tiistai 9. huhtikuuta 2019

Maaliskuun BoxyLuxe

Maaliskuun BoxyLuxe tuli mulle jo viime viikolla ja tänään päästään kurkkaamaan mitä kaikkea ihanaa tämä jättiboksi piti sisällään. Maaliskuussa oli tosiaan taas luxe boksin vuoro, se kun ilmestyy aina kolmen kuukauden välein tavallisen Boxycharmin tilalla, niille, ketkä sen erikseen tilaavat. Mä tottakai halusin tämän, koska Boxycharm on aina ollut ihan huippuhyvä! 

Luxen mukana tulee aina muutama tuote perusboksista ja lisäksi paljon kaikkea muuta ihanaa, arvon luvataan muistaakseni olevan noin 300 dollaria.



Päälimmäisenä mun laatikossa oli tämä ruusukultainen kosmetiikkalaukku, joka tuli kyllä tarpeeseen! Tänne mahtuu kaikki matkoilla tarvittavat meikit tai kosmetiikkatuotteet ja laukku on kaiken lisäksi vielä tosi nätti.


Boxycharmin mukana tulee hyvin usein siveltimiä ja mun mielestä kaikissa Luxe bokseissa on myös ollut mukana siveltimiä. Tälläkertaa tuli kasvosivellinduo Moda:lta, johon kuuluu puuterisivellin ja highlightersivellin. Tuon puuterisiveltimet laitan arvontalaatikkoon odottelemaan, mutta toisen otin heti käyttöön ja se vaikuttaa oikein lupaavalta!


Wander beauty on ollut mukana jo useissa bokseissa ja tällä kertaa saatiin puhdistava ja kirkastava peel off -kasvonaamio. Testaan tätä tosi mielelläni, uudet naamiot on aina tervetulleita ja tykkään niitä käytellä. 


Luxe boksin mukana on tullut joka kerta myös joku vähän arvokkaampi kasvovoide, tälläkertaa se oli itCosmeticsin Condifence in a cream kasvovoide. Oon halunnut kokeilla tätä jo pitkän aikaa, joten oli ihana yllätys saada tämä boksista. Ihonhoitojutut on aina mieluisia. Tämä jää odottelemaan korkaamistaan, mulla kun on tällä hetkellä tosi paljon avonaisia kasvovoiteita.


Tällä kertaa mukaan oli laitettu myös irtoripset, Lilly lashes on todella suosittu merkki ja olenkin kuullut monen youtubettajan näistä puhuvan. Itse käytän ripsiä todella harvoin, mutta eiköhän näitä tule jossain kohtaa kokeiltua. Malli ainakin näyttää tosi kauniilta eikä liian överiltä!


Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli CoverFX kasvopaletti, jonka valitettavasti sain liian tummassa sävyssä. Pystyn tästä kuitenkin hyödyntämään kaikkia sävyjä jollain tavalla, joten käyttöön tulee jokatapauksessa. Hyvityksenä väärästä sävystä sain vielä 4500 charmia tililleni, joka vastaa 45 dollarin summaa.


Deborah Lippmannin kynsilakkoihin ihastuin jo joskus vuosia sitten, mutta sittemmin en ole niitä raaskinut ostaa. Nyt sain kaksi kaunista sävyä minikoossa, näistä riittää mulle lakkailtavaa pitkäksi aikaa. Muistan näiden koostumuksen olleen aivan ihana ja vähän geelimäinen, pysyivät kynsillä tosi hyvin.


Boksista löytyi myös Iconic London eyebrow cushion, joka vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Cushion meikkejä on tullut jonkin verran kokeiltua, mutta en koskaan vielä ole törmännyt cushion kulmakarvaväriin. Mielenkiinnolla testaan, mutta mulla on sellainen olo, että tästä ei tule lempparia.


Boksista löytyi myös ihana ihana ihana uutuus Beccalta, näitä huulipunia olenkin halunnut testata! Omani tuli upeassa kirkkaanpunaisessa sävyssä, joka on täydellinen tulevaan kesään. Koostumuskin tuntuu todella miellyttävältä, en malta odottaa, että pääsen kunnolla testaamaan tätä huulille.


Viimeisenä laatikosta löytyi vielä Morphen 15 sävyn luomiväripaletti, jossa on kauniita neutraaleja sävyjä. Morphen luomivärit on tosi hyviä ja mulla on entuudestaan paljon heidän palettejaan. Mä luulen, että tämä lähtee odottelemaan tulevaa arvontaa, sillä en usko mun käyttävän tätä kovinkaan usein, vaikka sävyt ihanilta näyttääkin.

Mitä mieltä olit maaliskuun BoxyLuxesta? :)

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Eikä miten harmillista että sait väärän värisen paletin. Boxyllä oli ilmeisesti käynyt virheitä sen asiakasprofiloinnin kanssa kun jotkut sai ihon väriin väärän sävyisen tuotteen. Onneksi voit kuitenkin käyttää sitä.
    Miten oikein sait nuo kynsilakat Suomeen? Shipitolla mun paketista ne poistettiin joten aika jännä jos niillä on erilaisia käytäntöjä näissä asioissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä vähän harmitti, odotin kovasti tuota palettia. Ei tämä tummempikaan ihan käyttämättä jää, mutta toki oikea sävy olisi ollut parempi. Mulla on kanssa usein jääneet kynsilakat Shipitolle, mutta jostain syystä ne ei olleet tällä kertaa jääneet syyniin. :)

      Poista
  2. Mun mielestä tää BoxyLuxe ei tällä kertaa ollut ihan niin hyvä kuin mitä aiemmin on ollut, siis jos omalle kohdalle tätä mietin millaisista tuotteista tykkään :) Mä en siis tilaa kuin sitä ihan tavallista ja sitäkin saan varmaan kuukauden päivät vielä odotella, kun paketti lähetettiin niin myöhään :D Toi Morphen paletti itse asiassa olis mulle varmaan mieluisin näistä! Noi ripset on myös kauniit<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on jotenkin vaikea vertailla, kun oon tykännyt kaikista tähän mennessä :D. Toivottavasti sun boxy löytää pian perille, ettet joudu ihan hirveän pitkään odottelemaan :).

      Poista
  3. Nuo kynsilakat ovat kivoissa sävyissä ja tuo kasvopaletti vaikuttaa mielenkiintoiselta :) Harmi tosin, että sait väärän sävyisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin myös noiden kynsilakkojen sävyistä, tosi käyttökelpoiset :)

      Poista
  4. Kivasti avasi kyllä tätä boksia! Kiva tutustua myöskin sellaiseen, josta ei ole ikinä kuullutkaan :D

    VastaaPoista
  5. Harmi, että sait väärän värisen tuotteen :( Kivalta näyttävät tuotteet näin niinkun muuten! Luomiväripaletissakin aivan ihania sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan vähän harmi, mutta onneksi tuotakin pystyy käyttämään ja sain korvauksen siitä :).

      Poista
  6. Mun silmä lepää noissa tuotteissa; mun mielestä todella kiinnostavia merkkejä ja tuotteita. Eniten kiinnostaa Morphen paletti ja Cover FX:n paletti. Harmillista, että tuli väärässä sävyssä, mutta ehkä saat noilla hyvityksillä tulevaisuudessa jotain vielä parempaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti saan niillä pisteillä jotain kivaa, Boxylla on se puoli hoidettu aina tosi hyvin ja pisteitä kertyykin runsaasti :). Mä tykkäsin myös kovasti tästä kokonaisuudesta!

      Poista
  7. Kattava teksti, kiitos siitä =) Suosikkejani olivat kullanruskea meikkilaukku ja ihanan punainen huulipuna =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo punainen huulipuna onkin todella kaunis, kuin tehty tulevaan kesään :)

      Poista
  8. Todella kattava sisältö! Ihana saada välillä myös meikkaustarvikkeita kuten siveltimiä tai meikkipusseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmin mukana tulee tosi usein siveltimiä, mikä on myös mun mielestä tosi hyvä juttu! :)

      Poista
  9. Kannattaa todellakin antaa mahdollisuus tuolle kulmatuotteelle, itseäni epäilytti se alkuun mutta nyt joitaki päiviä testanneena voin sanoa että RAKASTAN sitä! Aivan huippu omasta mielestä.

    Harmi että cover fx paletti tuli sulle väärässä sävyssä. Itsekkin pelkäsin että omalle kohdalle niin käy kun olin vähän myöhässä päivittämässä niitä tietojani ihonsävystä ja muusta boxycharmin sivuilla.. Mut onneksi tuli oikea, tykkäsin myös kovasti siitä paletista ja morphe paletista mikä mulle tuli eri sävyssä ku sulle.
    Oikeastaan täytyy kyl sanoo että pidin kaikista tuotteista mitä luxen mukana tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin sitä viikonloppuna ekaa kertaa ja vaikutti kyllä paljon paremmalta kuin mitä odotin! :) Täytyy jatkaa vielä testailua, mutta ensivaikutelmat oli tosi lupaavat. Kiva, että sulle tuli paletti oikeassa sävyssä, saat siitä varmasti enemmän irti kuin minä tästä tummasta :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...