maanantai 17. marraskuuta 2014

Beauty day 6

HOLY GRAILS

Vuorossa taas pitkästä aikaa 30 days of beauty -haasteelle jatkoa ja tällä kertaa vuorossa holy grails. Tämän voi käsittää niin monella eri tavalla, mutta itse kokosin tähän omat luotto-tuotteeni, joista en voisi enää luopua ja jotka ovat mukana lähes jokaisessa meikissäni. Näitä jokaista voin suositella lämpimästi aivan kaikille ja monelle nämä ovatkin varmasti tuttuja.


Benefit Hoola -aurinkopuuteri on vaan yksinkertaisesti täydellinen. Teen tällä usein varjostukset ja annan kasvoille lämpöä. Tämä on tosiaan melko lämpimän sävyinen, eli ei välttämättä sovi kaikille varjostuksiin, mutta aurinkopuuterina lämmön tuomiseen kasvoille aivan loistava. Ja tuo pakkauksen mukana tullut sivellin on huippu nimenomaan varjostusten tekemiseen, koska se on sopivan kapea, erittäin käyttökelpoinen siis.


Benefit POREfessional primer, toistaiseksi ainoa kokeilemani tuote, joka oikeasti peittää kunnolla ihohuokoset/saa ne näyttämään pienemmiltä ja tasoittaa ihoa. Tämä on kaikista pohjustustuotteistani ehdottomasti lempparein, pitää vain löytää uusi toimittaja kun feeluniquesta ei jostain syystä enää pysty tilaamaan benefitin tuotteita Suomeen. Jos tiedät mistä näitä saa tilattua niin laita ihmeessä vinkki kommenttiboksiin!


Kaipaako tämä edes mitään selittelyä? MAC pro longwear concealer. Käytän tätä lähinnä peittämään silmänalusia ja tuomaan kasvojen t-alueelle valoa, koska tämä on sävyltään asteen meikkivoidettani vaaleampi. Omistan tämän myös tummempana, mutta vaaleaa tulee käytettyä enemmän.
Pysyy paikallaan kuin tatuoituna, välillä onkin ollut kiva tulla kotiin ja huomata, että muu meikki on kivasti kulunut pois, mutta silmänaluset on edelleen hyvinkin peittyneet (pandasilmät).


Oho, kolmas benefitin tuote listassa. Eli high beam -korostusväri. Tuo ihanaa kuultoa kasvoille, käytän tätä korostamaan poskipäitä, kulmaluuta ja amorinkaarta lähinnä. Toki tätä voi laittaa minne ikinä haluaakaan sitä kuultoa ja hehkua tuoda. Nestemäistä ja helposti levittyvää, sanoinko jo, että todella kaunis?


Ja vielä viimeisinpänä jokaisen meikin perusta, eli hyvät siveltimet. Itse rakastan Sigman siveltimiä yli kaiken, ne on niin taivaallisen pehmeitä ja laadukkaita ja tekevät meikkaamisesta helppoa. 

Siinä mun holy grail -tuotteet, mitkä sun on?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...