tiistai 25. marraskuuta 2014

Scandalous shadowbox

Sunnuntaina innostuin taas leikkimään väreillä ja tällä kertaa vähän kylmemmillä sävyillä. Halusin päästä käyttämään Urban Decayn Shadowbox palettia, jossa on aivan ihania syksyisiä ja talvisia sävyjä, kaikki shimmerisiä. Tämäkään meikki ei suoranaisesti sovi mihinkään teemaan tai kategoriaan, mutta tästäkin saa esim. jännän pikkujoulumeikin vaihtamalla huulipunan vaikka pinkkiin tai johonkin nudeen sävyyn.

En tässä sen pidempään turise, mennään suoraan asiaan! Kuten tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet ja kauhuissaan päivitelleet, näyttävät silmät erilaisilta keskenään. Ja tarkoituksella. Halusin näyttää tästä meikistä sekä intensiivisemmän, että neutraalimman version, ja miten pienellä muutoksella sen saa aikaan. Toisessa silmässä on siis alarajaus tehty paljon tummemmalla sinisellä sävyllä ja toisessa alarajaus on hyvin hento. Jokainen päättäköön siis itse kuinka värikkään tästä lookista haluaa.


Ja jatkaakseni sillä leikkisällä linjalla halusin myös huulimeikin olevan tavallisuudesta poikkeava ja päädyin kokeilemaan Makeup Revolutionin scandalous shade huulipunaa sävyssä Depraved. Ajattelin näistä huulipunista tehdä postausta vielä myöhemmin, jossa esittelen kaikki 5 sävyä, eivät siis tosiaan ole välttämättä mitään everyday huulipunia, mutta värileikkeihin täydellisiä.


Tässä vielä lähikuva siitä 'neutraalimmasta' silmästä. Eihän tämäkään neutraali ole, mutta ero on silti suuri.

Kulmaluulla on the Balmin Meet matt(e) nude paletista valkoista sävyä Matt Malloy. Häivytyssävynä käytin samasta paletista sävyä Matt Singh ja luomivakoon mattalilaa Matt Hung sävyä. Liikkuvalle luomelle levitin shadowbox paletista ensin sävyä bordello ja ulkonurkkaan tummempaa lilaa flash ja tornado. Ulkonurkan v:tä tummensin lopuksi vielä vähän mustalla sävyllä blackout.


Alaluomelle laitoin shimmeristä tummansinistä sävyä moonshadow. Toiseen silmään kerrostin sitä enemmän ja toiseen silmään levitin vain ohuelti ja häivytin reippaasti. Sisänurkkaan laitoin samasta paletista vaaleaa shimmersävyä sin. 

Tällainen meikki tälläkertaa, kertokaahan mielipiteenne!

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...