lauantai 6. huhtikuuta 2019

ColourPop x Zoella

ColourPop julkaisi muutama viikko sitten jälleen uuden yhteistyökokoelman, tälläkertaa Zoellan kanssa. Zoella on englantilainen youtubettaja, jolla on seuraajia jo yli 11 miljoonaa. Mä en ole itse Zoellan videoita juurikaan katsellut, mutta tämä Brunch Date -kokoelma oli niin söpö, että mun oli ihan pakko tilata itselleni muutama juttu. 

ColourPop Zoella Brunch Date

Zoella suunnitteli kokoelmansa brunssi teeman ympärille ja tuotteiden pakkaukset onkin syötävän herkullisia! Kokoelman tuotteet sopii hyvin arkikäyttöön, sillä näissä on käytetty hyvin neutraaleja sävyjä, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen. 

Voit käydä kurkkaamassa koko kokoelman täältä.

ColourPop Zoella Brunch Date

ColourPop Zoella Brunch Date

Kokoelman ykköstuote on tietenkin Brunch Date -luomiväripaletti. Paletti on koristeltu ihanilla brunssiherkuilla ja tämän pakkausmuoto on hyvin poikkeava muihin CP paletteihin verrattuna. Tämä on ColourPopin ensimmäinen pitkän mallinen luomiväripaletti. Kannen alta löytyy peili ja 12 luomivärisävyä. Kaksi pannuista on sydämenmuotoisia, mikä tuo hauskan yksityiskohdan tähän palettiin.

Sävymaailma on hyvin neutraali, mutta mukana on myös pilkahdus väriä, kuten tuo upea sininen ja metallinen karpalo. Tällä saa tehtyä kivoja nopeita arkimeikkejä, mutta myös näyttävämpiä lookkeja iltamenoihin. Paletti onkin erittäin matkustusystävällinen!

ColourPop Zoella Brunch Date

ColourPop Zoella Brunch Date

Kokoelmaan kuuluu myös puuterinen poskipuna ja highlighter, joista ostin itselleni poskipunan. Tämä on mun ensimmäinen puuterinen poskipuna ColourPopilta ja oon ollut todella tyytyväinen tämän koostumukseen. Tästä lähtee pigmenttiä juuri sopivasti ja sävy blendaantuu kauniisti poskille. 

Myös pakkaus on tässä todella suloinen, vaaleanpunaiseen muovikoteloon on painettu keltainen kohokuvioinen sydän. 

ColourPop Zoella Brunch Date

ColourPop Zoella Brunch Date

Kokoelmaan kuuluu myös kolme erilaista huulisettiä, joista ostin itselleni nudesetin nimeltä My day ones. Settiin kuuluu huultenrajauskynä ja ultra matte lip nestemäinen huulipuna samassa sävyssä. Nämä toimii tosi kivasti yhdessä ja pysyvät huulilla koko päivän.

Näiden huulisettien pakkaus on ehkä mun suosikkini koko kokoelmassa. Tuotteet on nimittäin pakattu ihanaan pieneen pahviseen "maitopurkkiin", tuo on vaan niin söpö, en kestä! Ei toki kovinkaan kätevä käytössä, mutta vitsit miten iloiseksi tuo pakkaus mut teki :D.

ColourPop Zoella Brunch Date

Onko Zoella sulle tuttu?
Kiinnostaako Brunch Date -kokoelma?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Mä katselin näitä viimeksi tilatessani, mutta jostain syystä nämä eivät niin kovin inspiroineet, että olisivat omaan ostoskoriin asti päätyneet - vaikkei näissä tokikaan mitään vikaakaan ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoelman sävyt on sinänsä aika neutraaleja ja sellaisia, mitä varmasti meidän molempien kokoelmista löytyi jo ennestään :D.

      Poista
  2. Ihanat pakkaukset näissä! Ja kivat sävyt luomiväripaletissa :) Katselin näitä tuolla sivuilla, mutta vielä en ole mitään tilannut Colourpopilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen, että pistät tilausta menemään, et varmasti tuu katumaan :D.

      Poista
  3. Olen seurannut Zoeta aika pitkään, mielenkiinnolla odotan mitä seuraavaksi tulee, kun Zoella Beauty -tuotesarja tuli päätökseen, Lifestyle -puolelta tulee joulukokoelmaa, mutta Beauty -päättyi nyt tähän kesään.

    Mie ostin kokoelmasta tuon paletin ja yhden huulituotteen, taisi olla little one -nimeltään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa mielenkiinnolla seuraan mitä seuraavaksi, vaikka muuten en häntä niin aktiivisesti katsokaan.

      Poista
  4. Tämä on kyllä ihan käsittämättömän suloinen juttu! Nuo pakkaukset yksin ovat vaan niin <3

    VastaaPoista
  5. Pakkaukset on todella suloiset ja etenkin poskipuna olisi ihanan sävyinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pakkaukset on tän kokoelman juttu, niin kivoja! :)

      Poista
  6. Tuo paletti jätti jotenkin kylmäksi mut onpa sympaattinen tuo poskipuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti onkin hyvin neutraali sävymaailmaltaan eikä mitään uutta ja uniikkia sinäänsä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...