lauantai 10. elokuuta 2019

Elokuun bette box

Elokuun bette box saapui jo muutama päivä sitten, yllättävän aikaisin tällä kertaa. Kyseessä on tämän vuoden viimeinen kesäbette ja kahden edellisen perusteella odotin tätä boksia innolla. Kesä- ja heinäkuun boksit olivat molemmat mun mielestä oikein kivoja, joten tottakai toivoin elokuultakin paljon. Katsotaanpa sitten mitä kaikkea boksi piti sisällään ja täyttyivätkö mun odotukset. 


Elokuussa boksin teemana oli "klassikot", joten odotin boksista löytyvän ns. jokaisen tarvitsemia perustuotteita iholle ja meikkaukseen. Nyt jo voin sanoa, että itse en löytänyt boksista yhtäkään klassikkoa (tai no, ehkä yhden), joten teeman kanssa mentiin mun mielestä aika metsään.


Oslo skin lab anti-wrinkle collagen 35,70€/70g (näyte arvoltaan n. 10€)

Päällimmäisenä boksista löytyi näytepakkaus kollageenijauhetta, jota voi sekottaa ruoan tai juoman joukkoon. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja ehkäisee ryppyjä. Teoriassa varmaan oikein hyvä tuote, mutta mun ei tule tätä käytettyä. Tavallaan ymmärrän nämä kauneusravintolisät boksissa, mutta itselle ne ovat täysin turhakkeita.


Vichy Dermablend SOS cover stick 18€

Boksin kiinnostavin tuote oli tämä alle 35 vuotiaille tullut Vichyn peiteainepuikko. Yleensä käytän nestemäisiä peiteaineita, mutta aion kuitenkin korkata tämän testiin, sillä Vichy on merkkinä kiinnostava. Peiteaine lupaa hyvää peittävyyttä, spf 25 suojakertoimen ja se sopii kaikille ihotyypeille. Toivon, että tämä ei kuitenkaan ole liian paksua.


Sweety Signature -sivellin (contour brush) 17,90€

Tällä kertaa boksista löytyi myös sivellin, mikä on aina kiva yllätys. Sweety on mulle täysin uusi merkki. Sain kokeiluun sarjan contour siveltimen, mikä on siis oikeasti vain vinoon leikattu kabukisivellin. Tämän muoto ei mun mielestä ole paras mahdollinen varjostuksiin, mutta harjakset tuntuvat todella silkkisen pehmeiltä. Kokeilen tätä mielelläni käytössä, mutta ensivaikutelma siveltimestä on vähän "halpa", vaikka hinta viittaa ihan muuhun.


Cien eyeliner pen 2,99€

Boksin ainoa klassikkotuote oli tämä musta kajaali Cien merkiltä. Cien on Lidlin oma kosmetiikkamerkki ja muutamien kokeilujen jälkeen, en ole ollut siitä kovin vakuuttunut. Musta rajauskynä on vaikea pilata, eli tämä on varmasti ihan toimiva tapaus, mutta ei jää mulla käyttöön. Tämä on ilmeisesti valittu Me Naiset -lehden vuoden parhaaksi vuonna 2018, eli ihan lupaavalta kuulostaa. Mulla on kuitenkin jo olemassa paljon mustia linereita, tälle ei vaan ole käyttöä.


Lopuksi boksista löytyi vielä näyte Replay Tank custom -tuoksusta. Tätä en itse laske varsinaiseksi tuotteeksi. Ihan ok tuoksu mun mielestä, mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva.

Siinäpä se koko sisältö oli, vain 4 tuotetta. Tää jätti mut jotenkin todella kylmäksi, ihan kuin jotain olisi puuttunut. Mulle jää käyttöön ainoastaan tuo Vichyn peiteainepuikko ja mahdollisesti Sweety sivellin. Tämä ei ollut se lopetus kesäbettelle, mitä olin toivonut.

Mitä mieltä sinä olit elokuun boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Mulla muuten sama sisältö, mutta sivellin oli iso luomivärisivellin. Olen samaa mieltä, että kesäbette olisi voinut päättyä paljon paremmin! Kokonaisuus oli todella vajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomivärisivellin olisi ollut ehkä mulle mieluisampi, mutta kyllä tuollekin käyttöä tulee. :)

   Poista
 2. Mulla oli peitevoiteen sijasta boxissa hiusharja+hiuslakka. Ehkä tosiaan tuntui hieman vajaaksi jääneen ja mä aina jaksan harmitella sitä miten paljon vaihtelua boxien sisällöissä on :/

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/08/bette-box-elokuu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no onpa kyllä ollut taas isoa vaihtelua bokseissa! :o

   Poista
 3. Nää Bette boxit on kyllä kiinnostavia ja kivasti esittelet niitä postauksissasi. Itse tykästyin tosta Cien eyeliner pen. Millaisia rajauksia sillä on helpointa tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoisin, että tuo rajaus sopii parhaiten vesirajalle kajaaliksi, tai sitten sellaiseen sumurajaukseen yläluomelle.

   Poista
 4. Mulle jäi ihan sama fiilis, että vajaaksi jäi. Multa puuttui tuotekortti joten ensin ajattelin että ehkä boksista puuttuu joku tuotekin.. toiveajattelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän on kyllä itselläkin sellainen ajatus, että joku tuote on unohtunut matkasta, vaikka kortti löytyikin :D.

   Poista
 5. Itse olen tykännyt tuosta Cien sarjasta mutta en kyllä tiennyt, että siinä on meikkejäkin :D

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Cienillä on paljonkin meikkejä, osa oikein kivoja ja osa taas ei mulla toimi yhtään :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...