perjantai 22. helmikuuta 2019

Joulukuun Ipsy glam bag

Kyllä, luit aivan oikein! Tänään päästään kurkkaamaan joulukuun ipsy glam bagiin, joka vihdoin löysi tiensä perille eilen. Marraskuun Boxycharm seikkailee edelleen matkoillaan, mutta sentään ipsy ja allure löysivät vihdoin perille. Joulukuun ipsy oli hyvin teemaan sopiva ja nämä tuotteet olisivat ilahduttaneet kovasti silloin joulun alla. 


Joulukuun pussukka oli erittäin hyvin teemaan sopiva, kultainen ja kimalteleva. Toiselta puolelta löytyy mustaa kangasta ja toinen puoli on täynnä kimaltelevia kultaisia paljetteja. Tästä jos jostain tulee mieleen pikkujoulut!


Pussukan ulkopuolelta löytyi jo ekat tuotteet. Ihanan jouluiset suloiset kangasnaamiot olisivat olleet vaikka tosi hyvä lahjaidea. Nää on jotenkin ihan hurjan söpöjä, etenkin tuo lumiukko :D. Naamioita tuli pussissa jopa kolme, mikä on aika jees! Innolla kokeilen näitä.


Seuraavaksi pussukasta löytyi Steve Laurant loose powder eli irtopigmentti. Tämä on sävyltään vähän oliviinvihreä/rusehtava. Pakkaus on todella tyylikkään oloinen ja merkki kiinnostaa, en ole Steve Laurantin tuotteita aikaisemmin kokeillut. Mä en ihan hirveästi käytä irtopigmenttejä, mutta otan tän ainakin kokeiluun.


Seuraavaksi pussista löytyi Ciate:n glitter flip huulipuna, joka oli jo edellisjoulun hitti. Mulla on yksi tälläinen entuudestaan, täytyy tarkistaa että ei tullut samaa sävyä. Näissä on ihan hauska idea, huulipuna levittyy huulille mattaisena ja huulia yhteen hieromalla niihin ilmaantuu glitterhippusia. Tosi kiva pikkujouluhuulipuna. Harmi kun ne pikkujoulut meni jo.


Musta on ihanaa saada bokseista siveltimiä, olin aika innoissani myös tästä FARAH merkin luomivärien häivytyssiveltimestä. Harjakset tuntuvat tosi hyviltä, pehmeiltä ja sopivan joustavilta. Varsi on todella kevyt ja ehkä jopa vähän hankalan ohut, tästä ei saanut sellaista normaalia otetta. Vaatii vähän totuttelua.


Pussukasta löytyi myös hehkua kasvoille, katherine natural cosmetics highlighter sävyssä Siena's highlight. Tää merkki on mulle täysin tuntematon, mutta highlighteri näyttää upealta! Tässä on todella kaunis sävy, hieman vaaleanpunertava shampanja. En malta odottaa tän testaamista, sillä swatchissa näyttää upealta!


Boksin viimeinen varsinainen tuote oli Kiss & Smink puikkoposkipuna kivassa korallisessa sävyssä. Tätä testaan oikein mielelläni, mulla ei ihan kauheasti olekaan tälläisiä puikkomaisia poskipunia. Sävy on ainakin just eikä melkeen mun mieleen! Merkki oli taas mulle vieras, kiva päästä kokeilemaan uusia juttuja :).


Ipsylla on nykyään myös mahdollisuus ostaa extra tuotteita omaan boksiin. Voit valita joko täysikokoisista tuotteista tai näytekokoisista. Löysin näytekokojen joukosta kaksi SLMissglam sivellintä ja maksoin näistä vain 3 dollaria kappale! Tykkään näistä tosi paljon, tuo highlighter sivellin mulla olikin jo ennestään, mutta ei yhtään haittaa, että niitä on nyt kaksi.

Miltä tämä joulukuun ipsy sun mielestä vaikutti? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Mun tekisi kovasti mieli tilata jokin uusi boksi kun LF:n tilaus viimein päättyy ensi kuussa. Boxycharm olisi se houkuttelevin, mutta en tiedä kestäisikö mun kärsimätön luonteeni viikkojen odotusta:D Paljonko sille tulee hintaa per kuukausi postituskulujen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmia mä suosittelen kyllä kovasti! Ja siis sillä toisteksi edullisimmalla postitustavalla boksi tulee alle kahdessa viikossa, jos on valmis maksamaan hieman enemmän :). Edullisimmillaan boksin saa Suomeen noin 30 eurolla (eli boksin hinta + postit).

      Poista
  2. Nää Ipsyt on siitä hauskoja, kun jokainen tilaaja saa vähän erilaisen kombon tuotteita! Minä bloggailin eilen omasta joulukuun Ipsystäni, ja oli aikalailla eri valikoima, käypä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä kurkkaamassa mitä sun ipsystä löytyi :)

      Poista
  3. Oho kylläpä sun ipsyllä kesti tulla perille! Mulla oli omassa pussukassa aivan täsmälleen samat tuotteet kuin sulla. Tykkäsin kyllä kaikista kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kesti, jostain syystä kaikki marras-tammikuun airmailit viipyilevät :(. Mä tykkäsin kanssa tän sisällöstä tälläkertaa tosi paljon!

      Poista
  4. Tosi kiva sisältö! Laadukkaan oloidia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa, joulukuu oli tosi onnistunut :)

      Poista
  5. Inhottava kun joutuu noin pitkään boxia itselleen odottelemaan, mistähän on johtunut? :/ Ihana sisältö tuossa kyllä on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tiedä mikä siellä on ollut ongelmana :/. Tai edes sitä onko vika ollut meidän postissa vai jossain muualla.

      Poista
  6. Siinä on paketilla ollut pitkä matka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hän kävi vähän omilla seikkailuillaan ennen kotiin tuloa :).

      Poista
  7. Noniin saithan sä vihdoin tän! Vielä kun tosiaan se Boxycharm tulisi perille.. :/ Mä alan itse jo huolestua mun tammikuun Boxycharmista, kun se ei oo tullut ja kohta ollaan jo maaliskuussa. Hitto kun ne kaikki muut toimitusvaihtoehdot on niin paljon kalliimpia, kun ei sillä halvemmalla kohta enää uskalla tilata mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä vähän jo luopunut toivosta sen Boxycharmin suhteen, mutta ehkä vielä joku päivä. Jospa nämä airmailit alkaisivat nyt tulla taas vähän normaalimmin. Mä oon nyt ottanut sillä reilu parinkympin postilla viime boksit, mutta tekisi mieli palata taas edullisempaan jos se vaan toimii.

      Poista
  8. Niin ihana sisältö ja noi siveltimet mitkä valitsit itsellesi on niin hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SLMissglam sivletimet on aivan ihania aina, oon niin koukussa niihin :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...