissä ohuesta ja kevyestä ripsinauhasta, joka kaartui hyvin silmän muodon mukaan eikä painanut ripsiä tai luomea. Näiden käyttö tuntui yllättävän miellyttävältä jopa tälläisen ripsi-aloittelijan mielestä.

4Beauty Finland Adhesive lash liner

Käytätkö sinä irtoripsiä?

Love, Mari

11 kommenttia:

 1. Huomasin ihan saman, että kunnon pohjustus eyelinerin alla helpottaa sitä poispesemistä huomattavasti. Mähän teen siis ensin toisella eyelinerilla tonne alle rajaukset ja päälle sudin sitten ton Adhesive Lash Linerin :) Tosi kauniit noi ripset mitkä sä sait! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo tuplarajaus, itse en vaan sitä ylimääräistä työvaihetta jaksaisi :D. Nää Sydney ripset oli kyllä tosi nätit! :)

   Poista
 2. Kaunis lopputulos, ihanan keväinen meikki :)

  VastaaPoista
 3. Sait tämän kuulostamaan todella helpolta. Jopa siltä, että voisin kokeilla irtoripsiä ensimmäistä kertaa elämässäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan ehdottomasti helppoa! En ole koskaan saanut ripsiä kiinnitettyä näin vaivattomasti ja kerralla, yleensä saa tapella pitkään ennen kuin saan ne kohdilleen :D.

   Poista
 4. Käytän irtoripsiä aina kun laittaudun. Tällä hetkellä on ollut jo pidemmän aikaa käytössä magneettiripset, mutta myöskin nuo perinteiset. Tuollainen liner kuulostaa kyllä kätevältä, pitää kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, nyt kun saa ihan kivan alennuksenkin :). Tosiaan helpotti ja nopeutti ripsien kiinnitystä paljon.

   Poista
 5. Todella kaunis meikki ja ihanat ripset. en valitettavasti osaa käyttää irtoripsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, mutta ton linerin kanssa homma helpottui huomattavasti :D.

   Poista
 6. Mitä mä teen väärin kun ripsinauha vaan silti irtoaa vaikka teen kunnon eyelinerit "leveästi" ����⁉️⁉️⁉️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...