maanantai 11. syyskuuta 2017

Syyskuun Bette box

Se olisi taas se aika kuukaudesta, kun päästään kurkkaamaan Bette boxiin. Syyskuun boksin sain käsiini perjantaina, päivää myöhemmin kun oli ilmoitettu. En ymmärrä mikä siinä on, että mun lähin pakettiautomaatti on AINA täynnä kun Betten pitäisi tulla.. No eipä tälläkertaa joutunut pitkään odottelemaan ja viikonlopun aikana olenkin näitä tuotteita jo ehtinyt vähän hipelöimään. Muutama viime kuukausi ei ole mua oikeen innostanut, joten katsotaan miten tän syyskuun boksin kanssa kävi!



Ensimmäisenä boksista löytyi Nivean creme care vedenkestävän silmämeikinpoistoaine. Tällä kertaa tuli Nivean tuote, jota testaan oikein mielelläni! Hyvän silmämeikinpoistoaineet on aina hakusessa ja oon tykännyt ainakin siitä Nivean double effect putsarista. Tällaista kermaista koostumusta en olekaan koskaan aikaisemmin testannut silmämeikin puhdistukseen, joten senkin puolesta kiinnostava tuote.


Boksista löytyi jälleen myös Lumenea, mutta tällä kertaa sentään värikosmetiikkaa. Nordic chic -sarjan soft matte puuteri* pääsee heti kokeiluun, Nordic nude -sarjan puuteri mulla onkin jo käytössä. Nämä Lumenen uudet meikit on pääasiassa olleet mulle tosi positiivisia yllätyksiä, joten innolla lähden tätäkin testaamaan.


Boksista paljastui myös uutuus Blistexiltä. Karitevoita sisältävä huulivoide on pakattu jännään hylsyyn, jonka "kansi" vaan pyöräytetään auki ja itse huulivoide näyttää samalta kuin ne munahuulivoiteet, minkähän merkin ne nyt oli..? No kuitenkin, tää jää odottelemaan käyttövuoroaan, oon niin hidas kuluttamaan huulivoiteita, että saa nähdä koska tähän pääsen käsiksi.


Laatikosta löytyi myös 5ml näyte Vichyn daily booster tiivistettä. Tätä testaan tosi mielelläni, hyaluronihappo tulee aina tarpeeseen ja Vichyn ihonhoitotuotteet on olleet lähes aina hyviä, mitä olen testaillut. Koko olisi saanut olla vähän isompi, mutta eiköhän tästäkin jonkun käsityksen saa.


Viimeinen varsinainen tuote oli syväpuhdistava shampoo Schwarzkopfilta. BC scalp genesis on tarkoitettu normaalille tai öljyiselle päänahalle. Matkakokoisia shampoita tarvii aina silloin tällöin, pääasiassa reissuilla, joten tämä pääsee kaappiin odottelemaan seuraavaa matkaa. Syväpuhdistavia en niin kauhean usein käytä, mutta hyvä olla olemassa kuitenkin.


Lisäksi mukaan oli pakattu kolme extra näytettä, Vichyn Ideal body -vartalovoide, Kenxo world tuoksunäyte ja SB12 purukumia. Purkat pääsi jo laukkuun, niitä kun on hyvä olla aina mukana. Tuoksu oli todella miellyttävä, joten se tulee varmasti käytettyä ja ajattelin kyllä kokeilla myös tuota Vichyn voidetta.

Syyskuun boksi oli pitkästä aikaa melko onnistunut. Kaikki tuotteet jää omaan käyttöön ja mukana ei ollut hammastahnaa eikä suuvettä! Eniten kiinnostaa Lumenen puuteri ja Vichyn boosteri. Pitkäaikaistilaajia saisi kyllä muistaa taas pian, ellen ihan väärässä ole niin tänä vuonna on tullut yksi lahjus ja sivuilla kuitenkin luvataan useita kertoja vuodessa. 

Mitä te piditte syyskuun boksista?

Love, Mari


*Postaus sisältää affiliate linkin

11 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tästä! Vichyn tuotteen olisin itsekin toivonut olevan hieman isompi, sillä se oli ehdottomasti koko boksin mielenkiintoisin tuote. Lumenen puuteri oli mulle liian tummaa, mikä harmittaa kun se oli kuitenkin boksin arvokkain tuote :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun saattaa kanssa olla vähän tumma, sain muistaakseni sävyn 2, mutta koitan laittaa sen toimimaan niin kauan kun on vielä vähän rusketusta :) Harmi jos sun jää käyttämättä väärän sävyn takia! :(

      Poista
  2. Tykkäsin! Kiva, kun oli niin monipuolisia tuotteita, muttei tosiaan hammastahnaa :) Vichy kiinnostaa eniten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin tykkäsit! Mulla on kovat odotukset lokakuulle, toivotaan että sekin on hyvä :D

      Poista
  3. Shampoo oli muuten kiva mutta hei cmon se haju. Aivan hirveä. Tulee mieleen teinipoika, joka on kylpenyt Axessa. Hrr.

    Outi / Pisteitä Ruudulla
    http://pisteitaruudulla.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?? Mä en oo vielä nuuhkinut sitä, täytyykin mennä heti haistelemaan :D Ehkä mies voi sitten käyttää sen pois..

      Poista
  4. Luitkin jo mun mielipiteen tästä boxista, mutta tosiaan ihan ok sisältö mielestäni. Toi huulivoide on vaan niin koukuttava, nimimerkillä koko päivän lisäillyt sitä huuliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh pitäisiköhän mun sitten kuitenkin korkata tuo Blistex heti kokeiluun :D

      Poista
  5. Jos mä saisin päättää tuon sisällöstä laittaisinn NYX-huulipunan jonkun tumman sävyn, khadin kasvonaamionäytteen, ruusuvettä, m.a.c-juttua ja Guccin tuoksunäyteen. :D Vichy voisi kolahtaa eniten noista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nääs sun valitsemat tuotteet kelpaisi mulle oikein hyvin! :) Saa nähdä mitä ensikuun bloggaajaboksi pitää sisällään.

      Poista
  6. Minäkin jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä bloggaajaboksissa on.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...