lauantai 16. toukokuuta 2020

Kevään kosmetiikkasuosikit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Osa tuotteista saatu.

Oikein ihanaa lauantaita kaikille! Tänään ajattelin pitkästä aikaa jutella vähän tämän hetken lemppari tuotteista. En ole enää pitkään aikaan tehnyt näitä suosikit -postauksia kuukausittain, mutta nyt tuntui siltä, että näistä tuotteista haluan kertoa myös teille! Ehkäpä jatkossa voisin tehdä näitä näin kausittain, mitä sanotte? :)


Vauva-arki korona-aikaan on ollut aika rutiininomaista ja pitkälti kotona ollaan päivästä toiseen. Senpä vuoksi mitään suurta kasaa uutta ihanaa kosmetiikkaakaan ei ole nyt esiteltäväksi, päivät kun menee lähinnä meikittä. Jokunen uutuus on kuitenkin tarttunut kevään aikana matkaan ja näistä olen tykännyt todella paljon viimeisten kuukausien aikana.


Tänä keväänä mulle on tullut useampikin uusi luomiväripaletti, mutta tämä Morphen ja Jaclyn Hillin uutuuspaletti on  vienyt mun sydämen ihan kokonaan. Rakastan tämän paletin sävymaailmaa niin paljon! Näistä löytyy myös hyvin pigmenttiä ja suurin osa on helposti työstettäviä ja häivyttyvät kauniisti.

Paletin saa tilattua Suomeen mm. Morphen EU nettikaupasta. Paletilla on hintaa 43 euroa, mutta kannattaa käytää hyödyksi joku Morphen alennuskoodeista, esim. Jaclynin oma Jacattack. Morphella on myös usein erilaisia alennuksia.


Sain alkukeväästä testiin yhteistyön merkeissä Bybi:n Swipe Clean -puhdistusöljyn. Ihastuin tähän öljyyn heti ensi kokeilulla ja se onkin ollut kovassa käytössä siitä lähtien. Öljy puhdistaa kasvoilta meikit ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta ihoa ärsyttämättä. Tämä ei myöskään kuivata ihoa eikä jätä iholle tahmaista tunnetta. Sopii hyvin myös silmä- ja huulimeikin poistoon.

(Swipe Clean on vielä tänään lauantaina -30% alennuksessa House of Organic luonnonkosmetiikkapäivillä*, joten tämä kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa nyt itselleen hyvään hintaan. Luonnonkosmetiikkapäiviltä löydät paljon muutakin ihanaa alennettuun hintaan vielä huomiseen 17.5 saakka. Koodilla Yhdistä saat jokaiseen lisätilaukseen ilmaiset postikulut, eli voit huoletta tilata suosikit tänään ja huomenna. Kaikki lauantain tarjoukset löydät täältä* ja sunnuntain täältä*.)

The Body Shop body yogurt pink grapefruit tuoksussa on ihanan raikas ja kevyt voide vartalolle. Tykkään kosvasti tästä vartalojogurtin koostumuksesta, etenkin keväällä ja kesällä tälläinen kevyempi ja nopeasti imeytyvä voide on mun mieleen enemmän kuin paksut vartalovoit. Näitä tuoksuja on joka lähtöön, mutta tämä kirpeän raikas verigreippi on yksi mun suosikeista. Kaikki vartalojogurtit löydät täältä*. 

(The Body Shopilla on muuten nyt huomiseen 17.5 asti kaikki kasvotuotteet -20% alessa, käy ihmeessä kurkkaamassa myös ne täältä*.)


IsaDoran Skin Beauty meikkivoiteen sain testiin alkuvuodesta ja tykästyin tähän ensi kokeilulla. Mulla ei ole aikoihin ollut yhtään markettimeikkivoidetta, josta oikeasti olisin tykännyt, mutta nyt sellainen vihdoin löytyi. Tämä on täydellinen kevääksi ja kesäksi, sillä meikkivoiteesta löytyy spf 35 suojakerroin. Koostumus on kevyt, mutta kuitenkin puolipeittävä ja hyvin kerrostettavissa. Olen kirjoittanut tästä ihan oman postauksensakin, voit käydä lukemassa sen täältä. Meikkivoiteen löydät markettien lisäksi mm. Kicksiltä*, Cocopandalta* tai Lykon verkkokaupasta.*

KKW Beauty tuli mulle tutuksi ystävänpäivän tienoilla kun tein ensimmäisen tilaukseni heidän verkkokauppaansa. Ostin kokeiluun kaksi huulipunaa ja molemmat nousivat heti lemppareiden joukkoon. Toinen punista oli mattainen ja toinen kermaisempi, molemmat koostumukset olivat mulle mieluisia. Mattahuulipuna pysyi hyvin paikoillaan, eikä tuntunut liian kuivattavalta. Kermaisempi taas tuntuu huulilla ihanan kosteuttavalta ja kuitenkin siitäkin irtoaa pigmenttiä oikein hyvin. KKW tuotteita pääset tilaamaan heidän omasta verkkokaupastaan. Tuotteet toimitetaan USA:sta, eli varaudu mahdollisiin alv maksuihin.

BUXOM wanderlust primer infused blush oli pitkään mun himotuslistalla ennen kun sain sen käsiini. Tätä on kehuttu jo pitkään ja mun oli pakko päästä itsekin tätä testaamaan. Odotus palkittiin, kun mun toivoma Mykonos sävy oli vihdoin saatavilla Kicksin verkkokaupassa* ja nappasin sen itselleni vielä kivalla alennuksella varustettuna. Tämä on todella kaunis poskipuna, ihanan kesäinen sävy. Tämä todella pysyy kasvoilla vaikka koko päivän ja tuntuu jotenkin sulautuvan ihoon. 

Oletko sinä testannut jotain näistä?
Vinkkaa oma kevään suosikkisi!

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. itse olen tänä keväänä hurahtanut luonnonkosmetiikkaan - erityisesti ruusuveteen!

    Anna/Kello neljän aamukahvi
    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ruusuvettä olen itsekin kokeillut joskus vuosia sitten, voisikin olla taas aika tutustua siihen uudestaan.

      Poista
  2. Ihana tuo luomiväripaletti <3 Mahtavan kesäisiä sävyjä!

    VastaaPoista
  3. Nyt täytyy sanoa, että vaikka paljon tuotteita löytyykin, niin ei kyllä yhtään näistä :D

    VastaaPoista
  4. Ihanat värit tuossa paletissa! Tuota Body Shopin vartalojogurttia olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis! Ja joo kannattaa testata, nuo vartalojogurtit on niin ihania :).

      Poista
  5. WOW, miten ihanan värit tuossa luomiväripaletissa. Tekisi mieli kokeilla
    jotain punaisia sävyjä luomille. Body Shopin vartalojogurttia
    haluaisin minäkin kokeilla. Body Shopin tuotteet ovat lemppareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa TBS tuotteista kovasti :). Nuo vartalojogurtit on niin ihania ja suihkugeelit ihan ykkösiä!

      Poista
  6. Oma suosikkini on vielä suht uusi mutta oli rakkautta ensikokeilulla - >Hourglass highlighterpaletti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, Hourglass tuotteet on niiiiin ihania <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...