maanantai 25. helmikuuta 2019

Joulukuun allure beauty box

Allure beauty box yhdisti voimansa Nikkietutorials -youtubettajan kanssa ja tuloksena oli boksillinen Nikkien suosikkituotteita. Kyseinen boksi ilmestyi joulukuussa ja sain sen käsiini nyt parin kuukauden matkailun jälkeen vihdoin ja viimein. Joulukuut ovat nyt ainakin pari vuotta putkeen olleet tälläisiä yhteistyöbokseja, kun vuonna 2017 joulukuun boksissa tuli Jaclyn Hillin suosikkeja. 

Nikkietutorials on hollantilainen kauneusguru, jolla on youtubessa yli 11 miljoonaa tilaajaa. Kauneusgenressä siis kärkikastia ja tuo luku on jo niin huikean iso, ettei sitä oikein edes ymmärrä. Nikkie on nuoresta iästään huolimatta päässyt pitkälle ja onnistunut pitämään jalat maassa, arvostan kovasti hänen työtään.

allure beauty box


Ensimmäisenä boksista löytyi minikokoinen kuuden sävyn luomiväripaletti Juvia's Placelta. Paletti sisältää merkin ensimmäisestä Nubian paletista kuusi sävyä, jotka Nikkie ja allure tiimi palettiin valitsivat. Mä olen viimeaikoina puhunut paljon Juviasta täällä blogissa ja tykkään kovasti merkin luomiväreistä. Täysikokoinen Nubian paletti maksaa 20 dollaria, tätä miniversiota ei ole saatavilla kuin alluren tilaajille. 

Alkuperäinen paletti on kuitenkin hyvin näppärän kokoinen itsessään ja täynnä kauniita neutraaleja sävyjä, jotka sopivat hyvin arkikäyttöön. 


Tottakai boksista piti löytyä myös joku Nikkien suunnittelema tuote ja ilokseni huomasin, että boksiin oli valittu OFRA x Nikkietutorials highlighter sävyssä Everglow. Tämä oli osa Nikkien ensimmäistä Ofra kokoelmaa, nyt vaan uudistuneessa pakkauksessa. Kyseessä on täysikokoinen tuote, joka maksaa 35 dollaria. 

Mulla on tämä sama highlighter jo itselläni, joten tämä lähtee joko myyntiin tai arvontapinoon odottelemaan :).


Boksista löytyi myös pari pientä näytettä. Neutrogenan makeup remover cleansing towelette yksittäispakattuna ja REN Evercalm overnight recovery balm. Tuo neutrogena taisi olla vaan joku extra, mutta ren löytyy mukana tulleesta vihkosesta ja sen arvo täysikokoisena on 48 dollaria. Tämä herkälle iholle sopiva superkosteuttaja on ollut Nikkien valinta kuivalle talvi-iholle.


Olin aika innoissani, kun huomasin laatikosta löytyvän NYX Lingerie nestemäisen huulipunan. Mä en ole vielä koskaan näitä kokeillut, vaikka monet on näitä kehuneet jo vuosia. Huulipuna maksaa alle 10 euroa, kaupasta riippuen. Sain kauniin rusehtavan nudesävyn, joka on just mun makuuni. Koostumus ei kuitenkaan valitettavasti ollut mulle sopiva, tämä tuntui huulilla todella kuivalta ja levittyi vähän huonosti.


Viimeisenä laatikosta löytyi vielä LA Splash waterproof slim eyeliner mustan sävyisenä. Tämä oli ihan ok, sävy sopivan musta ja levittyi tasaisesti ja helposti. Onnistuin kuitenkin hieman sotkemaan tällä silmämeikkiä, mutta se voi johtua vaan käyttäjästä :D. Rajaustussi maksaa 14 dollaria, eli kohtuu edullinen tuote kyseessä. Koodilla NikkieSplash saat muuten 25% alennusta Lasplashcosmetics verkkokaupasta maaliskuun loppuun saakka!

Onko Nikkietutorials sulle tuttu? Mitä pidit boksista? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Nikkietutorials ei ole tuttu minulle. Boksissa mielenkiinnon herätti NYX, nestemäinen huulipuna sekä highlighter :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa youtubessa tutustua Nikkien videoihin jos kosmetiikka yhtään kiinnostaa, hän on super taitava :).

      Poista
  2. Mulle ei nämä boksit ole laisinkaan tuttuja, en halua turhia tuotteita kotiini ja siksi näitä en ole tilannut. Tässäkään ei mielenkiintoa herättänyt mikään tuote :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nämä kaikkia voi miellyttää, jokaisella kun on niin erilaiset mieltymykset :).

      Poista
  3. Tämä boxi ei ole ennestään tuttu, mutta vaikuttaa laadukkaalta, joten voisin harkita. Eniten kiinnosti tuo Nyxin nestemäinen huulipuna ja LA Splashin rajaustussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allure on yksi parhaista bokseista mitä olen kokeillut, mukana tulee usein tosi arvokkaitakin tuotteita.

      Poista
  4. Mulla oli muuten samat tuotteet, mutta tuon Renin voiteen tilalla oli täysikokoinen Blissin naamio: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2019/01/allure-beauty-box-joulukuu-2018.html

    VastaaPoista
  5. Jostain syystä tämä boksi ei sytyttänyt mua vaikka sisältö on kuitenkin melko kiva ja sisältää meikkituotteita. Tuo NYX-huulipuna varmasti hyvä, kuten nyxin edulliset punat ovat normaalisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jostain syystä en vaan lämmennyt tuolle NYXille, ei ollut mun juttu :/.

      Poista
  6. No tällähän kesti! :D Muhun tää boksi iskee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää boksit on olleet jollain omalla reissullaan hyvän tovin. :D

      Poista
  7. Minkämoinen hinta tällaiselle boksilla on laitettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksilla on hintaa 15 dollaria ja siihen päälle tulee postikulut Suomeen, noin 10 dollaria :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...