tiistai 19. helmikuuta 2019

Helmikuun Glossybox

Tänään päästään avaamaan jo toinen Suomen Glossybox, ensimmäinenhän ilmestyi tammikuussa ja esittelin sen teille reilu viikko sitten. Helmikuun Glossyboxin teemana on Beauty Spa ja luvassa on hemmottelevia tuotteita kotispahan. 

Glossybox on alunperin ilmeisesti Ruotsista, vaikka luulin tän olevan tosiaan Yhdysvaltalainen boksi. Nyt boksi on rantautunut myös Suomeen ja alku vaikuttaa ihan lupaavalta. Jännää nähdä mihin suuntaan boksi on menossa!

Edit: Ilmeisesti boksi onkin lähtöisin Berliinistä. 

Oman Glossyboksin voit käydä tilaamassa tästä linkistä, jonka kautta saat myös -20% alennuksen ensimmäisestä boksistasi (ja minä saan omalle Glossy tililleni GlossyCredit pisteitä). 

Glossybox Suomi

Glossybox tulee aina ylellisesti pakattuna kauniiseen pahvilaatikkoon. Tuotteet on kääritty silkkipaperiin, jonka ympärille on vielä solmittu rusetti, joka kruunaa koko komeuden. Tämä esillepano on ehkä kaunein kaikista bokseista mitä olen koskaan tilannut.

Glossybox Suomi

Ensimmäisenä helmikuun boksista löytyi Simplen puhdistusliinoja. Näistä mä olin yllättäen tosi innoissani, sillä nämä Simplen liinat on mun yksiä suosikkeja ja näitä tarvii aina. Ei ehkä kaikista jännin tuote kauneusboksissa, mutta hyödyllinen ja sai mut iloiseksi.

Glossybox Suomi

Seuraavaksi käsiin tarttui rapiseva pussukka, jonka sisältä paljastui puhdistussieni kasvoille. Sieni kuorii ja pehmentää kasvojen ihoa ja samalla puhdistaa ihon ja pitää sen terveenä. Kovat on lupaukset sienellä, mielenkiinnolla kokeilen miten tämä sitten oikeasti käytössä toimii.

Glossybox Suomi

Helmikuun ehdoton hittituote on tämä ylellinen avant yövoide kasvoille ja silmänympärysiholle. Boksista löytyi täysikokoinen 50ml tuote, joka on arvoltaan yli 100 euroa! Kyseessä on anti-ageing yövoide, joka sopii käytettäväksi kasvoille ja silmänympärysalueelle. Voide lupaa uudistaa ja kosteuttaa ihoa ja ehkäistä väsymyksen merkkejä ja epätasaista ihonsävyä.

Glossybox Suomi

Toinen todella mielenkiintoinen tuote oli Nip + Fab 3-in-1 kuorintavoide. Merkki on mulle entuudestaan tuntematon, mutta lupaukset kuulostaa hyvältä. Tämän pitäisi poistaa iholta kuolleita ihosoluja, tasoittaa ihoa ja antaa iholle kuulautta. Boksissa 50ml matkakoko.

Glossybox Suomi

Boksin viimeinen tuote oli mulle pettymys. Guerlainin tuoksunäyte on kyllä kivan tuoksuinen, mutta mä en tykkää siitä, että tälläinen ilmaisnäyte vastaa boksissa yhtä tuotetta. Tää olisi ollut extrana kiva, mutta ei varsinaisena tuotteena. Tuoksu on ihan miellyttävä ja kyllähän tämä käytettyä tulee.

Mitä mieltä sinä olit helmikuun Glossyboxista? :)

Love, Mari

24 kommenttia:

  1. Glossybox on kylläkin alunperin UK:sta, THG:n (The Hut Group) brändi, kuten myös esim. lookfantastic.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD. Mä katoin Youtubesta yhtä ruotsalaista suosittua tubettajaa ja hän väitti boksin olevan lähtöisin alkujaan Ruotsista ja nykyään myös mm. UK:ssa ja USA:ssa pohjoismaiden lisäksi. Tiedä sitten :)

      Poista
    2. No se ruotsalainen tubettaja ei ole ihan ollut "kartalla". Googlella löytyy www.thg.com ja yhtiön kotipaikka on UK (Manchester).

      Poista
    3. Pientä googlailua edelleen: Glossybox on näköjään alkujaan Berliinistä, mutta siis on nyt tuon Hut Groupin brändi.

      Poista
    4. Näköjään ainakin US sivujen mukaan Glossy olisi lähtöisin tuolta Berliinistä :D. No selvisi sekin.

      Poista
    5. Mutkikasta :D THG:n kautta tuo boxi kuitenkin mulle tuli jo aikoinaan, kun asuin UK:ssa, eli pitkään niillä on ollut yhteistyötä.

      Poista
  2. Mielenkiintoinen tuo puhdistussieni. En ole ennen törmännyt vastaavaan tuotteeseen.
    Ainakaan vielä Glossybox ei ole sykähdyttänyt minua siinä määrin, että olisin ryhtynyt tilaajaksi. Seurailen ehkä vielä jonkin aikaa mihin suuntaan boksit alkaa kehittyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut ihan tyytyväinen, mutta eihän tää mikään Boxycharm ole missään nimessä. Lähinnä vertaan Bette boxiin ja tykkäsin tästä enemmän kuin helmikuun bettestä. :)

      Poista
  3. Ai toi tuoksunäyte oli varsinaisen tuotteen asemassa :o Joo en pitäisi mäkään tosta! Mutta muuten tää oli kyllä tammikuun boksia kivempi, noi Simplen liinat on hurjan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli, se oli vähän tylsää :(. Mutta kokonaisuus tosiaan kiva ja kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön :).

      Poista
  4. Ihanan ylellisen näköinen paketti :)

    VastaaPoista
  5. No on kyllä typerää, jos tuommoinen näyte vastaa tuotetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Olisi ollut edes joku deluxe näyte tuosta tuoksusta.

      Poista
  6. Nythän tässä spoilaantui vaikka tätä koitin välttää! :D Harmi että tuoksunäyte on olevinaan "kokonainen tuote", mutta muuten boxi vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja haluaisin omanikin saada, että tuotteita pääsen testaamaan!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, harmi kun nyt spoilaannuit :(. Toivottavasti sun boksi tulee kanssa pian!

      Poista
  7. En kans tykänny tosta tuoksunäytteestä että oli varsinaisen tuotteen asemassa. Mulla on nyt kaihee pähkäily et kumman boksin lopetan betten vai tän :D Katon vielä maaliskuun ja sit pitää valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, mun olis kyllä ihan hirveen vaikea valita :D. Vaikka kumpikaan ei oo mikään ihan mahdottoman hyvä nyt ollut, en vaan osaa päästä irti Bettestä.

      Poista
  8. Tää oli kyllä tosi kiva boksi! Mua ei niin paljoa tuo tuoksunäyte edes häirinnyt, kun yhteisarvo tuotteilla oli kuitenkin niin korkea. Sitäpaitsi se tuoksu oli tosi miellyttävä, ja tulee varmasti ainakin itselläni käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, että arvo oli tälläkertaa kohdillaan! :) Mä tykkäsin kanssa kokonaisuutena tästä.

      Poista
  9. Näitä bokseja tuntuu olevan monenmoisia liikkeellä. Mä vaan metsästän toimivia hiustuotteita tuolle mun pienelle neidille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä paljon valinnanvaraa :). Toivottavasti löytyy sopivat tuotteet neidille, oletko jo tutustunut vinkkaamaani sophie la girafeen? :)

      Poista
  10. Odottelin pitkään tämän boksi päivityksen lukemista. Mulla oli 2 eri tuotetta kun sulla!! Kirjottelen blogiin myöhemmin mun sisällöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä sitten käydä kurkkaamassa mitkä tuotteet sulla oli, jäi kiinnostamaan millaisia variaatioita tästä on ollut :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...