sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Puhutaan hyvää selän takana

Moi kaikille ja leppoisaa sunnuntaita! Näin vähän aikaa sitten Jonnan Keyword: Love -blogissa ihanan postauksen, jossa huomioitiin positiivisesti kanssabloggaajia. Tuo idea oli mun mielestä mitä mainioin, joten päätin itsekin napata idean talteen ja toteuttaa oman versioni tuosta postauksesta. En tiedä kenen idea alunperin on, mutta jos sinä tiedät niin kerro ihmeessä niin saan krediitit sinne minne ne kuuluu :)

Edit: Haasteen alkulähde löytyikin nopeasti, tämän ihanan idean takana on ollut Maatiaskanasen elämää -blogi, käykäähän lukemassa myös se alkuperäinen postaus :).

Postauksen otsikkokin jo kertoo sen, eli nyt päästään puhumaan ihmisistä selän takana, mutta onneksi vain ihania hyviä positiivisia juttuja! Meidän pitäisi muutenkin keskittyä enemmän siihen positiiviseen ja toisten huomioimiseen ja kannustamiseen, siihen tämä postaus on mun mielestä omiaan. Musta on myös ihanaa päästä kertomaan teille mun muutamista lemppari blogeista, kenties löydätte jotain uutta luettavaa itsellennekin. Tähän yhteen postaukseen ei millään nyt mahdu kaikki mun seuraamat blogit tai edes kaikki lempparit, mutta kenties me päästään puhumaan selän takana vielä joskus toistekin ;). 



Aloitetaanpa sitten! Ihan ensimmäisenä haluan mainita ihanan Paletilla -blogin. Viivin blogi Paletilla on yksi uusimmista mun seuraamista blogeista, mutta ihan ehdottomasti maininnan arvoinen. Viivi ottaa upeita kuvia ja kirjoittaa paljon värikosmetiikasta, joka on mun suurin heikkous. Meillä tuntuu olevan hyvin samanlainen "meikkimaku". Myös Viivin meikkilookit on todella inspiroivia ja blogista löytyy mielettömän hienoja ja tarkkoja silmämeikkikuvia. 

Lipstick Love -blogi päätyi mun seurantalistalle viime vuoden lokakuussa kun ihanan Lindan kanssa sattumalta törmättiin eräässä PR tapahtumassa. Hyvä niin, sillä Lindan blogista on tullut mulle nopeasti yksi lemppareista ja löydänkin itseni lukemasta Lindan juttuja lähes päivittäin. Lindalla on todella kauniita kirkkaita kuvia ja paljon uusia ideoita postauksiin. Mun viimeaikojen suosikkeja on olleet Projekti näytepussukat, kuukauden kosmetiikkaostokset ja kosmetiikkasuosikit -postaukset.


Postauksen alussa jo nopeasti mainitsinkin Jonnan Keyword: Love -blogin. Jonnan blogi ansaitsee kuitenkin myös erityismaininnan ja onkin yksi mun pisimpään seuraamista blogeista. Jos kaipaan vinkkejä uusista ihonhoitotuotteista tai etsin uutta tuoksua, käännyn aina Jonnan blogin puoleen. Olen löytänyt Keyword: Love:n kautta todella paljon uutta kokeiltavaa ja Jonnalla on todella asiantunteva tapa kirjoittaa tuotteista. Ihailen erityisesti Jonnan tapaa kuvailla tuoksuja niin, että pystyn pelkän kuvailun avulla saamaan onnistuneen mielikuvan tuoksusta. Siihen ei kaikki pystykään :).

Maria Glow -blogi kuuluu myös mun lemppareiden joukkoon ihanan pirteyden vuoksi. Tässä oikea hyvänmielen blogi! Uusimpana juttuna Maria on alkanut tehdä myös videoita ja mun onkin aina pakko katsoa etenkin kaikki unboxaus videot, olen niihin aivan koukussa. Marian postaukset ja videot on ihanan aitoja, niistä välittyy läpi lämpö ja luonne ja niitä lukiessa tulee aina hyvälle mielelle. 

Olen seurannut upeaa Beauty Highlights -blogia jo pitkän aikaa ja Mian upeat kuvat ja ammattimainen ote blogiin ei lakkaa ihastuttamasta. Mian postauksia lukiessa huomaa selvästi miten  paljon niiden toteutukseen on käytetty aikaa ja vaivaa, niin kuvien otossa kuin tekstin tuottamisessakin. Olen löytänyt täältä todella paljon hyviä tuotevinkkejä, kiitos Mian asiantuntevuuden. 

Uusiin blogituttavuuksiin kuuluu myös Nena Sofia's -blogi, jota olen seuraillut viime vuodesta lähtien. Täällä käyn ihastelemassa etenkin upeita kynsilakkauksia, ne ovat vertaansa vailla ja niin inspiroivia! Tykkään kovasti myös Nena Sofian meikkilookeista ja tuotearvosteluista.

Jos haluan vinkkejä edullisesta ja markettikosmetiikasta, käyn ensimmäisenä kurkkaamassa Zaza's Petals -blogin. Sari kirjoittaa kosmetiikasta rennolla otteella ja täältä löytyykin parhaat vinkit ja arvostelut markettimeikkien saralta. Minä luen erityisen kiinnostuneena aina kaikki The Ordinary -postaukset, pidän Saria vähän kuin sarjan asiantuntijana. 

In This Light -blogi täytyy myös mainita ihan ehdottomasti, sillä täältä löydän aina parhaat vinkkaukset luonnonkosmetiikan saralta! Salka kirjoittaa tosi monipuolisesti kaikenlaisesta kosmetiikasta, mutta mä itse olen löytänyt tosi paljon mielenkiintoisia uutuuksia nimenomaan luonnonkosmetiikasta. Salkan kuvat jaksaa myös aina ihastuttaa, niissä on jotenkin todella mielenkiintoinen, vähän romanttinenkin tunnelma. 



Löysitkö uusia seurattavia vai oliko kaikki mun lempparit jo tuttuja? :)
Laitahan sinäkin hyvä kiertämään ja muista puhua hyvää selän takana ja kasvokkain!

Love, Mari


24 kommenttia:

  1. Tämä on ihana ajatus, johonkin vastaavanlaiseen olen joskus aiemminkin törmännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin kanssa heti kun törmäsin, tosi kiva jakaa välillä hyvää mieltä :)

      Poista
  2. Apua! Olin ihan hämmentynyt, että olin päässyt sun listalle. Ihanaa ja super iso kiitos <3 Oon monesti myös pistänyt merkille, että meillä on melko samanlainen meikkimaku minkä itsekin kirjoituksessa mainitsit! Ihana kirjoitus idea ja positiivista energiaa pitäisi ehdottomasti munkin mielestä jakaa enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihanasta blogista <3 :) Sitä on ilo seurata!

      Poista
  3. Ihana, että osallistuit tähän. Alunperin tämä lähti minun blogistani, kun kaipasin lisää positiivista virettä blogisisarten välille ❤ tässä postauksessa olikin monia itselleni vieraita blogeja, joihin täytyykin tutustua ❤ Kivasti kirjoitit niistä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon, lisäsin krediitit sulle heti tuonne postauksen alkuun :) Aivan mahtava idea tämä!

      Poista
  4. Kiitos aivan ihana kuulla varsinkin, että koet tuoksupostauksistani noin, sillä ne ovat itselleni niitä rakkaimpia, vaikka eivät todellakaan koskaan niitä luetuimpia heti julkaisun jälkeen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :). Niistä postauksista kyllä välittyy selvästi, että ne on lähellä sun sydäntä ja tuoksumaailma on sellainen, mistä itse en tiedä yhtään mitään niin niitä on ihana lukea ja löytää uusia suosikkeja. Kuten nyt viimeisenä se Oscar de la rentan uutuus <3

      Poista
  5. Todella ihan postaus :) Hyvää pitää aina kaikesta löytää ja kaikista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, hyvin pienellä vaivalla saa sitä positiivisuutta eteenpäin :)

      Poista
  6. Kiitos, Mari<3 Olen aivan häkeltynyt kivoista sanoistasi. Lämmittävät suuresti mieltäni! The Ordinary on tosiaankin mun ykkössuosikkimerkki ihonhoidon saralla. :D
    Sun blogista saa aina tiedon meikkiuutuuksista, ja olet todella ajan hermolla siinä suhteessa. Ihailen myös sun meikkikuvia...sun vihreät silmät on todella kauniit ja osaat niitä korostaa kivasti:)
    Ihanaa päivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihanan asiantuntevista postauksista :). Mulla on itseasiassa ollut jo pitkään yksi sun Ordinary postaus auki tuolla välilehdissä ja sieltä klikkailen sitten ostoskoriin tuotteita kun ehdin :D.

      Poista
  7. Tämä on yksi parhammista haasteista mikä kiertää blogeja. Koskaan emme puhua tai kirjoittaa liikaa hyvää blogisiskoistamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä, ihana hyvänmielen haaste :)

      Poista
  8. Voi kun kiva idea! Kaikki blogit oli mulle ihan uusia, mutta tykästyin heti muutamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit jotain uutta luettavaa tätä kautta :)

      Poista
  9. Tää on ihana postaussarja ja olipas kiva löytää oma nimi sun listalta 😍 Mä löydän sun blogista ehdottomasti supermielenkiintoisia meikkimerkkejä, joista en ole välttämättä kuullut aiemmin lainkaan 😊 Ja ihailen sun omistautumista merkkeihin tutustumisen suhteen ❤ Sulla on myös kauniita meikkilookkeja ja ne sun superkauniit vihreät silmät 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin, ihana kun pääsee jakamaan kehuja ja hyvää mieltä :). Ja kiitos paljon kauniista sanoista <3

      Poista
  10. Tää on todella kiva idea, ihan ehottomasti! Pitää varmaan tätäkin lainata :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainaa ihmeessä, tämä saisi kiertää vaikka kaikki blogit :D

      Poista
  11. Oi vitsit, tuli niin hyvä mieli kun bongasin oman blogini tuolta sun listalta :) Kiitos kauniista sanoista Mari<3 Se Lushin pr-tapahtuma oli mun ihan ensimmäinen blogitapahtuma, joten oli kyllä tosi kiva ettei tarvinnut yksin siellä kierrellä ja katsella vaan susta sai seuraa! Toivottavasti nähdään vielä jatkossakin jossain vastaavissa tapahtumissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :). Ja ihan varmasti jossain vielä törmätään, vaikka vahingossa Turun torilla :D

      Poista
  12. Voi ihana, menin melkein sanattomaksi! Kiitos paljon sun kauniista sanoista, todellakin lämmitti mieltä! <3 Mä oon löytänyt sun blogista vaikka mitä uusia meikkibrändejä, joista mulla ei ole ollut hajuakaan entuudestaan :D

    PS. Oli tosi kiva nähdä viime perjantaina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihanasta blogista ja tuotevinkeistä, sekä niistä upeista kuvista :). Sun postauksista tulee aina hyvä mieli. Ja niin oliskin tosi kiva nähdä perjantaina ja myös keskiviikkona, toivottavasti pian uudestaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...