sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Syyskuun Ipsy glam bag

Heippa kaikille! Tänään olisi vuorossa kurkistus syyskuun Ipsy glam bag pussukkaan. Sain pussin itselleni muutama päivä sitten ja mun mielestä tämä oli ihan ok. Ei paras ipsy ikinä, mutta ei myöskään huonoin. Koen saaneeni vastinetta rahoilleni, joten se on pääasia. Itse pussi oli tällä kertaa jotenkin tosi suloinen; musta kangaspussi, jossa on kultaiset tekonahkaiset yksityiskohdat ja söpöt valkoiset ripset koristeena. 



Ensimmäisenä pussista paljastui Trust Fund Beauty:n kynsilakka sävyssä Mermaid vibes. Tämä on todella kaunis hohtava violetti, en malta odottaa, että näen miltä tämä näyttää kynsillä! Trust Fund Beauty:n lakkoja mulla on ennestään pari kolme ja ne on laadultaan todella hyviä, joten tästä olin iloinen. Olin myös tosi tyytyväinen siihen, että tämä ei ole jäänyt pois pussukasta, sillä joskus kynsilakat poistetaan paketeista Shipitolla.


Seuraavaksi mun käsiini tarttui pikkuruinen trèStique mini lip glaze sävyssä English Rose. Tämä ei ollut ihan mun juttu, tosi harovoin tulee käytettyä tälläisiä kynämallisia huulituotteita ja sävykään ei ole ihan mun jokapäiväinen suosikki, joten tämä lähtee kiertoon.


Pussista löytyi myös toinen tuote huulille, nimittäin noyah organic peppermint lip balm, joka tuoksuu ihanan minttuiselle ja tuntuu huulilla vähän viilentävältä. Tän koostumus on sellainen, että se ikäänkuin sulaa huulille ja tuntuu todella hoitavalta ja pehmentävältä, varmasti tosi hyvä tuote tulevaa talvea ajatellen. 


Mä olen aina tosi iloinen kun saan ipsyn mukana siveltimiä, mutta tällä kertaa olin vähän pettynyt. Mun Luxie 140 Detail tapered blender sivellin oli nimittäin tosi löysä tuosta metalliosasta ja se jäikin heti käteen. Saan sen toki liimattua takaisin kasaan, mutta siitä tulee aina vähän tylsä fiilis kun uusi sivellin hajoaa käsiin. Yleensä Luxien siveltimet on ollut tosi laadukkaita ja tykkään niistä kovasti. Tämä taitaa olla jotain Wonder Woman -kokoelmaa tms, värityksestä ja kuvioinnista päätellen.


Viimeisenä pussukasta löytyi vielä kynsilakkaan mätsäävä luomiväri Winky Luxilta. Tämä upeus on sävyssä Ursula ja näyttää ainakin pannussa todella upealta ja hohtavalta. Myös pakkaus on ihana, mintunvihreä ja kannessa pieni kissamerenneito. 

Mikä oli sun suosikki syyskuun ipsyssa? 
Saitko sinä samoja tuotteita? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Toi kynsilakka näyttää tosi ihanalta!
    https://perhosensiipiensuojassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Lakkasin sillä kynnet sunnuntaina ja on tosi kaunis, mutta hieman vaaleampi kuin mitä oletin.

      Poista
  2. Kivoja tuotteita, muhun vetosi Ursula jo nimensäkin puolesta. 😁👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, Ursula on kyllä hyvä :D Muistuttaa ihan kaimaansa.

      Poista
  3. Kuulostaa kivoilta yllätyksiltä. Huulipunakynä oli mun suosikki värinkin puolesta.

    VastaaPoista
  4. Tuo itse pussi on ihana. Ja huulirasva kuulostaa täydelliseltä talvisille rohtuneille huulille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan hurjan söpö :D. Huulirasva on ollut yllättävän ihana, se tuntuu huulilla niin miellyttävältä.

      Poista
  5. Ihana tuo pussukka! Näistä luomiväri ja kynsilakka olisi ollut mulle mieluisimmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin molemmat tosi kauniita, violetit vaan on niin ihania :D

      Poista
  6. Tuo pussi itsessään on kyllä söpö! Tämäkin ja moni muu asia on uusia minulle, sinun kauttasi pääsee tutustumaan uusiin merkkeihin ja tuotteisiin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot löytänyt täältä jotain uutta :)

      Poista
  7. Hirve keissi toi sivellin, ärsyttää oikeen sun puolesta! Pussukka on onneks ihana, samoin toi huulirasva kuulosti mielenkiintoiselta!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, se oli kyl tosi ärsyttävää! :( Onneksi ei muodoltaan ollut sellainen sivellin, mistä muutenkaan hirveesti tykkäisin niin ei niin paljoa haitannut.

      Poista
  8. Mun Ipsy ei edelleenkään ole tänne Ouluun asti saapunut... toivottavasti ei ole matkalla kadonnut. Ja sitten ihan eri boxista kysymys. Ymmärsin et oon Jenkeistä joskus Glossyboxia tilannut? Himottas niiden enkkusivulla oleva joulukalenteri, mutta eivät Englannista lähetä boxia tai joulukalenteria vissiin Suomeen? Tilasitko sitä siis Shipiton kautta Jenkeistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti saat sen pian käsiisi! :/ Mä olen tosiaan tilannut Glossyboxia joskus pari vuotta sitten ja silloin tilasin Jenkeistä Shipitolla. En ole tuohon Englannin versioon perehtynyt, mutta jotenkin voisi kuvitella, että sieltäkin saisi tilattua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...