perjantai 17. elokuuta 2018

Heinäkuun Boxycharm

Heipparallaa ihanat! Heinäkuun Boxycharm on vihdoin täällä, hurraa! Boksi antoi taas tälläkin kertaa odotuttaa itseään, mutta eikös sitä sanota, että hyvää kannattaa odottaa? Sain tän käsiini vihdoin eilen iltapäivällä ja tänään päästään yhdessä käymään läpi boksin sisältöä. Viime kuukaudet on olleet toinen toistaan huikeampia, joten jännä nähdä mihin suuntaan tämä heinäkuun boksi menee.



Alku on ainakin erinomainen, sillä boksista paljastui tarten Ready, set, radiant kasvosuihke, josta oon ihan super innoissani. Mä rakastan kasvosuihkeita todella paljon ja tälläiset heleyttävät versiot on varsinkin mun mieleen. Mä en tietenkään ole käyttänyt tätä vielä meikissä, mutta kokeilin nopeasti miltä tän suihku tuntuu ja voin sanoa, että tosi hyvältä! Ihanan kevyt ja tasainen suihke ei ollut liian märkä eikä liian kuiva vaan juuri sopiva ja sumuinen. Mä en tiedä mikä tän oikea tuoksu on, mutta mulle tuli siitä mieleen kurkku :D.


Seuraavaksi boksista löytyi dr. brandt No more baggage silmänympärysgeeli. Sarjan tuotteita ollaan saatu aikaisemminkin ja mä oon näistäkin aina fiiliksissä, sillä kyseessä on aika hintava ja laadukas ihonhoitobrändi. Tämä oli hyvin erikoinen tuote, geeli on väriltään oranssia, mutta se sulautuu ihoon hyvin. Tuubissa sanotaan, että tätä pitäisi levittää silmänympärysvoiteen päälle, mitä en kyllä ihan ymmärrä? Tuote lupaa vähentää tummia silmänalusia ja silmäpusseja.


Wander beauty on ollut kovasti esillä kaikissa kauneusbokseissa viimeaikoina ja tällä kertaa merkiltä saatiin Unlashed volume and curl -ripsiväri. Mä otan tän mielenkiinnolla testiin, sillä ripsari vaikuttaa tosi lupaavalta, mutta odotan vielä hetken ennen kun korkkaan tän. Mulla on tällä hetkellä tosi paljon ripsareita auki ja haluan saada niitä käytettyä ensin.


Myös Chella on tullut tutuksi Boxycharmin kautta, ollaan saatu aikaisemmin ainakin kulmakynä. Tällä kertaa mukana oli Tantalizing taupe eyebrow cream, joka vaikuttaa tosi jännältä tuotteelta! Mä en ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa. Kynän päässä on pieni kulmasivellin ja pohjaa pyörittämällä tuote tulee ulos siveltimeen, josta sen voi sitten helposti levittää kulmille.

Edit. Bloggaaja oli tälläkertaa vähän hölmö, kyseinen kulmatuote ei siis toimi pyörittämällä kuten kuvittelin, vaan korkki napataan irti ja sieltä löytyy kulmaväri, johon sivellintä voi dippailla. Kiitos valaistuksesta Linda :D.


Viimeisenä boksista paljastui Note cosmetics luminous silk compact blusher -poskipuna sävyssä 05 Desert rose. Tämä merkki oli mulle uusi tuttavuus ja olin tosi positiivisesti yllättynyt tästä. En toki ole kokeillut vielä kasvoille, mutta kädelle swatchatessa tämä tuntui todella pigmenttiseltä ja pehmeältä, lähes silkkiseltä. Sävy on myös super kaunis!

En taaskaan joutunut pettymään, boksi oli täynnä mielenkiintoisia tuotteita. Eniten innostusta herätti tarte sekä dr. brandt, mutta kaikki tuotteet oli tosi mieluisia ja jäävät omaan käyttöön. 

Miltä heinäkuun boksi vaikutti?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Eipä tuollaiseen boxiin varmaan kukaan pety! Kiinnostavia ja suht vieraita merkkejä, siinäpä juuri on boxien viehätys. Kaikki ovat mun silmään upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei, jos joku pettyy niin sitten vika ei kyllä ole ainakaan boksissa :D. Ihania juttuja!

      Poista
  2. No nyt on kaikkea kivaa laatikosta tullut :)

    VastaaPoista
  3. Onkohan mulla toi kulmatuote erilainen, vaikka nimi sama onkin, kun siis mulla se kulmaväri on tuolla alhaalla ja se alaosa kierritetään pois ja siveltimen kanssa dipataan sinne? :D Mulla ei siis ainakaan siveltimeen tule mitään pohjaa kierrittämällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitsi, oot muuten ihan oikeessa :D. Mä vaan oletin et se aine lähtee sieltä tulemaan kun en saanut ensin sitä korkkia irti ja se lähti vaan pyörimään xD xD Mut joo, olihan se just näin kun sanoit.

      Poista
  4. Kuulostaa tosi kivalta sisällöltä, ei muakaan kyllä haittaisi noita testailla! :D Silmänympärysgeeli tulisi tarpeeseen näin syksyä kohti mentäessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on huikean ihana boksi, tää on paras :). Tuo silmänympärysgeeli pääsee mullakin heti käyttöön, niille on aina tarvetta!

      Poista
  5. Mäkin jäin miettii tota Chellan kulmatuotetta, et onko niitä liikkeellä erilaisia? Mun kulmatuote on samanlainen ku Lindalla, ehdottoman mielenkiintoinen :) Mä en saanu Tarten mistiä vaan luomiväripaletin, joka on oikea kaunotar <3 Kaks pannuista oli kuiten menny murusiksi, eli pitää ruveta korjaushommiin :D Boxit on järjestään olleet ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu ei, mä olin vaan hölmö :D. Pyörittelin sitä pohjaa tyytyväisenä kun se ei lähtenyt irti ja ajattelin, että kyllä se tuote sieltä sitten lähtee tulemaan.. huoh. Aina ei voi voittaa :P

      Poista
  6. Oma boxi ei oo viel tullu, oletan että ensviikolla saan tän hyppysiini!
    Ihan loistava boxi näyttäs olleen, tälläkin kertaa!
    Tulee vaan toinen toistaan parempia,huikeeta. Toi tarten mist ja sit se luomiväripaletti tais olla ne mitkä boxissa vaihteli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä huikee kerta toisensa perään :) Oot varmaan jo saanut boksin käsiisi, tuliko sulle tarte vai paletti? :)

      Poista
  7. Nämä boxit ovat aina mielenkiintoisia ja omalla tavallaan viehättäviä sillä sisältö on monesti ihan erilaista kuin mitä itsellä tarttuisi kaupasta. Pääsee siis testailemaan paljon niitäkin tuotteita, joita ei normaalisti edes välttämättä huomaisi :) Ihanalta sisällöltä vaikuttaa :)

    Mira | http://fashionpoetry.eu/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näissä ylläribokseissa onkin parasta, saa kokeilla tuotteita joista ei muuten välttämättä edes tiedä tai ei tulisi vaan ostettua :)

      Poista
  8. Nämä kauneusboxit ovat todella mielenkiintoisia. Taas löytyi paljon uusia tuotteita, joista en ole aikaisemmin kuullut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, joka kuukausi löytyy ihania uusia tuotteita :)

      Poista
  9. Ooooh et on taas mielenkiintosia tuotteita! Tarteakin olis vielä joskus kokeiltava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarte on ihana, suosittelen testaamaan <3 Etenkin kaikki paletit ja huulituotteet on mun lemppareita :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...