lauantai 23. elokuuta 2014

OOTD 22.8.2014

Tämän vuoden ensimmäinen syysasu olisi nyt vuorossa. Asu on eiliseltä päivältä kun käytiin L:n kanssa kävelyllä vanhempieni luona. Niin se vaan näyttää syksy tulevan, vaikka mieluusti vielä pukeutuisikin shortseihin ja t-paitoihin. Nyt on muutamana päivänä saanut jo vetää neuletta tai hupparia ylle ja farkut jalkaan. Syksy on kyllä pukeutumisen kannalta tosi kivaa aikaa, saa käyttää ihania värikkäitä ja pehmoisia neuleita, huiveja, saapikkaita ja takkeja. Jee! :) Nyt kuitenkin siihen eiliseen asuun, josta löytyykin muutama mulle uusi juttu.Takki - H&M
Huivi - Mulberry
Laukku - Desigual
Farkut - Ellos
Kengät - Hummel


 Tämä ihana army-vihreä takki tekonahkahihoilla löytyi facebookin kirpparilta ja niiiin tykkään tuosta! Malli, värit, tekonahka.. voiko olla täydellisempää syystakkia? Tämän lisäksi ostin myös ihanat glitterkengät, nekin tulevat varmasti näkymään blogissa syksyn aikana.


Neule - Cubus (siskon kaapista pelastettu)

Tuo neule/paita mikälie ei todellakaan tule oikeuksiinsa näissä kuvissa. Sen pinta on tuollaista kohokuviollista, niskassa vetoketju, juuri sopivan mittainen ja näyttää vaan niin kivalta farkkujen kanssa. Asusteilla saa tuotua kivasti väriä ja valkoinenhan menee kaiken kanssa ;).

P.S. Syksy ja pihlajat!

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...