maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kauneuden verkkokauppa Oletkaunis.fi

Yhteistyössä Oletkaunis.fi.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuotteet saatu.

Oletkaunis.fi on meikkeihin ja ihonhoitoon erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu paljon mielenkiintoisia merkkejä luonnonkosmetiikasta korealaiseen kosmetiikkaan ja trendimerkkeihin, kuten Jeffree Star Cosmeticsiin. Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan Oletkaunis verkkokauppaan ja sain valita testattavaksi muutamia tuotteita heidän valikoimistaan. 

Tänään tutustutaan verkkokauppaan ja muutamaan mun valitsemaan tuotteeseen tarkemmin. Näiden lisäksi valitsin vielä pari Jeffree Star tuotetta, joihin palataan myöhemmin omassa postauksessaan.


Oletkaunis verkkokaupassa on parhaillaankin hyviä alennuksia. Jeffree Star tuotteita löytyy nyt jopa -50% ja korealaisia Cosrx tuotteita -20%. Tarjouksessa myös Vita Liberataa ja NKD SKN itseruskettavia ja mulle uusi tuttavuus Pulpe de vie. Tarjouksia on paljon muitakin, tarkemman kattauksen voimassa olevista eduista löydät täältä. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 35€ ostoksiin aina 31.5 saakka. 

Valitsin itselleni kokeiluun pari tuotetta Organic shopilta ja Treaclemoonilta, molemmat merkit oli mulle ennestään tuttuja, mutta nämä kyseiset tuotteet oli vieraita.


Organic Shop moisturising shampoo tuoksuu ihanalle kookokselle! Mä rakastan kookoksen tuoksua yli kaiken, siitä tulee aina niin ihana trooppinen lomafiilis. Olen kokeillut aikaisemmin yhtä merkin shampoota ja tykkäsin siitä sen verran, että uskalsin kokeilla myös tätä. Mun hiukset on aika huonossa jamassa nyt, lähinnä kuivuuden vuoksi. Kosteuttava shampoo kuulosti siis oikein hyvältä ja oon ollut tähän todella tyytyväinen. Shampoo vaahtoaa juuri sopivasti ja puhdistaa hiukset tehokkaasti, jättämättä kuitenkaan sellaista natisevaa oloa. Hiukset on pesun jäljiltä pehmeät ja raikkaat.

Organic shop tuotteet ovat kaiken muun hyvän lisäksi vielä todella edullisia, tälläkin on hintaa vain 4,90€. Sarjan tuotteet ovat nimensä mukaan orgaanisia ja luonnonkosmetiikkaa. 


Organic shop moisturizing face gel-mask on aivan ihanan raikas ja kosteuttava naamio kasvoille. Tämä on parhaimmillaan juuri silloin, kun iho tarvitsee hieman extra kosteutusta ja voisin kuvitella tän olevan aivan ihana kuumien kesäpäivien jälkeen. Naamio sisältää aloe veraa, bambu-uutetta ja ylang ylang öljyä, jotka tasoittavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. 

Tällä naamiolla on hintaa vaivaiset 3€ eli hintaansa nähden tämä on aivan super tuote, sopii jokaisen budjetille.

Treaclemoon my coconut island suihkugeeli tuoksuu ihan taivaalliselle! Jos olet kookoksen ystävä, tää on niin ihana. Nyt kun oikeassa elämässä ei oikein matkustelu onnistu, niin tämä suihkugeeli saa mielen etelään hiekkarannoille juomaan piña coladaa. Tuoksulliset suihkugeelit on ehdottomasti mun juttu ja mitä makeampi sen parempi. Tässä on tosi kiva geelimäinen koostumus, joka vaahtoaa hyvin ja jättää ihon puhtaan raikkaaksi ja tuoksuvaksi. Tämä sopii myös hyvin kylpyvaahdoksi (ja arvatkaa toivoisinko, että meillä olisi kylpyamme!).

Treaclemoon tuotteet ovat myös edullisia, tällä suihkugeelillä on hintaa vain 4.90€. Samaan sarjaan kuuluu myös ihana suihkuvaahto (jota olen aikaisemmin testannut), vartalokuorinta ja käsivoide.

Oletko jo shoppaillut Oletkaunis.fi verkkokaupassa?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Mä en oo tainnut koskaan tilata tuolta, vaikka oon aikonut muutamankin kerran. Täytyy kurkata noi Jeffree-tuotteet, kiitos vinkistä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, valikoima on hyvä ja olen aina saanut hyvää asiakaspalvelua :).

      Poista
  2. En tilaa netistä oikeastaan koskaan mitään. Olen vanhanaikainen siinä suhteessa. Kaikki pitää käsin koskea ja silmin katsoa. Eli vastaus kysymykseesi on, että en ole tilannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas shoppailen pääasiassa netissä, etenkin nyt kotoilun aikana :).

      Poista
  3. Olen tilannut, nyt päädyin ottamaan testiin Pulpe De Vie -tuotteita, jotka ovat jo pitkään houkutelleet :)

    VastaaPoista
  4. En ole tilannut. Ennen koronaa en ostanut juurikaan mitään verkkokaupoista. Nyt olen ostanut jo muutamat korvakorut ja kosmetiikkaakin tilasin kotiin paikallisen kampaamo-span shopista kotiinkuljetuksella.
    Jatkossa voisin siis tilata, jos olisi tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt korona aikaan onkin ollut helppoa turvautua nettishoppailuun ja monet yritykset keksineet hyviä ideoita verkkoon :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...