sunnuntai 24. elokuuta 2014

Silver smokey eyes

Toinen postaus viikonlopun aikana, I'm on fire! :) Nyt vuorossa meikkipostausta eilisestä smokey eye meikistä. Halusin kokeilla vähän tummempaa ja näyttävämpää meikkiä tällä kertaa, koska yleensä päädyn kirkkaisiin/luonnonläheisiin sävyihin. Tykkäsin kuitenkin kovasti tästä meikistä, sopii iltameikiksi, jos haluaa jotain näyttävää ja huomiota herättävämpää, ei siis missään nimessä arki/päivämeikiksi! En valitettavasti muistanut kuvata vaihe vaiheelta, mutta tässä kuitenkin lopputuloksesta kuvia, pahoittelen huonoa laatua, nämäkin kännykkäkameralla otettuja.Silmämeikin tekemiseen käytin tätä NYXin Winter in Moscow palettia, jossa on mielestäni aivan ihania sävyjä syksyyn/talveen. Näillä saa tehtyä tosi erilaisia smokey ja shimmer meikkejä loistavan sävyvalikoiman vuoksi. Paletissa on myös 2 poskipunaa joita yhdistelin tässä meikissä. Huulikiiltoja on 5 erilaista nudesävyä, ainoastaan tuo keskimmäinen on vähän tummempi, mutta huulilla sekin näyttää todella luonnolliselta. Tässä meikissä käytin keskimmäistä ja sen vieressä olevaa vaaleampaa sävyä. Silmissä käytin hopeisia ja mustaa sävyä ja valkoista.


Meikkipohja on tehty benefitin tuotteilla, kokeilin tässä muutamaa uutta juttua, kuten Porefessional pohjustusta ja Hello flawless oxygen meikkivoidetta. Näistä tulee varmasti esittelyä myöhemmin, täytyy vielä vähän testailla, koska tuntuu etten vielä saanut näiden täyttä potentiaalia käyttöön. Olen aivan rakastunut benefitin hoola bronzeriin ja high beam korostusväriin, joten uskon, että nämäkin tuotteet tulee olemaan toimivia kunhan niihin vähän totuttelen, niin paljon niitä on kuitenkin maailmalla kehuttu.Kulmakarvat on tehty Anastasia Beverly Hillsin dip brow pomade:lla sävyssä chocolate. Tämä on niin rakkaustuote, upea pigmentti ja levittyvyys, tätä tarvitsee ihan minimaalisen vähän. Lopputulos on todella luonnollinen ja vedenkestävä, tämä pysyy kulmilla vaikka uidessakin ja hikoillessa. Sävy on aika tumma, joten ei ole mulla käytössä jokapäiväisessä arkimeikissä, mutta näitä löytyy ihan vaaleaste blonde sävystä lähtien!

 Onpa jännä kuvakulma, otsa näyttää hämmentävän isolta ja kalpealta, koittakaa kestää.Rajaukset on tehty ELFin nestemäisellä eyelinerilla ja alavesirajalle käytin MUAn mustaa kajal kynää.

Tällainen meikki siis tällä kertaa, mitä pidätte? :)
Koitan palailla pian niiden benefitin tuotteiden esittelyllä.

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...