maanantai 20. elokuuta 2018

Heinäkuun allure beauty box

Heippa vaan kaikille! Uusi viikko pyöräytetään käyntiin allure beauty boxin kanssa kun päästään avaamaan heinäkuun boksia. Heinäkuun boksi tulikin mulle suhteellisen nopeasti, sillä tämä lähti matkaan vasta heinäkuun lopulla. Tällä kertaa boksiin oli laitettu iso kasa kiinnostavia tuotteita, joista kaikki olivat mulle entuudestaan tuntemattomia.



Derma E -sarjalta saatiin näytekokoinen mineraalipuuteri aurinkosuojalla. Pahvipakkauksen sisältä löytyi pieni purnukka puuteria, josta kyllä riittää varmasti useampaan kokeiluun. Tämä on kesää ajatellen varmasti tosi kiva tuote tuon suojakertoimen ansiosta, mutta eiköhän niitä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä riitä vieläkin niin voin tätä testailla.


Boksista löytyi myös hiustenhoitoa, nimittäin OUAI hiuksiin jätettävä hoitoaine. Merkkinä tämä on todella kiinnostava ja myös tuotteena, sillä kaikki tälläiset hiuksiin jätettävät helpot tuotteet on aina mun mieleeni. Tästäkin riittää kokeiltavaa useampaankin kertaan, vaikka näytekoko onkin kyseessä.


Boksin ensimmäinen täysikokoinen tuote oli The Organic Pharmacy:n huulivoide. Yli kahdenkympin arvoisen huulivoiteen on paras olla todella hyvä. Tämä on sellainen tuote, johon en itse olisi koskaan omia rahoja käyttänyt, mutta tosi kiva päästä kokeilemaan boksin kautta. Varsinkin kun mennään syksyä ja talvea kohti ja huulet alkaa taas kuivua enemmän.

Edit. ihana lukijani ystävällisesti huomautti, että tämä kyseinen tuote ei tosiaan ole täysikokoinen, vaan 5ml näytekoko kun täysikokoinen tuote sisältää 7,5ml tuotetta. :) 


Feel Harmony:n rose petal naamio sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja E vitamiinia ja se tuoksuu ruusuille. Naamio on geelimäinen ja sen voi halutessaan laittaa kylmenemään jääkaappiin, jolloin sen käyttö on aivan erityisen virkistävää. Kuulostaa mun mielestä todella hyvältä ja olenkin aika innoissani tän testaamisesta! 


Boksiin oli pakattu myös tuote Sunday Rileylta. Tässä oikea luksusmerkki, joka on näkynyt allure boksissa aikaisemminkin. Tällä kertaa saatiin "uniöljy" eli yökäyttöön tarkoitettu öljy. Tällä on täysikokoisena hintaa aika huimasti, joten täytyy toivoa etten ihan täysin rakastu. Öljy sisältää retinolia, mutta sen sanotaan olevan siitä huolimatta hyvin kosteuttava iholla. 


Meikkikyniä saatiin tälläkertaa kaksin kappalein. Douccen turkoosi kajaali on ihanan kermainen ja pehmeä koostumukseltaan ja sävy on todella kaunis, etenkin kesämeikkeihin. Make Up For Ever Artist color pencil on monitoimikynä, jota voi käyttää huulten rajaamiseen, poskipunana, silmämeikkiin ja mihin tahansa keksiikään. Mulle tämä taitaa olla kuitenkin pääasiassa huultenrajauskynä.


Lopuksi laatikosta löytyi vielä yksi näyte, Olay active moisturizer. Tämäkin oli kuitenkin ihan hyvän kokoinen näytepurnukka ja mun puolesta sen olisi voinut laskea yhdeksi tuotteeksi. Boksi oli tällä kertaa todella täyteläinen kun tuotteita oli yhteensä 8 kappaletta. Niistä kaksi oli täysikokoisia ja loput deluxe kokoja tai näytekokoja. Ei lainkaan huono boksi, olin todella tyytyväinen tälläkin kertaa.

Mikä oli sun lemppari heinäkuun boksissa?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Mukava boksi ja kiinnostavin tuotteista on Sunday Rileyn öljy retinolin takia:)
    Kivaa viikkoa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan käyttänyt retinoli tuotteita ni oon kanssa siitä tosi innoissani :) Ihanaa viikkoa myös sulle <3

      Poista
  2. Kaikki tuotteet boksissa on mulle ihan vieraita, mutta huulivoide on suosikkini! Onkohan hintansa arvoinen? yli 20 eur on aikas hintava huulivoiteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa vielä onko tuo huulivoide hintansa arvoinen, riippuu vähän mihin haluaa panostaa. Mulle se ei sitä ole, mutta nyt kun sain sen boksin kautta niin kiva päästä kokeilemaan :D

      Poista
  3. Tunsin merkeistä ainoastaan Olayn. Mielenkiinnolla kuulen mitä pidit näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olay on mulle ollut nimeltä tuttu, mutta tuotteet vieraita. Kiva päästä kokeilemaan sitä ja kaikkia muitakin! :)

      Poista
  4. Kivoilta vaikuttavia tuotteita. Innolla jään odottelemaan uutta julkaisuasi.

    VastaaPoista
  5. Olipas kiva boksi. Kaikki oli mullekkin täysin tuntemattomia! Feel Harmonyn naamio sekä Sunday Rileyn öljy kuulosti kaikista kiinnostavammilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunday Riley on sellainen, mitä en itse tulisi ostaneeksi hinnan vuoksi, mutta ihan huippua päästä kokeilemaan :)

      Poista
  6. Uu vaikutti kivalta boxilta, sulla on ihana banneri, ja kuvat on kans ainutlaatuisesti kuvattu!💜

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Mullekin tuli just tää boxi, tosi mahtava :) Huulirasva ei ollutkaan täysikokoinen ,oli vaan 5 ml ,kun täyskoko on 7,5 ml.Tuubi taitaa olla isompi kuin 5 ml sisältö,koska on aika vajaa.Tuo Douccen kynä on upea.Tää koko boxi oli ihan kuin mulle tehty!Sunday Rileyta on kanssa niin kiva päästä testaamaan.Ihan parhautta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, hyvä kun sanoit! Mä jotenkin vaan oletin että ton on pakko olla täysikokoinen kun tuubi näyttää niin perus huulirasvatuubilta :D. Kiva, että tykkäsit boksista, mä oon kanssa ihan myyty tälle!

      Poista
  8. Jään mielenkiinnolla oottamaan mitä mieltä oot Rileyn öljystä ♡_♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...