maanantai 23. lokakuuta 2017

Lokakuun MorpheMe

Heippa! Tänään me ollaan taas pitkästä aikaa MorpheMe -sivellinboksin parissa. Viimeksi oon esitellyt teille elokuun MorpheMe:n, syyskuun skippasin kokonaan, koska ne siveltimet ei kiinnostaneet. Otetaan pieni kertaus tähän alkuun, jos mukana on vaikka uusia lukijoita :). MorpheMe on siis Liveglam:in "kauneusboksi" palvelu, jonka mukana tulee pelkästään Morphen siveltimiä kerran kuukaudessa. Toimii siis samaan tyylin kuin esim. Bettebox, mutta mukana on pelkkiä siveltimiä. MorpheMe:n saa tilattua suoraan Suomeen Liveglamin sivuilta, postikuluja tulee noin 5 dollaria kuussa. Tämä on oiva palvelu kaikille meikkiharrastuksen aloittaneille, sivellinvarastoa kerryttäville tai sitten meille hamstereille, jotka haluaa vaan uusia siveltimiä. 

Jos kiinnostutte tästä palvelusta ja haluatte tilata sen itsellenne, voitte käyttää myös mun linkkiä, jonka avulla saatte yhden ilmaisen siveltimen ekan tilauksen yhteydessä ja samalla minä saan tililleni 200 pistettä. Pisteitä voi sitten myöhemmin käyttää erilaisten "lahjojen" lunastukseen. 

MorpheMe on siitäkin kiva palvelu, että se tarjoaa sinulle vaihtoehtoja. Tulevan kuun siveltimet saa halutessaan selville jo etukäteen ja jos ne jostain syystä ei kiinnosta, voit vaihtaa ne toisiin siveltimiin / meikkeihin yms. Vaihtoehtoisesti voit myös skipata koko kuukauden, kuten minä tein syyskuussa.

October moprheme

Lokakuussa teemana on tietysti pinkki ja mukana tuli alekoodi Morphen sivuille. Koodilla PINKTOBER saa -10% alennusta Morphen verkkokaupasta ja Morphe toimittaa myös Suomeen. Lokakuun siveltimet halusin ehdottomasti itselleni, koska ne ovat todella kauniit ja edustavat tärkeää asiaa. Nämä ovat muuten LE siveltimiä, eli ihan varta vasten tehtyjä. 

October morpheme brushes

Setissä oli tällä kertaa viisi sivellintä, joista kaksi on kasvoille ja kolme silmille. Nämä ovat melko lyhytvartisia, super pehmeä karva ja kaunis vaaleanpunainen/ruusukulta varsi. Mukana tuli myös lappunen, jossa kerrottiin hieman jokaisesta siveltimestä ja annettiin käyttövinkkejä.

morphe brushes liveglam

Tapered powder brush (ovh 15usd)

Ihanan pehmeä ja pullea puuterisivellin toimii loistavasti kaikkien puuteristen tuotteiden kanssa. Mä oon tykännyt käyttää tätä nimenomaan puuterin kanssa, mutta myös aurinkopuuterille. 

Contour blush (ovh 11usd)

Viistoon leikattu contour ja poskipunasivellin on malliltaan hyvin perinteinen ja mulla on samantapaisia jo monenmonta. Tämä on kuitenkin todella laadukas sivellin, karva on pehmeää ja tarttuu hyvin pigmenttiin. Eniten käytän tätä nimenomaan varjostuksiin.

morphe brushes

PK524 Oval shadow (ovh 6usd)

Litteä isohko ovaalin mallinen luomivärisivellin on tosi toimiva luomivärin pakkaamisen luomelle ja sävyn kevyeen häivyttelyyn rajakohdissa. Oon tykännyt tästä tosi paljon, näitä ei voi koskaan olla liikaa!

PK36 Tapered blending (ovh 6usd)

Suosikiksi on noussut (ei niin yllättäen) tämä häivytyssivellin, joka on täydellisen kokoinen luomivakoon. Mä rakastan häivytyssiveltimiä ja niitäkään ei vaan voi olla liikaa. Tämä on muotoiltu kivasti kapenemaan kärjestä, jotta se sopii hyvin luomivaon pieneen ja tarkkaankin työskentelyyn. 

PK45 Angled brow (ovh 5usd)

Tämä oli mulle setin ainoa turhake, sivellin jolle ei juurikaan ole käyttöä. Mä en käytä rajauksia silmissä niin usein, että tarvitsisin tällaista ja kulmakarvatkin teen pääasiassa kynällä. Mulla on entuudestaan muutama samanlainen sivellin, joille on ollut tosi harvoin käyttöä. Jos tykkäät käyttää kulmakarvapuuteria tai geelirajauksia niin tämä on tosi hyvä sivellin!

Miltä näytti lokakuun siveltimet? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Apua, noi pinkit siveltimet on söpöt!

    VastaaPoista
  2. Nää siveltimet ois olleet myös söpöt, mutta vaihdoin nyt tässäkin kuussa ne johonkin muuhun - pussi odotteleekin hakuaan kun en viime viikolla ehtinyt hakea.. :)

    VastaaPoista
  3. Contour Blush, Tapered Blending ja Oval Shadow olisivat varmasti päässeet mullakin käyttöön! Todella suloisia siveltimiä<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on olleet nyt kovassa käytössä, aivan ihania :)

      Poista
  4. Niin nätit siveltimet <3 Tää on kyl tosi mielenkiintoinen "kauneusboksi" Pakko varmaan liittyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, jos siveltimistä on vajausta! Tää on ollut tosi kiva palvelu :)

      Poista
  5. Contour blush , Oval shadow ja Tapered Blendind siveltimet näytti sellaisilta mitkä minua voisi kiinnostaa. Söpö siveltimet, mutta itse tykkään ihan perus mustista siveltimistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on klassinen ja tyylikäs, ei sitä voi kieltää :) Mä ihastun vaan aina kaikkiin söpöisiin juttuihin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...