lauantai 3. marraskuuta 2018

Real Techniques rebel edge trio

Real Techniques rebel edge trio pääsee tänään esittelyvuoroon. Pari viikkoa sitten pyörähdin I love me messuilla ja tänään jatketaan siis vähän mun messusaaliin läpikäyntiä. Näitä postauksia on luvassa vielä jokunen, mutta minkäs sille voi kun tein niin hyviä löytöjä :D. Real Techniquesin pisteellä oli paljon uutuuksia ja erilaisia settejä, mutta mun silmiini pisti heti tämä  rebel edge trio siveltimien erikoisen muodon vuoksi. Oon nyt käyttänyt näitä pari viikkoa ja muodostanut siveltimistä oman mielipiteeni.

Real Techniques rebel edge trio

Rebel edge trio sivellinsetti sisältää nimensä mukaan kolme sivellintä, kasvoille ja silmille. Mukana on yksi todella pieni sivellin yksityiskohtaiseen työskentelyyn, yksi vähän perinteisemmän näköinen ja kokoinen sivellin esimerkiksi poskipunalle, varjostuksiin tai highlighterille ja yksi iso ja muhkea sivellin puuterille tai bronzerille.

Real Techniques rebel edge trio

Real Techniques siveltimet ovat aina olleet laadullisesti tosi hyviä ja mun mielestä hintakin on kohdillaan. Messuilla tämä setti maksoi 20 euroa mikä on varmaan aika lähellä setin normaalia hintaa, ainakin Yhdysvalloissa tätä myydään 19.95 dollarin hintaan. Siveltimet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, mulla ei ole yksikään RT sivellin mennyt vielä huonoksi (tosin ostin ekat vasta noin neljä vuotta sitten).

Real Techniques rebel edge trio

Tässä setissä kiinnostavinta oli tosiaan siveltimien muotoilu, etenkin tuo iso ja muhkea sivellin oli sellainen, mikä sai mut haluamaan tän setin. En omistanut entuudestaan yhtäkään tuon mallista sivellintä. Sitä on aika vaikea selittää, mutta sivellin on hieman viistoonleikattu ja vähän litteämpi kuin puuterisiveltimet yleensä. Kuitenkin todella pehmeä ja tuntuu ihanalta ihoa vasten. Tämä sopii täydellisesti aurinkopuuterin levitykseen tuon muotonsa ansiosta. 

Myös keskikokoinen sivellin on hieman viistoonleikattu, mutta sen käyttötuntuma on aika samanlainen kuin muissa viistopäisissä varjostus- ja poskipunasiveltimissä. Olen kokeillut sisä myös highlighterin levitykseen ja se sopii hyvin siihenkin tarkoitukseen, etenkin jos haluaa sellaisen vähän luonnollisemman korostuksen koko poskipään alueeelle, eikä ehkä niin kovin tarkkaa.

Eniten mua hämmästytti tuo pienin viuhkamainen sivellin, mitä ihmettä sillä muka tehdään? Aika äkkiä keksin kuitenkin sillekin käyttötarkoituksia ja messuilla jo sain NSB:n Lieseltä vinkin, että se sopii hyvin nenän varjostamiseen. Muuten olen käyttänyt sitä mm. nenänpään ja nenänvarren korostukseen, amorinkaaren korostukseen ja kulmaluulle. 

Real Techniques rebel edge trio

Onko sulla kokemusta RT siveltimistä?
Miltä nämä uutuudet vaikuttavat? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen pakksus. Itse olen vähän huono valitsemaan pensseleitä, ehkä pitäisi perehtyä enemmän, mikä meikkipensseli soveltuu mihin parhaiten. Omista ehkä 5 pensseliä, joilla yritän tulla toimeen. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamalla hyvin valitulla siveltimellä pääsee jo pitkälle, kun hankkii riittävän monipuolisia ja laadukkaita välineitä :) Kiitos ja mukavaa syksyä myös sinulle!

   Poista
 2. Olipas mielenkiintoinen postaus ja kivat siveltimet. Minulle nämä siveltimet ovat todella harmaata aluetta! Kiitos esittelystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Siveltimiä on nykyään tarjolla niin valtava määrä erilaisia, että ei ihme jos se tuntuu olevan vähän harmaata aluetta.

   Poista
 3. Vaikuttaa hyviltä noi siveltimet. Mulla on RT ltä yksi poskipunasuti ja se on kyllä ollut hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT:llä on tosi laadukkaita siveltimiä, mulla ainakin ovat kestäneet käytössä vuosia :)

   Poista
 4. Mulla on myös tää setti ja kyllä näitä sai hetken ihmetellä, ennen kuin käytössä vähän tottui. :D Suosikkini näistä on se keskimmäinen, joka on tutuimman oloinen kuten säkin totesit. Mä testasin sitä poskipunalle ja sen kanssa se oli ihan ok, mutta voisin tykätä siitä vielä enemmän aurinkopuuterin kanssa. Testasin isointa sivellintä ensin aurinkopuuterille, mutta sillä oli ison koon vuoksi vähän hankalaa saada yhtään tarkemmin levitettyä. Mun aurinkopuuterit on myös aika vaaleita, niin tuolla oli hankala saada niistä mitään pigmenttiä irti. Testaan sen vielä puuterin kanssa, mutta muoto kyllä vaatii vielä totuttelua ylipäätään. Sitä pientä en ole kokeillutkaan, highlighterin kanssa meinasin sitä juuri testata, mutta enpä ajatellut että nimenomaan pienille alueillehan se on kätevin. Kiitos siis vinkin välittämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo kyllähän tämä herätti ensivilkaisulla vähän ihmetystä, että mitähän ihmettä :D. Kivaa näissä on se monipuolisuus, siveltimiä voi käyttää oikeastaan mihin tahansa. Mä tykkään tuossa isossa juuri siitä, että se levittää bronzerin niin vaivattomasti joka puolelle eikä tarvi olla niin tarkka :D. Mihinkään varjostukseen se ei ole paras, mutta kun haluaa vaan lämpöä kasvoille niin on mulla toiminut tosi hyvin.

   Poista
 5. Siveltimet näyttävät todella mielenkiintoiselta! Tuo niiden muoto on jotenkin "hassunnäköinen" mutta varmasti käytettäessä todella toimiva. Vaatisi varmaan totuttelu "normaalien" siveltimien jälkeen mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoto on näissä tosiaan jännä, mutta loppujenlopuksi nämä käyttäytyvät aikalailla samoin kuin muutkin vastaavat siveltimet :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...