keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Meikki-keskiviikko; vihreä cut crease meikki

Heippa kaikille ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Innostuin viime viikonloppuna meikkailemaan oikein kunnolla ajan kanssa ja päätin tehdä pitkästä aikaa cut crease meikin. Mä tykkään kovasti cut crease meikeistä, sillä ne sopii erinomaisesti raskaille luomille. Ne kuitenkin vaativat vähän enemmän työtä ja aikaa, joten viimeaikoina enä ole niitä paljoa tehnyt. 


Kasvomeikin kanssa mulla oli jälleen suuria ongelmia ja jouduinkin kerran pyyhkimään meikit pois ja aloittamaan alusta. Totesin, että tällä hetkellä mun kasvoille sopii ainoastaan yhdistelmä superkosteuttavaa Smashboxin primeria ja Diorin hyvin kevyt meikkivoide. Tuolla yhdistelmällä saan edes jotenkuten siedettävän lopputuloksen aikaan, vaikka sekin on nyt kaukana täydellisestä. 

Kokeilin ensin BECCAn meikkivoidetta, josta tykkään myös kovasti. Se jäi kiinni jokaikiseen kuivaan kohtaan, jota en edes tiennyt mun kasvoilla olevan niin paljoa ja näytti todella epätasaiselta ja rumalta. Huoh. Toivottavasti saan taas oman ihoni takaisin, kunhan tämä yksi ajanjakso on ohitse :D.

Käytin kasvomeikissä paljon nestemäisiä ja voidemaisia tuotteita, sillä ne tuntuvat istuvan mulle nyt paremmin kuin puuteriset. Toki käytin myös hieman puutereita, mutta paljon vähempiä määriä kuin normaalisti. Erityisesti CoverFX nestemäinen aurinkopuuteri on aivan ihana, se on mun kestosuosikki, jota en ole muistanut käyttää aikoihin. Nyt otan sen taas tehokäyttöön, onhan se myös mukana mun pannuprojektissa. 


Silmämeikin tein kahdella paletilla. Käytin luomivakoon Juvian The Tribe palettia ja koko luomelle uutta Wander beauty:n Wanderess palettia, joka tuli mulle Ipsy plus:n mukana. Luomen "leikkaamiseen" käytin ColourPopin peiteainetta, oon todennut jo kauan sitten, että se toimii siihen hommaan ihan täydellisesti.


Huulille päätyi Dose of Colorsin ihana kirkkaanpunainen nestemäinen huulipuna. Se ei ehkä ollut ihan paras pari tuolle silmämeikille, mutta halusin testata sitä ekaa kertaa ja tähän se nyt päätyi. Dosen huulipunat on aivan ihania, tykkään tosi paljon heidän koostumuksestaan. 

Oletko sinä joskus kokeillut cut crease meikkiä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet: 

Smashbox Primerizer
Dior Backstage face & body foundation
NARS soft matte complete concealer
RCMA no-color powder
CoverFX custom enhancer drops, Sunkissed
Ere Perez carrot colout pot, Harmony
Jeffree Star Cosmetics liquid frost, Canary bling
MAC Next to nothing powder
BECCA BFFs face palette
alamar cosmetics colorete blush trio
Smashbox spotlight palette, Pearl

L.A. Girl eyeshadow primer
Juvia's Place The Tribe palette
ColourPop No filter concealer
Wander beauty Wanderess seascape palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
benefit Bad gal Bang! mascara

Iconic London sculpt & boost eyebrow cushion
The BrowGal tinted brow gel with microfibers

Dose of Colors liquid lipstick, Bittersweet

4 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen upea meikki! Wau <3 Tässä on ihan kaikki kohdallaan, tuo kevyempi meikkipohjakin näyttää niin ihanan fressiltä ja sopii sulle upeasti!

    VastaaPoista
  2. Ihanat varsinkin nuo vihreän sävyt! <3 Ja upeet huulet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) <3 Mä niin rakastan kaikkia vihreitä sävyjä luomilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...