lauantai 22. marraskuuta 2014

Mustaa kultaa

Jiihaa, toinen perättäinen meikkipäivä! Tänään halusin kokeilla jotain pikkujoulukauteen sopivaa meikkiä, mutta koska tästä ei mielestäni tullut tarpeeksi bling, en nimennyt tätä pikkujoulumeikiksi, jokainen päättäköön itse miksi tätä haluaa kutsua. 

Tätä meikkiä tehdessä totesin yhden suuren miinuksen meikkikokoelmassani — minulta puuttuu kultainen GLITTER. Miten ihmeessä olen pärjännyt näin pitkään ilman kultaista glitteriä? Olisin halunnut tästä meikistä supersäihkyvän ja kimaltavan, jokainen siis tuunatkoon itselleen sopivaksi. 


Halusin siis tehdä meikin käyttäen kultaista ja mustaa luomiväriä. Käytin tähän muutamaakin eri kultaisen sävyä, mutta lopputulos ei siltikään ole tarpeeksi intensiivinen mitä lähdin hakemaan, ensi kerralla täytyy kokeilla vähän kuparisempaa tummaa kultaista Inglotilta, se voisi toimia hyvin. Ja valkoinen luomenpohjustus voisi myös olla parempi kuin tänään käyttämäni vaalea kimalteleva kulta.


Silmämeikki on tehty Urban Decayn Naked paletilla, käytin liikkuvalle luomelle sävyä half baked (ja noin kolmea muuta kultaista luomiväriä :D) ja ulkonurkkaan ja luomivakoon sävyä creep, jota tummensin UDn shadowbox paletin sävyllä blackout.


Lopputulos on silti mielestäni onniatunut ja tämä meikki on hyvin muuntautumiskykyinen, sekä päivä-, että iltameikiksi vähän tummentamalla sävyjä ja lisäämällä vaikka sitä paljonpuhuttua glitteriä taikka vaihtamalla mustan tumman ruskeaan tms. Vaihtoehtoja on p a l j o n.


Kiinnostaako teitä tarkemmat tuoteselosteet meikeistä?

Love, M

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...