lauantai 2. toukokuuta 2020

Maaliskuun BoxyLuxe

Maaliskuun Boxyluxe kauneusboksi tuli jo huhtikuun alkupuolella, mutta nyt vasta ehdin paremmin tämän pariin. Boxy Luxe on siis neljä kertaa vuodessa ilmestyvä "korotus" tavalliseen boxycharm kauneusboksiin. Luxen mukana tulee aina vähintään kahdeksan tuotetta ja boksin arvo on aina vähintään 300 dollaria.

Maaliskuussa boksin teemana oli Pretty edgy, ja mukana oli kahdeksan tuotetta, joiden arvo oli 295€ (mikä yllättäen jäikin alle lupauksen?). Arvoon vaikutti kaksi tuotetta, jotka sai itse valita, eli eri valinnoilla arvo olisi voinut ylittää tuon rajan.
Tarte tarteist pro remix palette / 49usd

Ensimmäinen tuote, jonka valitsin itse oli tämä tarten luomiväripaletti. En muista mitkä tuotteet oli tälle vaihtoehtoina, mutta tämä paletti kiinnosti niistä eniten. Mun kokoelmista löytyi myös alkuperäinen pro paletti, mutta se mulla on tarkoituksena laittaa eteenpäin. Tässä paletissa oli hieman enemmän väriä kuin alkuperäisessä ja tarten luomivärien laatu on aina todella hyvä.


Bombshell Baker glitzy stainless steel straw set / 21usd

Mun toinen valintani oli setti kestopillejä. Olen halunnut jo jonkin aikaa hankkia näitä ja nyt siihen tuli helposti tilaisuus. BoxyLuxen mukana tulee lähes aina myös jotain lifestyle tuotteita, tämä sopi siihen kategoriaan. Pillien mukana tuli myös pieni pilliharja, jonka avulla näiden puhdistus on helppoa.


SOL De Janeiro Brazilian bum bum + Coco cabana cream duo / 15usd

Tämä setti hieman yllätti. Nämä eivät nimittäin ole täysikokoisia, vaan jotain deluxe näytteitä ja olen tuon bum bum voiteen saanut jo aikaisemmin Boxycharmista. Yleensä boxyn mukana ei ole tullut uusintoja. Tykkään kyllä tuosta bum bum voiteesta, sen puoleen ei haittaa saada uutta. Ja olen myös pitkään halunnut kokeilla tuota Coco cabanaa, joten sekin on oikein mieluisa. Olisin toivonut täysikokoisia, niistä boxycharm on tunnettu.


NARS Powermatte lip pigment / 25usd

Narsin powermatte huulipunat on mun mielestä todella ihania, joten tästä olin innoissani. Tumma violetti ei olisi ollut mun ykkösvalinta sävyn puolesta, mutta syksyllä tällekin tulee varmasti käyttöä. Näiden koostumus on mun mielestä niin kiva!

BECCA Skin love glow glaze stick / 28usd

Tämä oli mulle mieluisa yllätys, vaikka tuote itsessään olikin vähän mysteeri. Tykkään Beccan tuotteista ja skin love sarja on myös ollut mieluisa. Tämä on ilmeisesti puikkomainen korostustuote, joka jättää iholle "lasimaisen" kiillon, ei niinkään perinteistä highlighter hehkua. 


PMD beauty smart facial cleansing device / 99usd

Boksin arvokkain tuote oli tämä kasvoille tarkoitettu silikoninen pesuharja. Idea on sama kuin esimerkiksi Foreon kasvoputsareissa. Mä olen ollut aika laiska käyttämään näitä, mutta ajattelin ottaa tämän kokeiluun ja katsoa tuleeko käytettyä ja huomaanko vaikutusta.


Boxycharm Hello charmer! palette / 39usd

Boksin mukana tuli myös toinen luomiväripaletti, Boxycharmin oma tekele Hello charmer! Paletissa on todella kauniit värikkäät sävyt ja swatchien perusteella pigmentti on oikein hyvä. Innolla odotan tämän testaamista. Sävyjen nimet on keksitty hauskasti Boxycharmiin liittyen.


Deborah Lippmann nail polish set / 19usd

Tämä Deborah Lippmannin minikynsilakkaduo oli boksin toinen yllättävä tuote, nimittäin olen myös tämän saanut boksin mukana jo aikaisemmin. Toki sävyt oli silloin erit, mutta tuote muuten sama. En oikein tiedä mitä ajatella näistä toisinnoista, toivottavasti tästä ei tule tapa. Boxycharm on aina ollut mun suosikkini laadukkaiden meikkituotteiden, täysikokoisten tuotteiden ja yllätyksellisyyden vuoksi. Toivon, että voin jatkossa sanoa samaa. Nämä kynsilakat ovat erittäin laadukkaita ja pysyvät kynsillä pitkään. Sävyt eivät ole sellaisia, että olisin ne itse valinnut.

Mitä ajatuksia maaliskuun Luxe herätti?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Sisältö oli ihan kiva, mutta ei mun mielestä paras mahdollinen BoxyLuxe mitä on ollut. Hassua tosiaan toi, että samoja tuotteita on laitettu uudemman kerran boksiin ja ettei kaikki ole täysikokoisia. Toi Bum Bum Creamhan tuli silloin taannoinkin pienemmässä koossa eikä täysikokoisena, muistan ihmetelleeni sitä jo silloin. Muuten varmaan on kyllä pääasiassa kaikki itse saamani tuotteet olleet täysikokoisia! Tarten paletti olisi ollut tästä mulle itselleni mieluisin tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Ja nyt huhtikuun tavallisessa ja premiumissa tuli kanssa uusintoja, en oikeen tykkää siitä. Täytyy katsoa mitä kesä tuo tullessaan. Pääasiassa tulee tosiaan aina täysikokoja, en tajua miksi bum bumit taas näytteitä. Tosin olihan meloninaamiokin näytekokoa pari kuukautta sitten.

   Poista
 2. Ihana setti, mutta kuten Linda kommentoi niin ei aivan mieletöntä himotusta saa itsessänikään aikaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla olin itsekin, vaikka tuotteet kivoja olikin :).

   Poista
 3. Kauniit värit tuossa paletissa ja tuo ensimmäinen kuva on tosi hieno.

  VastaaPoista
 4. Bum Bum kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta ja hauskalta jo nimensäkin vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siitä kyllä tosi paljon, ihana tuoksu! Saa nykyään myös Kicksistä :).

   Poista
 5. Becca ja Nars vaikuttaa todella hyvältä! Ja noi Sol de janeiron rasvat mielenkiintoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä kanssa innostun Beccan tuotteista ja Narsista, tälläkin kertaa nuo oli kivoja vaikka ei ihan täys kymppejä kuitenkaan.

   Poista
 6. Olipas paljon mielenkiintoisia tuotteita. Minulle monta uutuutta. Kosmetiikan maailma on todella ihmeellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kosmetiikkaa löytyy ihan joka lähtöön ja jatkuvasti keksitään uutta :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...