torstai 18. huhtikuuta 2019

Maaliskuun Ipsy glam bag

Moikka kaikille! Tänään me päästään kurkistelemaan maaliskuun Ipsy glam bagiin, jonka sain käsiini viime viikolla. Maaliskuun pussukasta löytyi paljon kivoja mielenkiintoisia tuotteita ja lisäksi otin vielä kolme extratuotetta, sillä valikoima oli maaliskuussa aika huikea! Katsotaanpa sitten tarkemmin mitä kaikkea mun ipsysta tällä kertaa löytyi :).



Ensimmäisenä pussukasta paljastui tarte maneater ripsiväri, jota en itseasiassa ole koskaan vielä kokeillut. Tarten ripsarit on pääasiassa olleet tosi hyviä, joten odotan tältä kanssa paljon. Tykkään muutenkin matkakokoisista ripsareista paljon, ne kun saan helpommin käytettyä loppuun ennen kuin menevät huonoksi.


Jolii cosmetics on mulle täysin uusi tuttavuus. Sain merkiltä mattahuulilakan, joka vaikuttaisi olevan sävyltään aika kiva, hieman violettiin taittava pinkki. Swatchissa tämä tuntui miellyttävältä ja kuivui nopeasti, mutta huulille en ole vielä ehtinyt tätä kokeilemaan.


Pussukan ainoa täysikokoinen tuote oli OFRA highlighter sävyssä Star Island. Siis ihan oikeasti!! Ofran highlighterit on mielettömän ihania ja onkin mahtavaa, että tämä tuli pussukan mukana. Multa löytyy tämä sävy jo yhdestä paletista, joten tämä lähtee varmaan seuraavaan arvontaan tms. Laadultaan tää on silti täysi kymppi!


Mukana oli myös ihonhoitoa, nimittäin minikokoinen I dew care Disco kitten illuminating diamond peel-off mask. Tää kuulostaa hauskalta ja varmasti kokeilen jossain vaiheessa, tästä ei kuitenkaan varmaan kovinkaan moneen testaukseen riitä, että mitään varmaa mielipidettä tuotteesta tuskin tulen muodostamaan.


Viimeisenä varsinaisena tuotteena mun pussista löytyi IBY beauty luomiväri, joka on sävyltään super kaunis ja juuri sellainen mitä mä tykkään käyttää. Tartun yleensä pääasiassa paletteihin, mutta tää näyttää niin houkuttelevalta, että aion ainakin kokeilla. Ja vitsi miten ihana tuo pahvipakkaus!


Tällä kertaa Ipsylla oli valittavana hurjan hyviä extroja! Nappasin itselleni kaksi Huda Beauty Obsession palettia, sävyissä Smokey ja Mauve. Näistä oon niin innoissani, ne kun oli vaan 12 dollaria kappale! Kolmanneksi valitsin Morphen aurinkopuuterin, jota olen halunnut testata, tää tuli matkakokoisena ja hintaa oli 3 dollaria.

Mitä mieltä olit maaliskuun Ipsysta?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. Ooh mikä sisältö <3 Itselläni on jo jonkin tovin ollut Hudan luomiväripaletit ostoslistalla..

    VastaaPoista
  2. Ofran highlighter oli kyllä ehdoton helmi, kaunis!

    VastaaPoista
  3. Nyt pikkasen harmittaa, et oon tauottanu Ipsyn :( Noo, tuskinpa oisin silti saanu tuota ihanaa Ofran highlighteria!!! :D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Upea sisältä ja hyvät vinkit. Innostuin heti :). Lisäksi tosi kauniita sävyjä.

    VastaaPoista
  6. Enpä ole tällaisiin tutustunut lainkaan, mutta ehkä pitäisi, sillä paljon matkailevalla voisi olla käyttöä matkakokoisilla tuotteilla!

    VastaaPoista
  7. Huippu sisältö! Etenkin nuo Hudan paletit on niin kivoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin niin fiiliksissä kun näin ne siellä extrojen joukossa! :)

      Poista
  8. WOW mikä sisältö! Aurinkopuuteri kiinnostaa näistä minua eniten. Tuota highlighteria olisi myös mielenkiintoista päästä testaamaan. Hyvä kokonaisuus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...