sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Huhtikuun allure beauty box

Tänään otetaan käsittelyyn huhtikuun allure beauty box, jonka sain käsiini juuri ennen lomamatkaamme. Huhtikuun boksi oli teemaboksi, johon Youtubesta tuttu Carli Bybel oli valinnut omia suosikkituotteitaan ja Carli löytyi myös mukana tulleen lehtisen kannesta. Nämä teemaboksit on aina olleet hyviä, mutta nyt tuli mun mielestä ehkä jopa kaikkien aikojen paras allure, ainakin TOP3 joukkoon pääsi.



Ensimmäisenä boksista löytyi Briogeon lämpösuoja, joka on tarkoitettu pörröisen hiuksen taltuttamiseen ja hiusten föönaukseen. Tämä on oikeastaan boksin ainoa tuote, jolla mulla ei ole käyttöä eli tämä lähtee kiertoon. Mä en koskaan föönaa hiuksia tai muutenkaan lämpökäsittele niitä, joten tälle vaan ei ole tarvetta, vaikka tuote ja brändi onkin kiinnostava.


Seuraavaksi mun käsiini tarttui Vita Liberatan itseruskettavat laput. Näitä tuli boksin mukana kaksi kappaletta. Tälläiset on tosi näppäriä ja helppoja kevyen päivetyksen saamisessa. Lappusen voi heittää vaikka käsilaukkuun ja sitten tarpeen tullen hieraista kasvoille tai vartalolle. 


Tällä kertaa mukana oli myös täysikokoinen Anastasian nestemäinen huulipuna sävyssä Pure Hollywood. Tästä olin ihan super innoissani, sillä nämä Anastasian punat on aivan ihania. Tässä on sävykin todella kaunis nude, jolle varmasti tulee käyttöä.


Toinen boksin superhitti oli Natasha Denonan luomivärinappi. Siis ihan oikeasti saatiin Natasha Denonaa! Tällä yhdellä luomivärillä on hintaa lähes 30 dollaria, eli kyseessä on todellinen luksusmerkki. Mulla on Natashalta yksi iso paletti ja yksi viiden luomivärin paletti entuudestaan. Tää oli ihana!


Sivellinfanaatikko minussa hihkui innosta myös nähdessään tämän Luxien pienen häivytyssiveltimen. Tämä on malliltaan todella hyvä ja Luxien siveltimet on myös tosi laadukkaita. Tälle tulee taatusti paljon käyttökertoja.


Viimeisenä boksista löytyi vielä Laura Gellerin ihana sinivioletti silmänrajauskynä. Ihanaa kun tuli joku värikäs, eikä perus mustaa. Tämä tuntui swatchatessa todella pigmenttiseltä ja pehmeältä, en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä meikissä.

Mikä oli sun suosikki huhtikuun boksissa?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Oliskohan ainakin omaan makuuni paras Alluren boxi ikinä! Tykkäsin kaikesta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kanssa super tyytyväinen tähän boksiin! 😊

      Poista
  2. Vieläkö Allure tulee sellaisessa myovipussukassa, vai onko jo palattu laatikoihin? Lopetin Alluren tilaamisen, kun muutin tänne Irlantiin, mutta harkitsen uutta tilausta, jos on toimituksissa palattu laatikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen tulee valitettavasti niissä muovisissa pussukoissa :(

      Poista
  3. Luxien sivellin ja ABH:n puna olis olleet kyllä niin ihana saada! Tosi kiva sisältö tällä kertaa tässä boksissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan ollutkin? Tälläistä ei ihan näe kotimaisissa bokseissa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...