lauantai 9. helmikuuta 2019

Glossybox vihdoin Suomessa!

Yhdysvalloissa suosittu Glossybox on vihdoin rantautunut myös Suomeen. Kyseessä on kosmetiikkatuotteita sisältävä kauneusboksi, joka ilmestyy kerran kuukaudessa, vähän kuin meidän oma Bette box. Glossyn saapumisesta oli huhuja liikkeellä jo kauan sitten, mutta nyt se on ihan oikeasti täällä. Muut skandinaavit ovat saanet nauttia boksista jo jonkin aikaa, joten osa suomalaisistakin on saattanut näistä nähdä vilauksia. 

Suurena boksiaddiktina mä tottakai tilasin boksin itselleni heti kun kuulin sen lanseerauksesta. Oman Glossyboxin pääset tilaamaan tästä linkistä, jonka kautta tehdystä tilauksesta saat 20% alennuksen ensimmäisestä boksistasi! Kyseessä on mun ystävä linkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista saan myös itselleni Glossy pisteitä. 

Boksin voit tilata jatkuvana tilauksena, jolloin hintaa yhdellä boksilla on noin 17,99 euroa (kurssivaihtelut saattavat vaikuttaa hintaan). Voit tilata boksin myös määräaikaisena tilauksena 3kk, 6kk tai 12kk. Boksi pyörii siis samoissa hinnoissa kuin kotimainen Bette box, joka on nykyään muistaakseni 18,90 euroa kuukaudessa.

Glossybox Suomi

Glossyboxin toimitetaan aina visuaalisesti todella kauniissa pakkauksissa. Vaaleanpunainen pahvirasia suojelee tuotteita sisällään ja koko sisältö on kääritty vielä silkkipaperiin ja suljettu kauniilla rusetilla. Vaikutelma on todella ylellinen ja nuo laatikot on todella käteviä kaikenlaiseen säilytykseen. Etenkin nyt kun Konmaritus on niin suosittua, nuo on täydellisiä vaikka ihan sukkalaatikoiksi, jos et halua niissä kosmetiikkaa säilyttää.

Mukana tulee myös kortti, jossa kerrotaan lyhyesti kaikista boksin tuotteista suomeksi ja kortista löytyy myös kaikkien hintatiedot.

Glossybox Suomi

Ensimmäisenä boksista paljastui Iroha:n kangasnaamio, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja tekee ihosta joustavamman. Kangasnaamioita on aina kiva saada, tätä yksilöä en aikaisemmin olekaan kokeillut. 

Glossybox Suomi

Seuraavaksi boksista löytyi Manna Kadarin GLO illuminator, joka on siis nestemäinen korostustuote. Tämä sama tuubi on tullut aikaisemmin mulle jonkun toisen boksin mukana, joten tämä lähtee kiertoon. Sävyltään tämä on hieman vaaleanpunaista ja se antaa iholle kauniin hehkun. Sopii sekoitettavaksi meikkivoiteeseen tai suoraan poskipäiden korostukseen.

Glossybox Suomi

Figs & Rouge oli mulle täysin uusi merkki, mielenkiinnolla testailen tätä kasvovoidetta. Voide on täynnä antioksidantteja ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide lupaa auttaa myös suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tämä oli boksin ainoa näytekokoinen tuote.

Glossybox Suomi

Toinen mulle tuntematon brändi oli Emité make up, jolta saatiin nestemäinen huuli- ja poskipunasävyte. Tuote muistuttaa nestemäistä huulipunaa, mutta sitä voi tosiaan käyttää myös poskipunana. Sävy näyttää kyllä tuubissa melko tummalta, että en usko tän toimivan mun kasvoilla muuten kuin huulilla.

Glossybox Suomi

Viimeisenä laatikosta löytyi Model Co contour stick eli varjostuspuikko. Tämä on sävyltään todella lämmin, eli enemmänkin mun mielestä kävisi bronzeriksi kuin varjostukseen. Lopputulos on myös melko kiiltävän näköinen, ainakin swatchissa, vähän kuin joku huulivoide. Jännä nähdä miltä tämä näyttää kasvoilla, mutta ensivaikutelmana sanoisin, ettei tästä tule mun lempparia.

Miltä ensimmäinen Glossybox vaikutti?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Toi pakkaus on kyllä hurjan kaunis<3 Sisältö taas ei itseäni niin kiinnosta, joten hyvä kun en tätä ensimmäistä boksia lähtenyt tilaamaan :D Täytyy katsoa millaisia tulevat boksit on, jos vaikka itsekin laittaisin jossain vaiheessa sen tilauksen menemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa tykkään kun boksit tulee näissä laatikoissa, jotenkin niistä saa ihan eri fiiliksen kuin jostain lyttääntyneestä ruskeeta pahvilaatikosta :D. Mä toivon, että tulevat boksit olisi kanssa vähän parempia kun tää ensimmäinen.

      Poista
  2. Tää boksi oli kyllä hieman pettymys itelle, mutta innolla odotan jo seuraavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, toivottavasti seuraava on parempi :). Vaikka ei tääkään mun mielestä ihan huono ollut.

      Poista
  3. Tuotteet eivät oikein itseänikään innostaneet, vain yksi tai kaksi tuotteista tulee itselleni käyttöön jäämään :/

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/02/glossybox-tammikuu.html

    VastaaPoista
  4. Mä oon tilannut silloin tällöin Britti-Glossyn, ja tänään juuri saapuikin helmikuun boksi, mutta ei se kyllä niin hyvä ole kuin LookFantastic tai Birchbox.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeen oo tuohon Birchboxiin päässyt ikinä kiinni, onko se siis oikeesti hyvä? :D

      Poista
  5. Kokeilin jo melkeen kaikkea ja tuottert ovat ihan kivat :) tuo lip tint ei ole ollenkaan punainen tai tahmea ja mun vaalealla iholla sopi myös poskille!

    https://moreorlesskatri.blogspot.com/2019/02/1-glossy-box-2019.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiva kuulla ettei se olekaan niin tumma kuin miltä vaikutti! Täytyy kokeilla sitä itsekin :)

      Poista
  6. Pakkaus on nätti, tuotteet vähän meh. Emite tuntuu olevan nyt kova sana boxissa kuin boxissa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samat fiilikset. Ja joo, Emiteä näkyy, en ollut siitä kuullutkaan ennen näitä bokseja :D.

      Poista
  7. Onpa kaunis vaaleanpunainen laatikko! Keksin tuolle jo heti jatkoa käyttöä kotona :D
    Kangasnaamiot ovat ihania ja itse harrastan niitä ihan säännöllisesti. Tuotteet muuten
    boxissa minulle vieraita mutta kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää laatikot on ihan parhaita, mullakin käytössä jo vaikka kuinka moni :D.

      Poista
  8. Vaikuttaa ihan kivalta boxilta, varsinkin betteen verrattuna.. Pitänee tutustua tähän paremmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Betteen mä tätä kanssa vertaan ja siihen nähden tää eka boksi oli ihan jees, mutta toivon silti jotain vieläkin parempaa seuraavalta :D.

      Poista
  9. Nämä meikkiuutuudet ovat melko vieraita isimiehelle, mutta kotimaiseen Ruokaboksiin olen äärettömän tyytyväinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkinen, mikä on kotimainen ruokaboksi, mäkin haluan!? :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...