perjantai 12. huhtikuuta 2019

Huhtikuun Bette box

Huhtikuun Bette box ilmestyi smartpostiini eilen ja kävinkin sen pikapikaa noutamassa. Tänään päästään kurkkaamaan mitä kaikkea boksin sisältä löytyi tällä kertaa ja vähän mun ajatuksia boksista ylipäätään. 

Huhtikuun teemana oli Fresh it up, ja laatikosta löytyi kivasti teemaan sopivia tuotteita. Myös mukana tullut ajatuskortti oli tällä kertaa todella kaunis ja osuva.

Jos kiinnostut boksista, voit käydä tilaamassa omasi tästä linkistä (affiliate linkki).

Huhtikuun Bette box


Ensimmäisenä boksista löytyi täysikokoinen N.A.E. kosteuttava suihkugeeli. Kyseessä on uusi vegaaninen brändi, jonka pakkaukset on 100% kierrätettäviä. Todella kiva tutustua uuteen merkkiin, en ollut tästä aikaisemmin vielä kuullutkaan. Suihkugeelit on myös sellaisia tuotteita, että niitä kuluu aika nopeasti yleensä.


Figs & Rouge oli mulle myös täysin uusi merkki, johon on mielenkiintoista päästä tutustumaan. Tämmä mattapinnan jättävä kasvovoide ei ehkä ole mun ihotyypille paras mahdollinen, mutta kesäaikaan tälle voisi olla käyttöä. Erikoista saada Betten mukana näin arvokas tuote!


Boksin ainoa meikkituote oli Lumenen uutuusripsiväri, joka lupaa ripsille tuuheutta, pituutta ja kaarevuutta. Kuulostaa kyllä lupaavalta, toivottavasti tämä on yhtä hyvä kuin lupailee. Mulla on tällä hetkellä todella paljon ripsareita avattuna ja odottamassa avaamista, että menee varmaan tovi ennen kuin pääsen tätä kokeilemaan.


Ikoo hiustenhoitotuotteet on olleet kovasti esillä viime viikkoina ja boksiin olikin laitettu yksi kappale fresh-ups lappuja. Tämän tarkoitus on siis raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa ja poistaa pahaa hajua. Mielenkiintoinen tuote, kokeilen tätä tosi mielelläni. Ikoon tuotteet kiinnostaa muutenkin :).


Viimeisenä boksista löytyi vielä Helein strong collagen ravintolisiä ja Kenzo:n tuoksunäyte. Nää oli mulle vähän turhakkeita, molemmat tulee varmaan käytettyä jossain vaiheessa, mutta mieluummin olisin ottanut jotain kosmetiikkaa.

Kaikenkaikkiaan boksi oli ihan ok, mukana oli muutama tosi kiinnostava tuote ja sitten taas pari ei niin mieluisaa. Tämäkin tuntui jääneen vähän vajaaksi, vaikka arvo olikin tälläkertaa yllättävän hyvä. Mä oon nyt jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta, että laittaisin boksin tauolle ja se voi olla ajankohtaista lähikuukausina. Mä en vaan enää saa tästä irti sitä mitä aikoinaan sain, johtuen varmasti laajasta kosmetiikkavarastosta. Olen tilannut boksia yhteen putkeen elokuusta 2013 eli ihan hurjan pitkän ajan jo. Miten sitä osaakaan päästää irti?

Tilaatko sinä Bette boxia?
Mikä oli sun lemppari huhtikuun boksissa?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Mulla oli vähän erilainen sisältö. Mulla oli dödö ja hopeashampoo. Toi kollageeni kyllä kiinnostaisi ja odotan innolla, et saa kokeilla noita hiuslappuja - kuulostavat hassuilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödö olisi tullut heti käyttöön, mutta hopeashampoota en olisi itse tarvinnut. Nuo hiuslaput kuulostaa mun mielestä kanssa jänniltä :D.

      Poista
  2. Komppaan Diina-Mariaa, mun sisältö oli sama kuin hänellä. Dödö on tosi kivan tuoksuinen ja muutenkin toimiva, hopeashampoo on menossa testiin ja muutenkin tykkäsin näistä uutuustuotteista 😊 Tätä just kaipaan Bette Boxilta, sellaisia tuotteita mitä ei itse niin osaisi etsiäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olit tyytyväinen boksiin! :) Mä olin kanssa iloinen siitä, että mukana oli uusia merkkejä.

      Poista
  3. Huhtikuun boksi oli kyllä paras boksi mielestäni näistä alkuvuoden Bette Boxeista :). Omat lempparini olivat ripsari ja hiuslaput :).

    VastaaPoista
  4. Mä olisin ennemmin ottanut ton suihkugeelin, kun sen dödön. Dödöjä käytän vähän huonosti ja varastossa vielä yksi korkkaamaton.. eli tosissaan, tämä menee eteenpäin äitille. Tuo saippua kyllä vamasti kiva ja helppokäyttöinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ei nyt osunut kohdistus oikein :/. Onneksi tuotteita on helppo lahjoittaa eteenpäin, jos ei omaan käyttöön tule.

      Poista
  5. Olen kokeillut vuosi sitten tuota Helein strong collagen ravintolisää ja pidin siitä kyllä. Tosin en palannut siihen enää uudelleen koska koin se ehkä kuitenkin itselleni vähän turhaksi. Tuo Lumenen ripsiväli kiinnostaa ja samoin tuo vegaaninen suihkugeeli. Plussa 100% kierrätettävästä pakkauksesta. En tilaa Bette Boxia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jaksa tuota ravintolisää, kun pitäisi ottaa kolme kertaa päivässä, liian työlästä :D.

      Poista
  6. Perustuivatko nämä boksit johonkin kestotilauksen vai tilsillaanko ne vain tarpeen mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bette boxia saa tilattua joko jatkuvana kestotilauksena, kolmen kuukauden jaksoissa tai kuuden kuukauden jaksoissa :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...