perjantai 29. elokuuta 2014

Kiusattujen puolesta

Kiusaaminen ja sen ennaltaehkäisy on ollut viimeaikoina kovasti esillä mediassa. Entisenä koulukiusattuna olen todella iloinen, että asiaan ollaan vihdoin puuttumassa ja luodaan nuorille koululaisille mielikuvaa, että kiusaaminen ei todellakaan ole coolia.
Myös Suomen lukiolaisten liitto on omalta osaltaan lähtenyt mukaan edistämään tätä äärimmäisen tärkeää asiaa aloittamalla #kutsumua -kampanjan, johon törmäsin Kauniimpi maailma -blogissa. Upea Elena haastoi kaikki plussabloggaajat osallistumaan tähän ja tottakai olen innolla mukana ajamassa näin tärkeää asiaa.


Kiusaaminen on valitettavan iso osa monen nuoren koululaisen jokaista päivää. Lähdetään kaikki yhdessä puhumaan kiusattujen puolesta ja viemään nuorille viestiä, että on huippua olla juuri sellainen kuin on!

Kampanjaan voit osallistua näin:

1. Ota kuva itsestäsi ja kahdesta (tai useammasta) sanasta. Toinen sana kuvaa sitä lokeroa, johon sinut on yritetty tunkea ja toinen asiaa, jonka tahtoisit muiden itsessäsi näkevän.

2. Vedä viiva ensimmäisen sanan yli, se ei kuvasta sinua. Kuvatekstissä voit jakaa tarinasi jos haluat.

3. Jaa kuva Instagramissa tunnisteella #kutsumua ja haasta kaverisikin mukaan. (Voit jakaa kuvan myös facebookissa tai muualla sosiaalisessa mediassa)


Haastan mukaan jokaisen, jota on joskus kiusattu!

Ihanaa viikonloppua kaikille upeille yksilöille!

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...