perjantai 28. helmikuuta 2020

Anastasia Amrezy paletti

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa perjantaita kaikille! Anastasia julkaisi jokin aika sitten uuden luomiväripaletin yhteistyössä Amrezyn kanssa. Anastasian paletit on mulle vähän keräilyn kohteita, joten tottakai kiinnostuin heti myös tästä uutuudesta. Mulla oli tälle päivälle suunniteltuna toinen postaus, mutta satuin huomaamaan, että Kicksin verkkokaupassa* on juuri nyt silmämeikit -20% (ainakin klubilaisille), joten päätin tulla heti vinkkaamaan tarjouksesta myös teille. 

En tosiaan tiedä kauanko tarjous kestää, mutta veikkaisin, että kuun loppuun? Tämän ihanuuden ja muut Anastasian paletit saakin nyt mukavalla alennuksella varustettuna! Kannattaa myös kurkata muu valikoima, esimerkiksi mun all time suosikki ripsiväri* lähtee nyt edullisesti.

Anastasia Amrezy paletti

Amrezy paletti* on ihanan tyttömäinen, pinkkiä ja kimallusta. Mun sisäiseen harakkaan tämä paletin ulkoasu vetoaa kovasti. Mä tykkään Anastasian luomivärien koostumuksesta kovasti, minkä vuoksi uskallan aina ostaa näitä paletteja sen suurempia miettimättä, jos vaan sävymaailma kolahtaa. Amrezy on instagram vaikuttaja, jota itse en juurikaan seuraa, mutta tiedän kyllä kenestä on kyse. Anastasia on aikaisemminkin tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä, silloin julkaistiin highlighter.

Anastasia Amrezy paletti

Niin mitä sanoinkaan siitä kimalluksesta? Eikö olekin ihana paletti! Glitteriä ja säihkettä riittää loputtomasti. Kooltaan paletti on varsin näppärä, ei vie liikaa tilaa säilytyksessä ja mahtuu hyvin mukaan matkatavaroihin. Paletin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin ja kannen alta löytyy peili.

Anastasia Amrezy paletti

Amrezy paletin sävymaailma kolahti heti! Rakastan näitä pinkkejä kimaltavia sävyjä ja myös tuo ihana turkoosi pisti heti silmiin. Tästä löytyy myös sopivassa määrin neutraaleja jokapäivän sävyjä, joilla saa hillittyä värikkäämpiä sävyjä tai vaikka tehtyä ihan koko silmämeikin, jos haluaa välillä neutraalimpaa lookkia. 

Anastasia Amrezy paletti
Tämä menee mulla ehdottomasti kaikkien Anastasian palettien joukossa ihan kärkisijoille, etenkin sävyt Barb ja Cupcake on ihan mielettömän upeita! Kiinnostaisiko teitä muuten postaus, jossa laitan kaikki mun Anastasia paletit paremmuusjärjestykseen? Mun kokoelmasta löytyy tosiaan tätä uutta mallia kaikki paitsi Alyssa Edwards paletti.

Psst.. Kicksin viikonlopputarjouksessa* nyt Urban Decay All Nighter setting spray ja Foreo Luna mini nyt -30%!!! Tuo setting spray on mun lempparini, jos haluaa oikeasti edesauttaa meikin kestävyyttä. 

Mikä on sun suosikki Anastasian paleteista?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. Ei vitsi tää on ihana! Mietin itsekin paletin ostamista mutta nyt koitan olla järkevä ja en osta yhtään turhaa ellei oikeasti joku todella säväytä. Mutta tässä on tosi upeat sävyt ja Anastasian paletit on kyllä ihan mahtavia 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä super kaunis <3. Mutta joo, ymmärrän hyvin ton ettei kaikkea vaan voi hamstrata vaikka kuinka haluaisi :D.

      Poista
  2. Tee ihmeessä postaus, jossa on kaikki Anastasian paletit. :) Ja toi Amrezy vaikuttaa kans upeelta! (Toinen pinkin ja glitterin ystävä täällä, hei.) Mun oma suosikki on Norvina ollut jo pitkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy laittaa tekeille! :) Norvina on myös mulla kärkisijoilla, se on todella kaunis paletti <3.

      Poista
  3. Onpa ihania sävyjä! Varsinkin noi glittermaiset. Mun on ehkä pakko ostaa tämä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi, tää on todella kaunis :). Ja just nyt hintakaan ei ole paha!

      Poista
  4. Apua!! Täähän on ihan taivaallisen ihana!! Multa löytyy yks Anastasian paletti ennestään, ja se on kyllä se kaikista eniten käytetyin. Pakko varmaan ostaa tämäkin, vaikka luomiväripaletteja on jo nyt käyttömäärään nähden aivan liikaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin!! :) Anastasian paletit on tosiaan aivan ihania, en ihmettele, että on sun käytetyimpien joukossa.

      Poista
  5. Tää on kyllä kaunis<3 Varsinkin toi paletin vasemmanpuoleinen reuna on täynnä just mun suosikkisävyjä<3 :D Ja ehdottomasti kiinnostaa tollanen postaus ABH:n paleteista paremmuusjärjestyksessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ne on myös niitä mun lemppareita :D. En voi vastustaa tuota kimallusta <3. Kiva kuulla, että kiinnostaa! Laitan tekeille :).

      Poista
  6. Onpa kauniita savyjä tässä luomiväripaletissa! Itse iskin silmäni noin glitteriin tuolla ylärivissä. Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä. Anastasian Liquid Lipstick on itsellä käytössä päivittäin - ihan huippu tuote minusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen tätä kyllä todella lämpimästi, jos sävyt vaan on sopivat :). Tykkään itsekin Anastasian nestemäisistä huulipunista, ne ovatkin yksiä ensimmäisistä liquid lipstick punista mitä markkinoille tuli :).

      Poista
  7. Tuolla turkoosilla luomivärillä sais kyllä kesäks kunnon säihkysilmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti :). Keväällä ja kesällä onkin kiva meikata kirkkailla väreillä.

      Poista
  8. Näen jo Cupcaken ja Leon luomillä keskellä kesää :D Ihania keväisiä sävyjä!

    VastaaPoista
  9. Moikka!

    Minkälaista primeria sä käytät tän kanssa? Mä ostin just tän paletin eikä nää värit pysy yhtään mun luomilla. Ei oo ikinä ollu tällasta ongelmaa, ni oon ihan hukassa :D Mulla ei oo mitenkää rasvaset luomet ja normaalisti käytän joko peitevoidetta tai lumenen primeria.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...