lauantai 15. kesäkuuta 2019

Kesäkuun Bette box

Kesäkuun Bette box pääsee tänään tarkempaan tarkasteluun, kun käydään yhdessä läpi boksin sisältöä ja mun ajatuksia tuotteista. Viime kuukausina en ole ollut kovinkaan vakuuttunut, joten saa nähdä miten tämän kesäkuun boksin kanssa käy. Mä olen ollut Betten tilaaja (ja sitä ennen livboxin) jo elokuusta 2013, joten harvoin sitä enää yllättyy, varsinkaan kun oma kosmetiikkakokoelma on todella suuri. Joskus kuitenkin tulee niitä onnistumisia, josko tämä olisi sellainen kerta?

Jos kiinnostut Bette boxista ja haluat tilata sen itsellesi, klikkaa tästä linkistä (affiliate linkki).Ihan ensimmäisenä boksista löytyi Ziajan jalkavoide. Tämä oli yllättäen mun mielestä tosi kiva tuote. Ziaja on hyvä, edullinen merkki, jonka tuotteista olen aina pitänyt ja jalkavoiteita ei ole tullut boksin mukana pitkään aikaan. Tällä hetkellä mun jalat todella tarvii tätä, sandaalikelit kun on täällä. 


Seuraavaksi mun käsiini tarttui Lumenen huulikiilto nudesävyisenä. Vaikka mä en yleensä ole huulikiiltojen ylin ystävä, tämä ilahdutti myös. Meikkituotteita on aina kiva saada ja varsinkin täysikokoisena. Kesäaikaan tulee käytettyä enemmän kiiltojakin, joten eiköhän tällekin käyttökertoja kerry. Oikein vahva alku kesäkuun boksilla.


Mukaan oli pakattu myös afterspa minikokoinen meikinpoistoliina. Tämä on siis hyvin samantapainen kuin vaikka Makeup Eraser, joka oli pari vuotta sitten kovassa suosiossa. Mä olen kokenut nämä käteviksi reissuilla ja tällekin tulee varmasti käyttöä vielä jonain päivänä. Tää ei ollut mun suosikki tässä boksissa, mutta ei kuitenkaan herättänyt harmitustakaan.


Vaseliinipurkki herätti ensin ihmetystä, mutta kun näin tuon seuraavan tuotteet, tämä kävikin hyvin järkeen. Vaseliinihan on todella monikäyttöistä, joten käytettyä tämä tulee. Kovinkaan jännä tuote tämä ei silti ole, mutta sopii hyvin boksin kokonaisuuteen.


Viimeinen varsinainen tuote oli Glitternistin ihana irtoglitter kasvoille. Mulla on näitä ennestään jo useampia, mutta ei tätä sävyä muistaakseni. Tästä olin todella iloinen, vaikka glitter ei jokapäiväiseen meikkiin kuulukaan. Ja tuo edellinen vaseliinihan sopii tämän kiinnittämiseen mainiosti.


Mukana oli myös pari extraa, Hollisterin tuoksunäytelappu ja proteiinipatukka. Patukka pääsee käsilaukkuun odottelemaan nälkäistä hetkeä ja tuoksukin tulee varmasti nuuhkaistua.

Kaiken kaikkiaan tämä oli mun mielestä oikein onnistunut boksi, tosi kivaa vaihtelua viime kuukausien jälkeen. 

Mitä mieltä sinä olit kesäkuun boksista?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Nuo glitterit on ihania <3 Meidän tytötkin tykkää ja välillä laitetaan, kun on juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä on, hauskoja just juhliin tai vaikka festareille :)

   Poista
 2. Mulle tuli boxi pienellä variaatiolla :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/06/bette-box-kesakuu.html

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkäsin tästä boksista :) Ilmeisesti tää on jakanut hurjasti mielipiteitä ja kaikki ei oo olleet ihan yhtä tyytyväisiä :D Mulla oli täysin sama sisältö kuin sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa lukenut eriäviä mielipiteitä, mutta mä olin positiivisesti yllättynyt tällä kertaa :)

   Poista
 4. Tykkäsin myöskin tän kuun boksista :) Oli kivan erilaisia tuotteita :)

  VastaaPoista
 5. Glitteriä en itse osaisi käyttää. Tai olen käyttänyt esittäessäni keijua. Ehkä lasten synttäreillä käyttäisin. Perun siis sanani. Jalkavoiteelle on tosiaan nyt kesällä käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterille keksii yllättävänkin paljon käyttöä kun vaan vähän käyttää mielikuvitusta :D. Kuka nyt ei joskus haluaisi olla keiju?

   Poista
 6. Kivoja juttuja! Lumenen huulikiilto löytyy täältäkin :)

  VastaaPoista
 7. Mua ei niin sykähdyttänyt tämä boksi. Glitterit olisi ollu kivat ja samoin jalkavoide. Muista tuotteista en tässä boksissa niin innostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ilmeisesti jakanut paljon mielipiteitä suuntaan ja toiseen :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...