sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Holy Grail x 5

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita ystävät! :) Tänään ollaan aika huikeiden tuotteiden äärellä, nimittäin luvassa on mun viisi Holy grail -tuotetta! Viisi meikkituotetta, jotka kulkee mun matkassa vuodesta toiseen eikä koskaan petä. Nämä on ne mun lempilapset, tuotteet, jotka pääsee aina mukaan erityistilaisuuksiin ja tapahtumiin. Jos joutuisin autiolle saarelle ja saisin mukaan vain viisi meikkituotetta, olisi nämä ne. Jos siis haluat nähdä mitkä viisi tuotetta päätyi mun Holy grail -listalle, pysyhän mukana! Aloitetaan vaikka tästä meikinkiinnityssuihkeesta. Löysin Skindinavian jo vuonna 2014 ja olen siitä lähtien ollut koukussa heidän tuotteisiinsa. The Makeup Finishing Spray on täydellinen meikinkiinnityssuihke ihan joka tavalla. Tämä suihkauttaa juuri sopivalla paineella ja hienona suihkuna, sulauttaa ylimääräiset puuterit kasvoihin ja antaa meikille upean loppusilauksen. Tämä myös pidentää meikin kestoa ja saa meikin näyttämään freesiltä pidempään. Ehdottomasti paras mun kokeilemista suihkeista ja aion jatkossakin ostaa Skindinavian suihkeita. Kyseinen brändi valmistaa muuten myös Urban Decayn suihkeet! :)


Toinen kestosuosikkini on RCMA No-color powder. Löysin tämän viime vuonna Kathleen Lightsin videon kautta ja olen ollut koukussa ostohetkestä lähtien. Uusi purkki on jo odottelemassa, koska en halua olla päivääkään (tai meikkiäkään) ilman tätä. Jos olette mun meikki postauksia lukeneet, lähes jokaisessa on käytetty tätä puuteria. Toimii täydellisesti peiteaineen kiinnitykseen, bakingiin ja ihan koko kasvoille käytettäväksi. Paras puuteri ehdottomasti ja kaikenlisäksi vielä tosi edullinen!


Kenellekään ei liene yllätys, että ColourPop ultra satin lip sävyssä Alyssa löytyy tästä joukosta. Alyssa nähtiin mm. mun TOP3 nestemäiset huulipunat -postauksessa ja tätä olen hehkuttanut täällä blogissakin useaan otteeseen. Alyssa toimii tilanteessa kuin tilanteessa, se on kaunis vaaleanpunertava nude ja sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Ultra satin lip punien koostumus on todella miellyttävä huulilla ja ne ovat tosi pitkäkestoisia. 


Mun luottomeikkivoidekin on näkynyt blogissa monet kerrat. MACin Pro longwear nourishing waterproof foundation ei koskaan petä. Se on todella peittävä ja pysyy kasvoilla kuin tauti, se ei häviä tai leviä yhtään minnekään. Lopputulos ei ole täysin matta eikä kuulas, vaan jotain siltä väliltä. Tämä on mun kasvoilla aina tärkeissä tapahtumissa ja juhlissa, kun haluan luottaa siihen, että meikki pysyy kauniina koko illan. 


Listalle pääsi tietysti mukaan myös mun lempilapsien lempilapsi, eli highlightereiden kuningatar, BECCAn Champagne Pop. Tämän teki mulle alunperin erityiseksi se, että sen on suunnitellut Jaclyn Hill, mun suosikki Youtube guruni. Tämä oli saatava! Hyvin äkkiä tämä kuitenkin nousi mun suosikiksi ihan omin avuin, kyseessä on äärimmäisen onnistunut korostuspuuteri, joka on koostumukseltaan, sävyltään ja hehkultaan mulle täydellinen. Tämä on niin ihanan oehmeä ja kermainen, ei sisällä yhtään irtoglitteriä tai hippusia, vaan antaa kasvoille todella kauniin kerrostettavan hehkun. Toimii kesät talvet!

Oliko joukossa myös sun suosikkeja?
Mitkä tuotteet pääsisi sun Holy Grail -listalle?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Ei ollut postauksessa omia suosikkeja, pitäisi varmaan tehdä tällainen postaus itsekin. Skindinavian suihketta on kyllä ollut jo pidemmän aikaa mielessä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, mua kiinnostaa ainakin kovasti mitkä tuotteet sun listalle päätyisi :D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen postaus! Kiva kuulla kosmetiikan asiantuntijan suosikkeja! Omat suosikkini ovat melko tylsiä(Lumenea jne), mutta ehkä niistä saisi postauksen aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on paljon hyviä tuotteita ja myös mun suosikkeja :) Kiva olisi lukea myös sun lemppareista!

   Poista
 3. MACin meikkivoide on ollut ostoslistalla jo pitkään. Pitäisi vaan päästä livenä katsomaan sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen sitä aina ja kaikille, paras mitä oon kokeillut :)

   Poista
 4. En ole mitään näistä kokeillut, joten eivät ole omalla suosikkilistallani 😊 Beccalta kyllä kiinnostaisi kokeilla korostustuotetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BECCAn highlighters on ylipäätään mun lemppareita, mm. Opal on kanssa tosi kiva sävy! :)

   Poista
 5. Omia suosikkejani tästä ei löytynyt, mutta mielenkiintoisia tuotteita olivat silti! Omalle Holy Grail -listalle päätyisi ainakin L'Oréalia, Essenceä, Kikoa ja Oriflamea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostaa aina hirveästi mitkä tuotteet toisten listoille päätyisi :) Essencellä on tosi paljon kivoja tuotteita, etenkin ne satin touch poskipunat on huikeita.

   Poista
 6. Kuulostaa hyviltä! Itse kaipaisin löytäväni ekokosmetiikkatuotteista suosikki meikkivoiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole törmännyt vielä yhteenkään oikein erityisen hyvään luonnonkosmetiikkameikkivoiteeseen, mutta ehkä vielä jonain päivänä :) Vinkkaa ihmeessä myös mulle, jos löydät oikein hyvän!

   Poista
 7. Mulla odottelee juuri postissa purkki tota RCMA:n puuteria, jonka testaamista odotan innolla! Oon lukenut siitä niin paljon hyvää, että toivon sen sopivan munkin iholleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuut tykkäämään, mä ainakin luotan siihen ihan täysin! :)

   Poista
 8. Itsekin olen tuosta RCMA:n puuterista todella kiinnostunut!

  www.dailychic.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, ei ole iso sijoitus kuitenkaan ja ihan huikean hyvä puuteri :)

   Poista
 9. RCMA puuterin ostin pari kuukautta sitten ja ensikokeiluni sen kanssa meni kyllä todella pieleen. Yritin laittaa sitä sienellä silmien alle, ja silmänaluset jäivät tosi valkoisiksi! Nyt olen oppinut käyttämään puuteria paremmin ja käytän sitä lähes päivittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sait sen sopimaan itsellesi kuitenkin! :) Mä käytän sitä välillä sienellä ja välillä siveltimellä, riippuu vähän meikistä :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...