keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; ColourPop Yes, Please!

Mukavaa meikki-keskiviikkoa kaikki! :) Tämän päivän meikissä nähdään ColourPopin Yes, Please! -luomiväripaletilla tehty silmämeikki yhdistettynä neutraaliin kasvo- ja huulimeikkiin. Sain inspiraation tähän lookkiin From My Vanity -blogin Katielta ja tuo keltainen näytti niin upealta, että mun oli ihan pakko kokeilla sitä myös. Tässä alkaa pikkuhiljaa huomata, kuinka valo vähenee ja meikki kuvien ottaminen on aina vaan vaikeampaa. Mun tän hetken kamera ei oikein tykkää sisäkuvista, ainakaan ilman kunnon valaistusta ja se valitettavasti näkyy näissä. 



Silmämeikki on hyvin hyvin simppeli. Luomivakoon häivyttelin paria eri mattaruskeaa sävyä ja liikkuvalle luomelle painelin paletin upeaa keltaista luomiväriä. Tuo keltainen toi kivasti väriä ja näyttävyyttä tähän muuten niin simppeliin meikkiin. Mun mielestä sopii kivasti myös syksyyn, tästä tuli ihan mieleen kellastuvat lehdet :D.


Kasvoilta löytyy sekoitus kolmea eri meikkivoidetta. Oon viimeaikoina tykännyt miksailla mun meikkivoiteita enemmänkin, jotta saan juuri sopivan kombon aikaiseksi. Joku tuo kuulautta, joku peittävyyttä ja tietysti myös oikean sävyn löytyminen on tarkkaa puuhaa (vaikka ei se aina oo niin justiinsa!).


Pitkästä aikaa tein myös rajaukset silmiin ja käytin tietysti KVD:n tattoo lineria, sen parempaan en ole vielä törmännyt. Se pysyy kuin tauti ja on tosi tarkka, joten siiven ja sisänurkan teko on kohtalaisen helppoa. Mulla on melko raskaat luomet, joten suosin usein joko näitä tosi ohkaisia rajauksia tai ei rajausta ollenkaan, jotta luomiväri ei mene kokonaan peittoon.

Huulimeikin pidin tässä lookissa tosi simppelinä ja huulilta löytyykin ainoastaan Kylien huulikiilto. Omituista!! En koskaan käytä huulikiiltoa pelkästään tai ainakin se on hyvin harvinaista, oon mattapunien ystävä enemmänkin. Tuo Kylien kiilto on kyllä miellyttävä huulilla eikä tunnu inhottavan tahmaiselta. 


Mitä värejä sinä suosit syysmeikissä?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

L'oréal Lumi Magique pure light primer
NARS All day luminous weightless foundation, Santa Fe
Urban Decay All Nighter foundation, 3.5
The Ordinary Coverage foundation, 2.1Y
tarte Shape tape concealer, light medium
benefit Dew the Hoola
NARS beach powder
IBY beauty Highlight & Contour palette
tarte Amazonian clay waterproof bronzer, Park Ave princess
Dose of colors blush, StateMint
Beauty Adikt solar glow, Sunset

ColourPop Yes, Please! eyeshadow palette
ColourPop crème gel liner, Punch
Kat Von D tattoo liner, Trooper
IsaDora Flashing volume instant effect mascara*

Kylie Cosmetics KOKO gloss, Sugar plum

Anastasia Beverly Hills brow definer, medium brown
Anastasia Beverly Hills clear brow gel


*Saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

  1. Kaunis meikki. :) Keltaista luomiväriä tulee käytettyä tosi harvoin, vaikka se näyttää hyvältä oikeiden sävyjen kanssa, kuten sun meikissä. Mullakin on vaikeuksia ottaa meikkikuvia vähenevän valon takia. Kesällä sitä valoa olisi, mutta silloin ei vaan ehdi ottaa kuvia kun on niin paljon muita hommia. Rengasvalo multa löytyy, mutta tykkään enemmän luonnonvalossa otetuista kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun tulee kanssa käytettyä keltaista todella vähän, vaikka tykkään kyllä aina lopputuloksesta kun sitä käytän. Mulla on rengasvalo hankinnassa lähiaikoina, parempi se on kun ei mitään valoa :D

      Poista
  2. Oi tää meikki sopii sulle tosi hyvin! (:

    VastaaPoista
  3. Upea meikki, eipä oo käynyt mielessä yhdistää tuota keltaista noin. Taidankin ottaa tästä vähän inspiraatiota itselleni ja tehdä tän lookin perässä :-)

    VastaaPoista
  4. Aijai, iihana keltsumeikki! ♥ Mä käytän yleensä syksyisin aika tylsästi punaruskeita sävyjä, mutta nyt on kyllä ollut mielessä jo pidempään nimenomaan keltaisen ja oranssin kokeilu silmämeikissä. Jos mä vaikka tän innoittamana vihdoin tarttuisin tuumasta toimeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä oon kanssa punaruskeiden ja ruosteisten sävyjen ystävä ja ne on tehokäytössä aina syksyllä, mutta välillä sitä innostuu kokeilemaan jotain muuta :D

      Poista
  5. Itse pelkään käyttää keltaista luomiväriä, mutta näyttää sinun silmillä hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan kokeilemaan! :) Meikit on siitä kivoja, että ne saa aina pestyä kokeilun jälkeen pois jos lopputulos ei miellytäkään.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...