tiistai 5. syyskuuta 2017

Elokuun Ipsy glam bag

Ipsy, peace, love and lipstick. Tänään päästään kurkkaamaan elokuun Ipsy pussukkaan, joka jälleen kerran ihastutti ainakin ulkoisesti. Mä arvostan suuresti näitä Ipsyn pusseja, ne on aina uniikkeja ja hyvin ajateltuja, tosi käyttökelpoisia! Tällä kertaa pussi on liukuvärjätty ja koristeltu kivalla tekstillä ja hupsupäisellä vetoketjulla. Jos Ipsy on jollekin vielä vieras, kannattaa kurkata mun edelliset postaukset Ipsy -tunnisteen kautta. Kyseessä on Yhdysvaltalainen kauneusboksi (tai pussi!), jonka mukana tulee aina viisi näyte- tai täysikokoista tuotetta. Pussilla on hintaa 10 dollaria kuussa ja tilaaminen onnistuu mm. Shipito.comin kautta. 



Pacifica poskipunaduo n. 12-14 dollaria

Ensimmäisenä pussista paljastui Pacifican poskipunaduo. Pacifica on luonnollista kosmetiikkaa valmistava yritys, jonka tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja. Oon jo pitkään halunnut kokeilla kyseisen brändin tuotteita, joten kiva että siihen tarjoutui nyt tilaisuus. Tässä on kauniit sävyt, sopivat mun mielestä tosi kivasti syksyyn. Paletin pakkaus on melko halvan oloinen, kovaa muovia, mutta tykkään läpinäkyvästä kannesta. Pohjasta löytyy koko paletin kokoinen peili, mikä on myös kiva lisä.


Slmissglam häivytyssivellin

Jippikaijei! Rakastan siveltimiä, ellei se ole vielä käynyt selväksi ja nämä Slmissglam siveltimet on tosi hyviä :). En nyt löytänyt tälle yksittäiselle hintaa, sivuilla myydään tällä hetkellä vain sivellinsettejä (tai sitten olen vaan sokea). Laadukas ja kaunis sivellin jokatapauksessa ja vielä mun lempivärissä, en valita!



Derma E on mulle vieras merkki, mutta seerumit on aina ihan jees. Tätä myydään ainakin iHerbilla, joten jos ihastun niin jatkossakin saa hankittua helposti. C vitamiini ja hyaluronihappo kuulostaa ihan lupaavalta, otan tän testiin kun saan ensin pari vanhaa käytettyä loppuun.


Aurora x Ipsy peiteaine

Jälleen mulle ennestään tuntematon merkki, mutta kokeilen mielenkiinnolla. Mulla on aina etsinnässä hyvä peiteaine, joten katsotaan miten tän kanssa käy. Tällekään en löytänyt suoraan hintaa, voi olla, että tätä yhteistyössä tehtyä ei missään olekaan. Auroran toinen peiteaine maksoi 8 dollaria, joten edullisesta merkistä on kyse. Koitan muistaa palata tähän kun olen ehtinyt testailemaan!


theBalm Voyage vol 2 luomiväri/highlighter, Kuwakaribisha

theBalm Voage vol 2 paletista tutuksi tullut luomiväri-highlighter löytyi pienenä sinkkunappina pussista. Näissä Balmin mineissä on mun mielestä ihan supersuloiset pakkaukset :). Onhan tämä tosi pieni, mutta kuinka usein sitä kuluttaa loppuun luomivärin tai highlighterin? Nämä on mun mielestä tosi näppäriä matkoilla, kun mahtuvat pieneen tilaan meikkipussissa ja toimii monitoimituotteena.

Oliko elokuun Ipsy mieluisa?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Kaikki vähän vieraammat merkit nostaa heti intoa pintaan. Mun mielestä nämä kaikki on kivoja. Kyllä mulle kelpais:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, näissä on ihan parasta kun tulee uusia ja vieraita tuotteita :)

      Poista
  2. Mukavan oloisia tuotteita, ja kaikki kelpaisi mulle. Mukava törmätä boksiin, jossa on enemmän osumia kuin huteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkomailta löytyy ihan huippukivoja bokseja! Voi kun meidän oma bette pääsisi kanssa samalle tasolle tai edes lähelle :)

      Poista
  3. En ole kuullut Ipsyn pussukasta aikaisemmin! Kaikki tuotteet vaikuttavat kivoilta eikä hintakaan ole korkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ehdottomasti hintansa arvoinen, paikka postikuluja Suomeen tuleekin joku 7 euroa päälle. :)

      Poista
  4. Minulle oli aivan vieras tämä Ipsy glam bag. Sinulla noita valmispaketteja riittää. Ja hyvä niin. Olethan kosmetiikka-asiantuntija. Vieläpä ahkera sellainen. Poskipuna oli hieman liian tummansävyistä ikäiselleni naiselle. Seerumi aina hyvä. Hintaansa nähden hyvä pakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin vähän boksi-addikti, näitä tulee jokunen erilainen kuukaudessa :) Kiva saada aina ylläreitä postissa!

      Poista
  5. Tuo Derma-E:n tuote voi olla todella ihana! Jos ihastut niin pistä parempi arvostelu tulemaan! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti! Ja ainakin se tullaan roskissa näkemään jossain kohtaa, jos ei suosikkeihin päädy :P

      Poista
  6. Nää on kyllä ihan mun mieleen! Sävyt on kauniit niin poskipunissa kuin tuossa highlighterissa. Tosi kiva sisältö, ja tuo pussukka on söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pussukka on mun mielestä kanssa ihana! :) Muutenkin oikein kelpo sisältö ja tän kuun pussissa vasta huippuja juttuja tuleekin, en malta odottaa että pääsen sen esittelemään teille!

      Poista
  7. Youtubettajista ainakin Madison Miller vannoo Derma-E:n nimeen (ja Madisonhan häärii myös Ipsyn tiimissä) eli kiinnostaa kyllä mitä mieltä oot!
    Mulla oli kaikki ihan eri tuotteita, ei yhtään samaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä testailla! Mä oon Madisonia jonkin verran katsonut, aika paljon just Ipsyn tiimoilta. :) Käynpä kurkkaamassa mitä tuotteita sulla oli (jos siis oot jo postannut niistä!) :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...