torstai 14. helmikuuta 2019

Helmikuun lookfantastic beauty box

Iloista ystävänpäivää kaikille! :) Tänään me päästään kurkistamaan helmikuun lookfantastic beauty boxiin, joka ainakin ulkoisesti näyttää erityisen hyvin tähän vday teemaan sopivalta. Lookfantastic kauneusboksi ilmestyy kuukausittain ja sisältä löytyy aina vähintään viisi kauneustuotetta (useimmiten enemmän). 

Boksin tuotteet on aina pakattu erilaiseen, käytännölliseen pahvilaatikkoon, joka on oikeasti tukevaa tekoa ja kannattaa hyötykäyttää myöhemmin! Laatikon sisältä paljastuu aina myös vihkonen, jossa on kerrottu kaikista tuotteista lyhyet esittelyt ja mukana on myös muita kauneuteen liittyviä artikkeleja. Lisäksi laatikon mukana saa vielä uusimman Elle -lehden, jossa riittääkin katseltavaa pitkäksi aikaa. 

Oman boksin voit käydä tilaamassa lookfantasticin suomenkielisiltä verkkosivuilta. 3kk jakson tilauksessa yhdelle laatikolle tulee hintaa 18€, 6kk tilauksessa 17€ ja 12kk tilaukessa 15,50€.

*Beauty box saatu pr näytteenä.



Ensimmäisenä boksista löytyi Philip Kingsley Maximizer -volyymisuihke hiuksille. Suihke lupaa antaa hiuksille volyymia, rakennetta ja silottaa sähköistä hiusta. Mä tykkään kaikenlaisista hiussuihkeista niiden helppokäyttöisyyden vuoksi ja oon kuullut hyvää tästä merkistä. Otan kokeiluun heti kun edellinen vastaava tyhjenee.


Seuraavaksi boksista löytyi matkakokoinen Doucce Punk volumizer mascara, jota mä olen kokeillut jo aikaisemminkin Boxycharmin kautta. Mä muistan tykänneeni tästä kovasti, tää tosiaan antoi ripsille paljon tuuheutta. Tässä on todella massiivinen harja, joten jos tykkäät enemmän pienistä ja siroista, ei tämä ole ehkä sua varten.


Lord & Berry matte lipstick pencil sävyssä Intimacy vaikuttaa oikein lupaavalta. Mä en yleensä kauheasti välitä näistä kynämuotoisista huulipunista, mutta tämän sävy on todella kaunis ja koostumus tuntui pigmenttiseltä ja hyvin levittyvältä. Ehdottomasti kokeiluun! Tätä voi muuten käyttää myös voidemaisena poskipunana halutessaan.


Tällä kertaa boksista löytyi myös "meikkausväline", nimittäin Emité Rose gold eye lash curlers -ripsentaivuttimet. Kauniin ruusukullan sävyinen ripsentaivutin vaikuttaa ihan pätevältä, testaan tämän kyllä. Mä en ole vielä onnistunut löytämään sitä mun ultimaattista suosikkia, mitä tulee näihin taivuttimiin, joten mielenkiinnolla odotan miten näiden kanssa käy.


Tämä yllä oleva tuote hämmensi mua aluksi, sillä kuvittelin laatikosta löytyvän meikkikynän terottimen. Terottimen sijaan boksista löytyikin puhdistava ja kuoriva saippuapala Erno Laszlo:lta. Tämä pikkuruinen saippuapala voi olla näppärä ottaa mukaan vaikka matkalle, tätä kun voi kuljettaa käsimatkatavaroissakin ihan huoletta. 


Viimeisenä laatikosta löytyi ehkä mun mielestä koko kuukauden paras juttu, Sleek Makeup Face form palette. Kasvopaletista löytyy mattainen aurinkopuuteri, korostuspuuteri ja shimmerinen poskipuna. Sävyt on kaikki todella kauniita ja mun iholle sopivia ja näiden koostumus tuntuu miellyttävältä. Olen ehtinyt käyttää tätä jo meikissä ja täytyy sanoa, että tykkäsin kyllä kovasti. 

Mitä mieltä olit helmikuun boksista? :)

Love, Mari

21 kommenttia:

  1. Sleekin paletti puhuttelisi muakin eniten näistä. Monitoimipaletteja ei voi koskaan liikaa;)
    Kivaa Ystävänpäivää Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa myöhästynyttä ystävänpäivää sullekin <3. Ja kyllä, näitä kasvopaletteja ei vaan voi olla liikaa :D.

      Poista
  2. Mä epäilen, että mun boxi on jäänyt taas johonkin matkalle :(

    Ihanaa Ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kurjaa kun toimituksissa on niin paljon häikkää :(. Kivaa myöhäistä ystävänpäivää sullekin! <3

      Poista
  3. Noi Lord & Berryn huulipunakynät on aivan ihania<3 Toi Sleekin paletti on tosi kaunis myös, olisi ollut munkin suosikkini näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla! Se näytti swatchissa tosi kivalta, täytyy kokeilla huulillekin. :)

      Poista
  4. Noi pikkusaippuat on todella näppäriä, siksi teenkin niitä aina myöskin kun teen saippuoita.

    VastaaPoista
  5. Ihana sävyt tuossa Sleek Makeup face form paletissa. Tekisi mieli kokeilla noita.
    Pakko myöntää näin julkisesti etten koskaan ole käyttänyt ripsien taivuttajaa.
    Olen selvinnyt aina ripsivärillä ja nyt viime aikoinan sitten pidennyksillä taivutuksesta.
    Pieni palasaippua kuulostaa mielenkiitoiselta.
    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Sleekin paletti on tosi kiva, sävyt ihania kasvoilla! :). Ja siis jos pärjäät ilman ripsentaivuttimia niin ihan huippu juttu, oon kade! Mun ripset ei näy mihinkään ilman taivutusta eikä kyllä taivutuksellakaan. :/

      Poista
  6. Kasvopaletti vaikuttaa mielenkiintoiselta, niin ja ihanaa ystävänpäivää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sulla oli myös ihana ystävänpäivä! :)

      Poista
  7. Mietin just, että mikä se yksi supersuosittu ripsentaivutin oikein oli, usein hullariella alessa just. Mulla myös se iberon perus metallimutka-hemmetti joka vaan tuntuu löystyvän ja menettävän tehonsa vaikka sen "tyynyn" vaihtaisi uuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sattumalta meinaa tweezemanin taivuttimii. Stockmannin verkkokaupasta nyt 28e.
      Mut ne on kyl parhaat, sekä heidän pinsetit <3

      Poista
    2. Mä oon kuullut eniten Shu Uemuran (miten se ikinä kirjoitetaankaan!) taivuttimista ja haluisin niitä kokeilla itsekin. Shiseidon taivuttimet oon ostanut joskus hullareilta, ne on kanssa tosi jees.

      Tweezermania en olekaan kokeillut, kiitos vinkistä Anonyymi! :)

      Poista
  8. Tosi kova sisältö! En oo koskaan ripsentaivuttimia käyttänyt niin ne on mulle aina turhia :D Muuten oli tosi kivoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin myös :). Mun ripsiä on vähän pakko taivutella, ne on niin piikkisuorat luonnostaan :D.

      Poista
  9. Toivottavasti näitä bokseja on tarjolla vielä kun tuo tyttö tulee meikkausikään. Tämä on takuuvarma vinkki onnistuneeseen lahjaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailmaa muuttuu kyllä nopeasti, mutta mun on vaikea uskoa, että boksit katoaisivat :D. Hänellä tulee vaan olemaan paljon enemmän valikoimaa :).

      Poista
  10. Boksi on kyllä edullinen, näistä mua jostain syystä kiinnostais tuo saippuapala... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, se on ehkä yksi mikä mua kiinnosti vähiten :). Kiva kuulla miten erilaiset tuotteet ihmisiä kiinnostaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...