maanantai 13. tammikuuta 2020

Vuoden ensimmäinen meikki

Vuoden ensimmäinen meikkipostaus on täällä ja kyseinen meikki oli ihan oikeastikin vuoden eka, nimittäin uuden vuoden päivältä. Sain joululahjaksi Urban Decayn Honey -luomiväripaletin ja sarjan huulipunia ja tässä meikissä testailin niitä ensimmäistä kertaa. Päätin lopettaa meikki-keskiviikko postaukset, koska uuden elämäntilanteen vuoksi en pysty enää sitoutumaan jokaviikkoisiin aikatauluihin. Nykyään näitä meikkejä tulee siis silloin tällöin, sattumanvaraisesti.


Meikkipohjaan käytin pitkästä aikaa MUFEn puikkomeikkivoidetta, josta kyllä tykkään kovasti. Tarkoituksena olisi saada se kulutettua loppuun, sillä se alkaa olla jo aika vanha. Meikkivoide levittyy parhaiten siveltimellä, mutta viimeistelen yleensä häivytykset vielä kostealla sienellä. 

Mun ihoni on edelleen aika kuiva, vaikkakin huomattavasti parempi kuin syksyllä. Käytinkin voidemaista aurinkopuuteria ja nestemäistä highlighteria, ne kun näyttävät kuivalla iholla parhaimmilta.


Silmämeikkiin käytin tosiaan uutta Urban Decay Naked Honey -luomiväripalettia. Paletti on laadultaan tuttua ja taattua Urban Decayta, sävyt olivat pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä. Nimensä mukaan paletin sävymaailma viittaa kultaan ja keltaiseen, mutta mukana on myös neutraaleja ruskeita sävyjä, joita itse kaipaan lähes meikkiin kuin meikkiin. Paletilla saa tehtyä arkeen ja juhlaan sopivia lookkeja, itse aloitin tällä hyvin yksinkertaisella perusmeikillä.


Mikä on sun tän hetken suosikki luomiväripaletti?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

ColourPop All star matte blur primer
MUFE ultra HD invisible cover stick foundation
NARS soft matte complete concealer
YSL Les sahariennes cream bronzer
Jeffree Star Cosmetics Liquid frost, Canary bling
RCMA no-color powder
MAC next to nothing powder
tarte park ave princess matte bronzer
dome beauty blush, English rose
Sleek highlighting palette, Solstice*

LA Girl eyeshadow primer stick
Urban Decay Naked Honey palette
benefit Bad gal bang mascara

ColourPop brow boss, light brown
The BrowGal tinted brow gel with microfibers

IsaDora sculpting lipliner, 52 praline*
Urban Decay lipstick, keep tame & california honey

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

  1. Tämä liiloja sävyjä sisältävä! https://www.nordicfeel.fi/meikit/silmat/luomivaripaletit/lancome-hypnose-palette-5-couleurs-79117 Ostin laivalta,konsulentti testaisi sävyjä silmiini. Aikaisemmin en ole välittänyt kimaltelevista luomiväreistä, mutta tämä sulatti jään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lancomen paletteja en itse ole kokeillutkaan, mutta kuullut kehuja paljon :). Kiva kuulla, että löytyi jotain uutta, joka ihastutti!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...