perjantai 15. syyskuuta 2017

Beauty Adikt - Solar Glow

Heippa kaikki! Tänään päästään tutustumaan uuteen Indie brändiin, jonka perusti kesällä  brittiläinen Youtubettaja MissBeautyAdikt. Beauty Adikt -brändin perustaja Selina löytyy myös Instagramista ja hän kirjoittaa omaa blogia, joka löytyy samalla nimellä kuin Youtube kanava. Selina julkaisi kesällä videon, jossa hän puhui enemmän uudesta yrityksestään ja näistä ensimmäisistä julkaistuista tuotteista, joten jos kiinnostaa, käykää ihmeessä katsomassa kyseinen video täällä. Beauty Adikt tuotteita pääset ostamaan täältä, ja toimitus onnistuu suoraan Suomeen!


Ensimmäisinä tuotteinaan Beauty Adikt julkaisi Solar Glow -korostuspuuterit. Sävyjä julkaistiin viisi ja kaikki ovat irtopuuterimuodossa. Näitä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana (jos haluaa super metallisen lopputuloksen). Sävyvalikoima on melko tummahko, näistä ei ihan kaikista vaaleimmalle iholle löydy sopivaa, mutta mun ihonsävylle näistä käy hyvin 2-3. Kaikkia voi käyttää myös luomivärinä! Highlightereilla on hintaa 16€ / kpl tai kaikki viisi voi ostaa bundlena tällä hetkellä hintaan 56€. Selina tarjoaa myös alekoodeja välillä, joten kannattaa seurata hänen Instagramiaan.


Pakkauksiltaan nämä ovat hyvin simppeleitä, muovirasia ja shifteri läpinäkyvällä korkilla, johon on painettu brändin nimi. Selina selittikin, ettei halunnut panostaa kauheasti pakkausten ulkonäköön, jotta tuotteiden hinta ei nousisi kovin korkeaksi. Tärkeintä on kuitenkin mitä löytyy sisältä!Mun on pakko sanoa, että olin tosi yllättynyt siitä, miten kivoja nää oikeasti oli! En yleensä ole irtopuuterihighlighterien ylin ystävä, mutta näiden käyttö on ollut helppoa ja nämä näyttävät upeilta kasvoilla. Jokainen sävy sisältää pientä shimmeriä, joka kyllä näkyy myös kasvoilla, mutta mun makuuni ei mitenkään liikaa eikä nämä myöskään ole korostaneet mun ihohuokosia sen enempää kuin muutkaan. Jos shimmer on sulle ehdoton ei, kannattaa ehkä jättää nämä väliin. Mä olen levittänyt näitä ihan highlighter siveltimellä tai jos käytän kosteana niin beautyblenderilläkin on toiminut hyvin.


Sävyistä mulle sopii parhaiten Sunset ja Dawn, myös Sunrise on käyttökelpoinen. Dusk on selkeästi liian tumma, mutta toimii mulla bronzerin topperina tai luomivärinä. Noor ei ole liian tumma, mutta mun ihonsävyllä näyttää vähän mutaiselta, mikä on harmi. Noor sävyn tuotto lahjoitetaan muuten kokonaan hyväntekeväisyyteen!


Oletteko kuulleet tästä brändistä aikaisemmin?
Miltä Solar Glow:t vaikuttavat?

Love, Mari

9 kommenttia:

 1. Merkki on ihan vieras, enkä ole koskaan kokeillut irtopuuterihighlightereitakaan;)
  Glowt on tosi nättejä, erityisesti Sunrise ja Noor hivelevät mun silmää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa Selinan video näistä, ovat kaikki todella kauniita :) Eikä hintakaan ole ollenkaan paha!

   Poista
 2. En ole kuullut merkistä. Mutta voisin haluta noista yhden, oikeastaan mikä vain sävy kelpaisi. Heräsin että pitäisi ostaa uusia meikkejä ja tehdä päivitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä kaikki tosi kauniita, kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan :) Postikulut Suomeen oli muuten myös tosi edulliset!

   Poista
 3. Mennyt ihan kokonaan ohi kun en kyseistä tubettajaa seuraa. Katsoin nyt ja hän onkin pienempi kuin osa joka on oman meikkibrändin pistänyt pystyyn, joten ihmekös mikäli en ole kuullut! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyseessä on tosiaan melko pieni kanava, mikä on mun mielestä ihan huippu juttu, koska hän ei voi myydä tuotteita nimellään, niiden täytyy olla oikeasti hyviä :D

   Poista
 4. Ihania sävyjä kaikki vaikka en highlightereita käytäkään. Eikun käytämpäs, tietämättäni hehh. Tajusin juuri, että hipaisen nykyään meikkiini aina sormella sellaista Oriflamen jauhemaista luomiväriä poskipäille vai poskiluulle vai miksikä tota sanotaankaan. :D Sunset ja Sunrise näyttää kauneimmilta sävyiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kivan monipuolisia, kun menevät hyvin myös luomiväreinä :) Pieni korostus poskipäillä näyttää mun mielestä aina tosi kauniilta, kiva jos sinäkin olet alkanut hieman kokeilemaan korostuksia :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...