maanantai 18. helmikuuta 2019

Meikkikokoelma; meikkivoiteet

Tänään jatketaan mun meikkikokoelman läpikäyntiä ja vuorossa meikkivoiteet. Viime kerralla nähtiin mun primeri kokoelma (kurkkaa täältä), joten seuraava looginen kategoria oli mun mielestä meikkivoiteet. Näitä onkin kertynyt isohko kokoelma ja joukossa on sellaisia ultimaattisia suosikkeja ja sitten sellaisia, mitkä on vaan ihan ok tai mitä vielä testailen. 

Pari meikkivoidetta laitoin tän postauksen myötä poistokasaan, joko vanhentuneina tai sitten en vaan tykännyt. Osa meikkivoiteista on saatu pr näytteenä, iso osa itse ostettuja.

*Postaus sisältää affiliate linkkejä.



Aloitetaan meikkivoiteiden läpikäynti vaikka näistä edullisista meikkivoiteista. Mulla ei juurikaan ole perus markettimeikkivoiteita mun kokoelmassani. En oikeastaan edes tiedä mistä se johtuu, enemmän vaan kallistun aina high end merkkien puoleen. Wet n wild meikkivoiteen sain vähän aikaa sitten kokeiluun ja se on kyllä ollut ihan hyvä, etenkin jos on tarvetta oikein peittävälle pohjalle.

Mun yksi ultimaattinen meikkivoidelemppari löytyy tästä osiosta, nimittäin The Ordinaryn Coverage foundation* on ollut mun suosikki jo parisen vuotta. Mulla on siitä kaksi sävyä, joista tummemman laitoin nyt poistoon, koska se ei vaan millään sovi mun iholle.


Seerumimeikkivoiteita ja BB voiteita mulla on muutamia, mutta pääsääntöisesti suosin ihan kunnon meikkivoiteita käytössä. Seerumimeikkivoiteista mun lemppari on ekassa kuvassa nähty The Ordinary. Juice beautya en ole vielä päässyt kunnolla testaamaan, sillä se on niin tumma, että sopii mulle vasta kesällä kunnon rusketuksen kanssa. Urban Decay one & done* on mun kesäsuosikkini ihanan kevyen koostumuksen ansiosta.

BB voiteista mun lempparini on Missha*, se on aika monen suosikki hyvästä syystä. Tykkään kovasti myös Ziajasta ja Boho:n BB voide yllätti positiivisesti. Ensi kokeilulla se oli mun mielestä ihan kuraa, en saanut sitä kasvoille kauniisti vaikka yritin mitä. Nyt viimeaikoina se on kuitenkin jostain syystä istunut mun kasvoille todella kauniisti ja luonnollisesti, oon ollut iloisesti yllättynyt.


Sitten päästään näihin high end meikkivoiteisiin. Jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut hyvä jaotella nämä kuviin vaikka peittävyyden tai lopputuloksen mukaan, mutta nyt ovat ihan sekalaisessa järjestyksessä. Ylläolevasta kuvasta mun lempparini on Diorskin Forever*, joka on muuten yksi mun suosikki ihan ylipäätään. Tykkään kovasti sen jättämästä pinnasta. 

Uusin tulokas mulle on BECCAn Skin Love, jonka ostin bloggaajakollegalta ihan viime viikolla. Ehdin kokeilla sitä kerran viikonloppuna ja vaikutti tosi hyvältä!

Estée Lauderin Double Wear* on kulttimaineessa oleva meikkivoide, sitä hehkuttaa todella monet ja sorruin itse ostamaan sen joulun alla alennusmyynnistä. Mä en ole ihan päässyt sen makuun vielä, se ei vaan tunnu olevan mun kasvoille niin hyvä kuin monille muille.


Urban Decay:n All Nighter* meikkivoide on mukana mun pannuprojektissa tänä vuonna ja siitä näkeekin hyvin, että käyttöä on ollut paljon. Myös MAC pro longwear nourishing* alkaa olla loppusuoralla, sekin on yksi mun suosikeista ja tuo on itseasiassa toinen tuubi mitä käytän, yhden kulutin loppuun jo aikaa sitten. Tuo oli myös mun häämeikissä. 

Yksi maininnan arvoinen on IDUN Mineralsin Nordic Veil -meikkivoide*, se on todella peittävä ja jättää iholle kauniin lopputuloksen. Mattameikkivoiteista mun lempparini on The Body Shopin Matte clay*, joka ei näytä huonolta kuivemmallakaan iholla.


Mun lemppari-lemppari arkimeikkivoide on IDUN Mineralsin mineraalimeikkivoide*, se sopii täydellisesti arkeen ja on super nopea levittää puuterisena tuotteena. Se alkaa olla loppusuoralla, aion kyllä ehdottomasti ostaa uuden!

Puikkomeikkivoiteita mulla on neljä kappaletta, näistä mun suosikkini on Make Up For Ever Ultra HD, mutta myös Anastasia ja ColourPop on molemmat tosi hyviä!


Lopuksi multa löytyy vielä muutama näytekokoinen meikkivoide/BB voide, mutta näitä en juurikaan ole ehtinyt testailemaan. Säästelen näitä tulevia matkoja varten, pienet putelit kun menee pieneen tilaan.

Mikä on sun suosikki meikkivoide?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Mun lemppareita on tällä hetkellä the Ordinaryn Coverage Foundation, Misshan BB-voide ja Revlon Colorstay meikkivoide. Myös Wet n Wildin Photofocus on mun makuun.
    Sulla on kyllä kiva setti. On mistä ottaa:)
    Kivaa uutta viikkoa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ordinary on kyllä ihan huippuhyvä! Revlonia en olekaan kokeillut, täytyy pitää se mielessä :). Haluaisin kokeilla enemmän markettimeikkivoiteita.
      Kivaa viikkoa myös sulle <3

      Poista
  2. Apua mikä määrä meikkivoiteita! Sulla kyllä näitä meikkejä riittää<3 :D IDUN Mineralsin meikkivoide on hurjan hyvää, superpeittävää ja tosta löytyy tositosi vaaleitakin sävyjä :) UD:n All Nighter olisi varmasti yksi mun suosikkini, jos se ei hapettuisi tummemmaksi iholla :/ Pitäisi saada tosta vielä asteen vaaleampi sävy, niin voisin sitä käyttää. Peittävyys, pysyvyys ja kaikki muu on ihan täydellistä tossa.

    Mun suosikkini on tällä hetkellä The Ordinaryn Coverage Foundation, myös Catricen meikkivoiteet miellyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, en voi kieltää, onhan näitä :D. Harmi kuulla, että UD hapettuu sulla, mä en oo huomannut samaa ongelmaa. Toivottavasti löydät siitä joskus sopivan sävyn :). Ajattelinkin, että sä voisit tykätä siitä kun tykkäät sen sarjan peiteaineesta niin paljon.

      Poista
  3. Lemppareita on monia, mutta yhden ainakin mainitakseni on se Bare Mineralsin Bare pro meikkivoide. En ihastunut siihen ihan täysin ekalla kerralla, mutta sitten toisella kertaa se toimi täydellisesti ja siitä lähtien ollaan oltu, kuin paita ja peppu :D Eilen nappasin kaupasta mukaan Physicians Formulan The Healty Foundationin. Sitä kokeilen nyt asap!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mun täytyy joskus kokeilla tuota baremineralsia, edes tuon pikkunäytteen verran niin näen toimiiko mulla :). PF:n meikkivoidetta mäkin haluan testata, ihanaa kun sitä saa nyt Suomesta!

      Poista
  4. Mun luottomeikkivoide on Joe Blasco:lta jo yli 10 vuoden ajan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan kokeillut Joe Blascoa, mutta kuullut siitä kyllä paljon kehuja :)

      Poista
  5. Mie testasin jokunen vuosi sitten Mary Kayn CC voiteen, tykkäsin kun se jätti tasaisen mutta kuitenkin luonnollisen/läpikuultavan pinnan, mutta se kuului sarjassaan kutittaviin, luultavasti sen aurinkosuojakertoimen takia. Nyt mulla on Nuin joku meikkivoide jonka sain testiryhmässä, se on ihan ok, mutta ei vieläkään ihan täysin kutitusvapaa, toisaalta luulen että talvi vaikuttaa muutenkin ihoo, että ongelma saattaa helpottua kun tulee vähän kosteampi ja lämpimämpi sää :) toi Boho merkkinä kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytin Mary Kay:n CCtä silloin 4-5 vuotta sitten kun aloin meikkaamaan ja tykkäsin siitä kyllä. Sen jälkeen en ole muistanut edes sen olemassaoloa. Toivottavasti ihon kutina lakkaa kevään myötä, kunnon kosteutus varmasti auttaa myös osaltaan :).

      Poista
  6. Mitkä kokoelmat :D Mulla on ollut Diorskinin Nude nyt korkeatasoisempana meikkivoiteena ja sitten on kaksi muuta joita käyttelen arkisin, kyllä toi diorin forever on seuraava minkä ostan sitten sen nuden jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin kokeilla myös tuota nudea, onko se hyvä? :)

      Poista
  7. Onpa sinulla meikkivoiteita! Täältähän minä löydän hyvät vinkit meikkivoiteen ostoon. Tuo Wet and Wild kuulostaa hyvältä. Peittävää olen etsimässä.
    Kiitos Mira ja mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wet and wild on hyvä ja myös suosittelen lämmöllä tuota The Ordinarya, se on todella edullinen ja peittää myös tosi hyvin! :)

      Poista
  8. Minä taas käytän lähes päivittäin BB-voidetta ja harvemmin meikkivoidetta. BB-voiteena joku marketti tuote ja meikkivoiteena Estee Lauderia. Juurikin tuo Double wear. Aiemmin minulla oli joku saman merkin hieman kevyempi tuote ja siitä tykkäsin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en meikkaa päivittäin, minkä vuoksi BB voiteet vähällä käytöllä. Arkimeikkiin ne sopisi tosiaan erittäin hyvin :).

      Poista
  9. Ite oon käyttäny urban decayn naked skin meikkivoidetta mut en oikwin tiedä ostanko toisen pullon sitä vai jotakin muuta... Hmmmm, onko vinkkejä :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös käyttänyt Naked skin meikkivoidetta pullollisen ja tykkäsin siitä kyllä, ei vaan ole vielä tullut tarvetta ostaa uusiksi. Minkätyyppistä meikkivoidetta olet etsimässä? Onko ihosi kuiva vai rasvoittuva? Tarvitsetko paljon peittävyyttä vai riittääkö kevyt meikkivoide? :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...