tiistai 14. heinäkuuta 2020

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

Boksi saatu pr näytteenä.

Lookfantastic beautybox on yksi Suomen markkinoiden parhaista kauneusbokseista ainakin oman kokemukseni mukaan. Boksi ja lookfantastic on alunperin brittiläinen verkkokauppa, mutta nyt jo varmaankin parin vuoden ajan lookfantasticilla on ollut täysin suomenkielinen verkkokauppa ja asiakaspalvelu, mikä on tuonut kauppaa lähemmäksi suomalaisia kuluttajia. 

Beautybox on mulle tuttu jo vuosien takaa jolloin sitä itse tilasin useamman vuoden muistaakseni. Sittemmin boksi tuli mulle pr lähetyksenä jonkin aikaa, kunnes viime syksynä lähetykset loppuivat. Olinkin siis erittäin iloisesti yllättynyt, kun boksi yhtäkkiä taas ilmoittikin saapumisestaan täysin yllättäen. Tänään siis luvassa pitkästä aikaa lookfantastic unboxaus!

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

Jos lfbeautybox on sulle vielä vieras, käydään nopeasti läpi vähän perusjuttuja. Boksi ilemstyy siis kuukausittain ja sisältää aina kuusi erilaista kosmetiikkatuotetta. Mukana voi olla täysikokoisia tuotteita tai deluxe ja näytekokoja. Boksia voi tilata joko 1-, 3-, 6- tai 12 -kuukauden jaksoissa ja toimitus on aina ilmainen. Mitä pidemmän tilausjakson otat kerralla, sitä halvemmaksi boksi sinulle tulee. Itse tilasin boksia muistaakseni kuukausittaisella jaksotuksella, eli veloitus tuli kerran kuukaudessa ja tällöin boksilla on hintaa 20€ kuukaudessa.

Tilaamaan pääset täältä

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

Ensimmäisenä boksista tarttui käsiin Myvitamins hair, skin & nails vitamiinipillerit. Tätä kyseistä vitamiinia ei tällä hetkellä näytä olevan saatavilla lookfantasticilla eikä myvitaminsin omilla sivuilla, mutta merkin muita vitamiinilisiä löytyi runsaasti. Mä en yleensä ole näistä niin välittänyt, mutta nyt synnytyksen jälkeen ajattelin kokeilla olisiko tästä apua esimerkiksi hiustenlähdön kanssa.

MONUspa rose & lemon enriched body cream (klik) on kosteusrikas vartalovoide, johon on ympätty paljon vitamineeja ja hoitavia öljyjä. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa. 

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

So eco poskipunasivellin (klik) oli iloinen yllätys ja myös yksi mun suosikeista tässä boksissa. Mulla on pari so eco sivellintä jo ennestään ja olen niistä pitänyt kovasti. Synteettiset karvat tuntuvat ihanan pehmeiltä ja varsi on mukava kädessä. 

Toinen mun suosikeistani oli tämä Mádara deep moisture regenerating night cream. En löytänyt tätä tällä hetkellä lookfantasticin varastosta, vaikka muuten Mádaran tuotteita olikin kivasti saatavilla. Mádara oli yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikkamerkkejä mitä kokeilin ja olen aina tykännyt merkin tuotteista. Tämä syväkosteuttava yövoide kuulostaa erittäin lupaavalta!

Lookfantastic beautybox heinäkuu 2020

Boksista löytyi myös yksi meikkituote, nimittäin Sleek makeup Matte Me nestemäinen huulipuna (klik). Näitä löytyy valikoimista useampaa eri sävyä ja hintakin alle 6 euroa, eli ihan super edullinen tuote. En ole näitä ennen testannut, joten mielenkiinnolla kokeilen millainen koostumus tässä on. Sävy on mun makuuni, mutta ehkä enemmän syyskaudelle.

Thisworks morning expert hyaluronic serum (klik) oli boksin viimeinen tuote ja kyseessä oli aika pieni näytekoko. Merkki on tullut tutuksi boksin kautta jo aikaisemmin, mutta tämä kyseinen tuote oli vielä vieras. Tää vaikuttaa aivan ihanalta, innolla otan tän testiin! Seerumi sisältää hyaluronihappoa ja C vitamiinia ja se lupaa kirkastaa ja virkistää ihoa jättäen ihon kimmoisaksi ja kosteutetuksi.

Mitä mieltä olit heinäkuun boksista?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Sain myös tämän boksin näytteenä! Ihan kiva sisältö, mutta ei mikään kovin säväyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin pääosin sisällöstä, vaikka eihän tää tosiaan mikään VAU -boksi ollutkaan :).

      Poista
  2. Kuulostaa ihan kivalta sisällöltä, sopivalta myös minulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli tosiaan kivoja perustuotteita, sopivat moneen makuun :).

      Poista
  3. Madaran pihlajavoide on ihan paras! Tykkään kyllä muistakin Madaran tuotteista, Mossaa on myös paljon käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin Madaran tuotteista kovasti, innolla odotan tän kokeilua :).

      Poista
  4. Sisältö jää ehkä "ihan kiva" -tasolle itselläni...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...