lauantai 23. toukokuuta 2020

Huhtikuun Boxycharm

Heipähei kaikki ja kivaa viikonloppua! Tänään käydään vihdoin läpi huhtikuun Boxycharm kauneusboksin sisältöä, joka herätti vähän vaihtelevia ajatuksia. Boksin teemana oli festival vibes, mutta en tiedä miten hyvin teema varsinaisesti välittyi. No kuitenkin, katsotaan mitä kaikkea boksi piti sisällään ja mitä mieltä olin huhtikuun tuotteista!



Zoeva Rose Golden palette / 28usd

Boksin mukana tuli Zoevan kaunis ruusukultainen luomiväripaletti. Tämä oli mulle yksi boksin kohokohdista, vaikka paletin sävymaailma ei ihan omiin suosikkeihin lukeudukaan. Pidän kyllä kovasti ruusukultaisista sävyistä, mutta olisin kaivannut tähän vähän jotain ekstraa ja enemmän mattasävyjä. Zoevan luomivärit ovat kuitenkin erittäin hyvälaatuisia.


Iconic London illuminator / 41usd

Iconic Londonin nestemäinen highlighter on todella kaunis, mutta mun tulee tosi harvoin käytettyä näitä nestemäisiä korostustuotteita. Testaan kyllä tämänkin ja onhan tämä tosiaan aivan upea, mutta tuskin kovin suurelle käytölle päätyy. Kesällä tykkään kyllä käyttää enemmän näitä nestemäisiä tuotteita, joten ehkä tämäkin yllättää ja päätyy useammin kavoille kuin kuvittelenkaan. 


Lavish 5-piece neon eye brush collection / 29,99usd

Boksin mukana tuli myös värikäs viiden siveltimen setti. Tämä ei ihan vakuuttanut, siveltimet ovat köykäisiä ja tuntuvat aika heppoisilta. Häivytyssivellin vaikuttaa ihan kohtalaiselta ja tuo luomivärisivellin on varmaan ihan käypä, mutta kolme muuta tuskin saa montaakaan käyttökertaa.


Battington lashes Harlow 3D silk lash / 31usd

Tämä pari irtoripsiä oli mulle varmaankin boksin suurin pettymys tällä kertaa. En juurikaan käytä irtoripsiä ja olen jo boxyn mukana saanut Battington ripset, jotka näyttävät lähes identtisiltä näihin verrattuna. Niitäkään en ole vielä testannut.. Viime kuukausina on tullut harmittavan paljon uusintoja, toivottavasti toukokuu on parempi.


Benefit The porefessional hydrate primer / 32usd

Benefitin primeri oli mulle yksi boksin mieluisimmista tuotteista ja tätä testailenkin innolla! Olen kokeillut alkuperäistä Porefessional primeria ja tykkään siitä, mutta tämä kosteuttava versio kuulostaa vieläkin paremmalta. Odotukset tän suhteen on korkealla.

Mitä ajatuksia huhtikuun boksi herätti?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Noi irtoripset on mun mielestä todella kauniit, mutta eipä se paljon lohduta, jos irtoripsiä ei pahemmin tule käytettyä :/ Mä oon joskus saanut boksista myös saman brändin ripset, mutten muista oliko ne just noi vai jotkin toiset. Toi sivellinsetti oli melkoinen floppi, ainoastaan toi häivytyssivellin oli sellainen, mitä olisin voinut kuvitella käyttäväni. Ihmettelen miten noita oli niin paljon kehuttu Boxycharmin sivuilla, kun suurin osa tuntui tykkäävään tosta setistä, vaikka mun mielestä noi vaikuttaa ihan lapsille tehdyiltä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä sellaiset, että jos käyttäisin ripsiä niin tykkäisin. Kyllä nuo joskus tulee korkattua, mutta kun ripset käytössä max kerran kuussa niin en arvostanut :D. Niillä mun aikaisemmin saaneilla oli eri nimi, mutta muuta eroa en huomannut. Ja joo toi setti oli tosiaan aika jännä, ei ihan sitä tasoa mitä odotan boxylta.

      Poista
  2. No ei kyllä kieltämättä olisi ollut todellinen hitti itsellekään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli vähän vaisu tosiaan aikaisempiin verrattuna.

      Poista
  3. Onko tää joku amerikkalainen betteboxin sukulainen? Nää boksit on kyllä hauskoja, kiva idea 😁 ite en oo ikinä tilannu näitä 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo juurikin sellainen :D. Tosin betteen verrattuna ihan eri tasoa! Nää on kyllä hauskoja ylläreitä aina.

      Poista
  4. Kauniit värit paletissa. Luonnollisia ja heleitä. Varmasti tulee kaunis kesämeikki niillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan :). Itse olisin toivonut vähän enemmän sävyeroja ja syvyyttä, mutta onhan nuo tosi kauniita.

      Poista
  5. Nimihän viittaa siihen, että tästä tulee vastoin odotuksia sittenkin festarikesä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellei muuten niin ainakin sitten virtuaalifestarit :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...