torstai 7. helmikuuta 2019

Tammikuun Boxycharm

Tammikuun Boxycharm ilmoitti saapumisestaan pari päivää sitten ja kipitin sen heti innokkaana noutamaan. Otin tammikuun boksille hieman nopeamman toimituksen, koska airmaililla ja Shipitolla tuntuu olevan nyt kovasti vaikeuksia ja boksit ei vaan tule perille. Odotan edelleen marraskuun Boxycharmia ja joulukuun ipsya ja allurea, tammikuun bokseista puhumattakaan. 

Kun maksoin hieman enemmän, sain paketille seurantatunnuksen ja se tuli Suomeen vajaassa parissa viikossa, mikä on mun mielestä ihan ok. Nyt paketti on täällä ja päästään kurkkaamaan mitä kaikkea löytyi tammikuun boksista.

Kohtasin tätä postausta tehdessä myös ikävän yllätyksen, mun kuvien muokkaamiseen käyttämä PicMonkey sovellus ei enää toimi (ilmaisversio). Kokeilin uutta kuvanmuokkausohjelmaa ja olin vähän hakusessa sen kanssa vielä, pahoittelut vähän oudoista kuvista. 


Tammikuun boksista löytyi ensimmäisenä Briogeon hiuksiin jäettävä hoitosuihke. Mä tykkään kovasti Briogeon hiustenhoitotuotteista, niitä on Boxycharmin kautta tullut useamminkin ja kaikki olleet todella hyviä! Tämän otan käyttöön tosi mielelläni, sillä kaikki hiuksiin jätettävä on aina mun makuun, ihanan helppoa!

Nykyään muuten Briogeo tuotteita saa ostettua ihan Suomestakin, nimittäin Nobe verkkokaupasta *(entinen BeautyPopUp).


Boksista löytyi myös kaksi kappaletta Tatchan uusia kangasnaamioita. Näistä olin ihan super innoissani, sillä Tatchan Luminous dewy skin mist on yksi mun kaikkien aikojen suosikki kasvosuihkeista ja näissä pitäisi olla vähän sama vaikutus. Kangasnaamiot on aina jees ja Tatcha on todella kiinnostava brändi! Jes!


Boxycharm lähettää meille todella usein ihania luomiväripaletteja ja tammikuussa saatiin tarten Rainforest of the sea paletti. Näitä oli liikkeellä useampaa versiota, itse sain paletin vol 3. Tässä on upeita neutraaleja kimaltelevia sävyjä ja yksi satiininen häivytyssävy. Olisin itse kaivannut ehkä jonkun mattasävyn vielä sekaan, mutta en valita. Tarte on tarte. Löydät kaikki tarten luomiväripaletit täältä.


Arvatkaa hihkuinko riemusta kun boksista paljastui Bite Amuse bouche huulipuna?? Ja vielä täysikokoisena. Mä oon hehkuttanut näitä punia jo vuosia, mulla on muutama mini ja ne on aivan ihania. Otan tän innolla vastaan, vaikka sävy ei olekaan ihan mun lemppari. Varsinkin kun Bitea on niin vaikea saada Suomeen.


Viimeisenä laatikosta löytyi ainoa tuote, joka ei herättänyt niin suurta innostusta. Starlooks rajauskynä on vähän tylsä tuote mun makuun, varsinkin kun tää on ihan perusmusta. En varmaankaan avaa tätä ollenkaan, vaan laitan kiertoon avaamattomana, mulla kun on paljon mustia kyniä jo entuudestaan.

Mikä oli sun suosikki tammikuun boksissa?

Love, Mari

*Affiliate linkki

20 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kurjaa, jos ei paketit tule perille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kyllä ärsyttää kun ei koskaan aikaisemmin ole ollut ongelmia :(

      Poista
  2. Apua mikä sisältö! Tuo Tarten paletti ja Biten puna, oih <3

    VastaaPoista
  3. Omaa boksia odotellessa, tosin mä otin taas sen Airmailin, joten sitä saattaa joutua odottelemaan vielä tovin :D Tosi kurjaa, jos noi joulunpyhät sekotti ton liikenteen ja sulla on noin paljon noita bokseja ja pussukoita vielä saamatta :/ Mä oon tähän mennessä vielä kaikki Boxycharmini saanut ja toivottavasti niin on jatkossakin. Tarten palettia odotan itse eniten tästä boksista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeen enää ymmärrä missä vika, kun ei nyt enää voi olla kyse pelkästään joulusta ja niin moni paketti puuttuu :(. Jos mun postipoika vetää välistä.. :D Toivottavasti sulle ei tule ongelmia ja saat boksin pian!

      Poista
  4. Tosi hyvä sisältö! Sheet maskit kiinnostaa ja Tarten paletti :)

    VastaaPoista
  5. Toi Rainforest of the sea on aivan ihanan näköinen paletti-kimaltelevia neutraaleja sävyjä. Käyttäisin kyllä varmasti paletin jokaista sävyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan super kaunis paletti ja tosiaan käyttökelpoisia sävyjä täynnä <3

      Poista
  6. Paljonko tuollainen postitustapa kustansi? Tarten palettia odottelen innolla .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli muistaakseni joku reilu 20 euroa, eli ei vielä ihan mahdoton mun mielestä. Siihen nähden, että tän boksin arvo kyllä kuittaa sen moneen kertaan :)

      Poista
  7. Mulle tuli tämä tammikuun boxi tänään,odottelen yhä joulukuun boxia ja yllätyin ,kun olikin tammikuun boxi. Kokeilin just äsken Tatchan naamiota ja on kyllä ihana.Jos niitä olis ollut vaan 1 kpl niin en olisi raaskinut heti kokeilla,mikä sinäänsä on älytöntä,kun enhän mä niitä koristeeksi ole ostanut;)
    Sain tuon Bite huulipunan eri sävyssä Honeycomb ja Starlooks kynä oli kimmeltävän vaaleanpunertava,ilmeisesti sävy oli nimeltään aurora.
    Toivottavasti kaikki saavat seikkailevat boxinsa joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odottelen edelleen sitä marraskuun boksia, että joo :D. Voi vitsit sulla kävi hyvä tuuri, tuo Honeycomb on aivan ihana sävy, yksi mun lemppari nude! Toivotaan tosiaan, että boksit alkaa pikkuhiljaa ilmestyä, en ymmärrä missä vika kun aina ennen ovat tulleet ajallaan.

      Poista
  8. Mä oon jo alkanut luopuun toivosta et saisin perille tän mun tammikuun boksin :( harmi kun olis ollu kyl tosi kivoja juttuja..:/ ootko sä saanu vie marraskuun boksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole saanut enkä todennäköisesti tule saamaankaan :/. Joulun ympärillä oli vissiin paljon ongelmia ja se on vaan johonkin kadonnut.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...