lauantai 13. lokakuuta 2018

Lokakuun Bette box

Hyvää viikonloppua ystävät! :) Tänään jatketaan kauneusboksien parissa, lokakuun kierros on alkamassa. Bette box on aina kuukauden ensimmäinen boksi mulle, muut kun tulee vasta loppukuusta. Lokakuun Betten teemana on rentoutuminen ja mukana tuli ihana syksyinen infokortti kivalla mietelauseella varustettuna. Kaikkien meidän olisi syytä muistaa rentoutua ja olla armollisia itsellemme. Käydäänpä nyt läpi mitä kaikkea boksista löytyikään ja oliko kokonaisuus onnistunut vai floppi.



Boksista löytyi ensimmäisenä täysikokoinen Herbinan hoitava kasvovoide, joka syväkosteuttaa ihoa ja sopii moneen käyttöön; päivävoiteeksi, yövoiteeksi ja naamioksi. Voide sisältää mm. manteliöljyä ja sheavoita, vaikka Betten oman infokortin mukaan tässä on jotain aivan muuta. Siellä on nyt taidettu kirjoitella korttia vähän puolinukuksissa..


Lokakuussa ihoa hoidetaan myös ylellisellä Lumenen uutuudella, Ajaton sarjaan kuuluvalla tiivistetyllä seerumilla. Kyseessä on melko arvokas tuote, josta saatiin näytekoko. Korttiin oli tän kohdalla tullut painovirhe, hinnan väitettiin olevan noin 18 euroa, mutta sehän ei pitänyt paikkaansa. Tiivistetty seerumi kuulostaa todella erikoiselta ja kokeilenkin tätä mielenkiinnolla, sopii kaikille ihotyypeille.


Natura Siberican käsivoiteesta olin todella innoissani, sillä en ole koskaan vielä kokeillut merkin tuotteita. Käsirasvoja mulla toki on paljon, mutta niitä myös kuluu nopeasti, etenkin talvikaudella. Voide sisältää Siperian mäntyöljyä, joka vahvistaa ihoa, sekä pellavansiemenöljyä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa. 


Mukana oli myös yksi meikkituote, Manna Kadarilta jälleen. Huulikiiltokynä ei ole ihan mun lempparituotteeni, en koskaan käytä tälläisiä, joten tämä lähtee varmaankin kiertoon korkkaamatta. Sävy näyttää kyllä tosi kauniilta ja tämä olisi helppo arkikäyttöön soveltuva sävytuote, jos sellaista tykkäisi käyttää.


Okei, sitten päästään tuotteeseen, jota ihmettelin kovasti. Aluksi luulin tän olevan yksi näytteistä mitä boksin mukana tulee, aina vähän ihmeellisiä. Mutta ei, nämä tampoonit on tosiaan yksi boksin varsinaisista tuotteista, merkitty korttiin. Tämän lisäksi boksista löytyi neljä muuta tuotetta. Täytyy sanoa, että olin vähän pettynyt. Ensinnäkin, tampoonit nyt vaan ei kuulu kauneusboksiin ja toisekseen, mä en näitä tule koskaan edes käyttämään. Uusi hammastahnakin olisi ollut parempi..


Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksista löytyi kolme näytettä, joista Kenzon tuoksu ollaan saatu aikaisemminkin. Nämä menee muiden näytepussukoiden joukkoon odottelemaan päivää, että saan ne käytettyä.

Lokakuun boksi oli ihan ok. Tampoonit laski arvosanaa huomattavasti, mutta mukana oli myös kiinnostavia tuotteita. Jos mukana olisi ollut vielä yksi tuote ja tampoonit olisi ollut ns. extraa, olisin ollut paljon tyytyväisempi.

Mitä mieltä te olitte tampooni boksista?

Love, Mari

13 kommenttia:

  1. Mun boxi oli Herbinaa ja Manna Kadarin sävyä lukuunottamatta identtinen, mutta muutapa variaatiota boxeissa ei kai nyt ole ollutkaan.. Itsekään en tamponeita ole vuosiin käyttänyt..

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/bette-box-lokakuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käydä katsomassa minkä Herbinan sä sait! :) Kiva kyllä, ettei ole variaatiota, mutta jäin kaipaamaan alle 30-v tuotetta, kun viime kuussa yli 30-vuotiaat sai ekstran.

      Poista
  2. Tuo Lumenen seerumi kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuulostaa, mä uskon, että se on tosi hyvä vaikka onkin suunnattu ilmeisesti ikääntyvälle iholle :)

      Poista
  3. Saitpas tosi kauniin arkisävyn tosta Mannan kynästä :) Harmi jos se ei suhun iske, kun oli kuitenkin boksin ainut meikkituote :/

    Mua ärsyttää jotenkin ihan hirveesti toi tuotekortin virheellinen tieto tosta Herbinan voiteesta. Ne kortin tiedot mätsää siihen Kevyeen Kasvovoiteeseen, joka tuli joillekin toisille eikä tää meidän saama voide sisällä mitään tyrniä tai avokadoöljyjä. Mä haluaisin voida luottaa siihen, että kortin tiedot on oikein. Vahingossahan tosta varmasti on jäänyt muuttamatta tuotteen sisällöt, vaikka nimi onkin muutettu, mutta ärsyttää silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa huomasin just saman ja kävin korjaamassa tiedot, tosi ärsyttävää! Mä oon kuitenkin aika luottavaisesti noihin kortteihin suhtautunut, niin tosi tylsää, että ei voi enää uskoa hintoihin tai esittelytietoihin. :(

      Poista
  4. Tamponit olis voinu vaihtaa johonkin muuhun mutta noi onneks kuluu eikä oo niin usein boksissa kun käsi ja huulirasvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampoonit olisi tosiaan voinut olla jotain muuta. Mun mielestä hygieniatuotteet ei varsinaisesti kuulu kauneusboksiin. Varsinkaan kun kaikki ei tuollaisia edes käytä. :)

      Poista
  5. Ihana tuo mietelause :) minulla on tuo Lumenen seerumi ja mielenkiinnolla aloitan testailun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sellainen mikä täytyy pitää mielessä :). Olisi kiva kuulla sun mielipiteitä tuosta seerumista kunhan ehdit testailemaan.

      Poista
  6. Hauskalta kyllä kuulostaa tuo, että boksissa oli oikeasti tampooneja. Okei hyvä niille ketkä käyttävät mutta jotenkin olisi sitten ollut vaikka se hammastahna. Oliko tuo käsirasva oikeasti hyvää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri, tuollaiset ei vaan kuulu boksiin. Ainakaan niin, että korvaavat yhden tuotteen, extrana ei olisi haitannut. Käsirasvaa en ole ehtinyt kokeilemaan kun pari kertaa, mutta toistaiseksi vaikuttaa ainakin tosi lupaavalta :)

      Poista
  7. Noi tamppoonit kyllä on ollu tässä boksissa ihan riman alitus.vielä tommosii missä oo asetinta edes.hyi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...