tiistai 27. marraskuuta 2018

Polaar Ice Pure

Hei kaikille! Sain jo joskus kesällä testiin Polaar ihonhoitotuotteita, joita olen nyt vihdoin ehtinyt kunnolla testaamaan ja tänään tutustutaan yhdessä tähän ranskalaiseen ihonhoitosarjaan. Polaar on tosiaan kehitetty ranskassa jo vuonna 2005. Mä kuulin tästä ensimmäisen kerran joskus vuosi sitten, kun sain lookfantastic boksin mukana sarjan silmänympärysvoiteen. Kiinnostuin sarjasta jo silloin, ja kun viime keväänä mulle tarjoutui tilaisuus kokeilla Polaar Ice Pure -sarjan puhdistustuotteita, olin todella innoissani. Otin tuotteet käyttöön noin kuukausi sitten ja nyt olen ehtinyt muodostaa näistä mielipiteeni.

Tuotteet saatu pr näytteenä

Polaar Ice Pure

Sain kokeiluun Ice Pure -sarjan miselliveden, sekä puhdistusemulsion. Ice Pure -sarja pitää sisällään Polaarin puhdistustuotteita, sen lisäksi Polaarilta löytyy myös mm. Ice Source, Lapland ja Eternal snow -sarjat. Ice Pure puhdistustuotteet tunnistaa suloisesta vaaleanpunaisesta "etiketistä". 

Polaar hyödyntää tuotteissaan pohjoisen luonnon antimia, kuten marjoja, kukkia, juuria ja lehtiä. Raaka-aineet tulevat napapiirin pohjoispuolelta napa-alueelta ja tuotteet onkin suunniteltu suojaamaan ihoa sään vaihteluilta. Tuotteet sopivat hyvin herkälle ja kuivalle iholle ja ne on tuotettu luontoa suojellen ja kunnioittaen.

Polaar Ice Pure


Polaarin misellivesi on tarkoitettu ihon päivittäiseen puhdistamiseen ja se on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin siis myös herkälle iholle. Tämä puhdistaa kasvot todella hyvin ollakseen misellivesi. Yleensä poistan meikin ensin vähän tujummalla putsarilla, jonka jälkeen pyyhin rippeet tällä misellivedellä ja vanulapulla. Misellivesi jättää kasvot raikkaan puhtaiksi eikä se kiristä ihoa. Silmien alueella olen huomannut pientä kirvelyä tän kanssa, jos tuotetta on joutunut ns. silmään asti, eli vanulappu on ollut liian kostea kun olen pyyhkinyt silmiä. 

Polaar Ice Pure

Polaar Velvety Cleanser

Polaarin puhdistusemulsio oli ensikokeilulla aikamoinen yllätys. Tämä kun on sinistä! Sinistä ja melko geelimäistä ainetta, joka puhdistaa kasvot tehokkaasti, tällä saa poistettua hyvin myös meikit. Tämänkin sopii tuttuun tapaan myös herkälle iholle ja tuote tuntuukin kasvoilla hyvin hellävaraiselta ja myös kosteuttavalta. Ainoa miinus tässä mun mielestä on aika maskuliininen tuoksu, mulle tulee tästä väkisinkin mieleen joku miesten after shave. Yhdessä nämä kaksi ovat kuitenkin toimineet todella hyvin, yksi pesu tällä putsarilla ja viimeistely misellivedellä on ollut riittävän tehokas koko kasvojen puhditukseen meikistä ja ilmansaasteista jne.

Polaar Ice Pure

Suomessa Polaaria myy Hehku, Sokos ja valikoidut apteekit. Sarjan hintataso on mun mielestä varsin kohtuullinen, misellivedellä on hintaa alle 20 euroa ja putsarilla hieman reilu. Muuten tuotteet liikkuvat siinä 15-50 euron välillä, hintahaitari on aika suuri.

Onko Polaar sulle tuttu? 

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Polaarin tuotteita olen nähnyt kaupan hyllyllä, mutta en ole ainakaan vielä innostunut ostamaan. Luulisi tosiaankin skandinaaviseksi merkiksi, joten tuo ranskalaisuus oli kyllä ylläri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa sijoitin tän päässäni jonnekkin Islantiin tms ennenkuin tiesin merkin olevan ranskalainen :D

   Poista
 2. Nimestä ei heti tulisi mieleen Ranska. :D Ranskalaisten ihonhoitotuotteet on tunnetusti aina todella laadukkaita, Polaar ei ole tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mun päässä tää kuului jonnekin pohjoiseen ;).

   Poista
 3. Ei ole tuttu, mutta misellaariveteen tykästyin kyllä jo muutama vuosi sitten - helppoa kun yhdellä tuotteella saa kasvot puhdistettua illalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivedet on tosi näppäriä, mä en tulisi enää toimeen ilman :)

   Poista
 4. En ole kokeillut, mutta hih, mäkin olisin olettanut ranskalaisen merkin käyttävän enemmänkin keski-eurooppalaisia raaka-aineita, kuin tällaisia pohjoisia raaka-aineita :D Muutenkin tästä tulee enemmän mieleen, että merkki olisi enemminkin pohjolasta :D Mutta kuulostaa mielenkiintoiselta merkiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset oli mulla ennen kun tutustuin merkkiin paremmin :D. Polaar tuo mulle mieleen jonkun napapiirin tai ainakin pohjoismaat.

   Poista
 5. Moni sanoo juurikin samaa, että toi puhdistus tuoksuu hieman maskuliiniselta. Omalla kohdalla se tuoksuu raikkaalle ja viileälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ole ainoa :D. Todella hyvä tuote, mutta tuntuu aina kun käyttäisi jotain miesten aftershavea tms kun pesee kasvoja :). Kyllä mä tunnistan siitä myös ton sun mainitseman raikkauden.

   Poista
 6. On muutaman tuotteen verran tullut tutuksi ja mm. tämän kaksikon olen itsekin testannut: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/ice-pure.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin, että sä oot kanssa näitä testaillut :)

   Poista
 7. Uuu onpas kauniita! En olekaan ennen kuullut, mielenkiintoisen oloisia. 🙏🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi kivoja, kannattaa tutustua sarjaan jos tulee jossain vastaan :)

   Poista
 8. Siis Polaarin tuotteet on sellasia mitä oon halunnu testata ikuisuuden! Ihastelen niitä aina blogeissa ja toki sokkarilla siellä kun töissä olin. Ihania on olleet!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustu ihmeessä, nää herätti myös mun kiinnostuksen sarjan muita tuotteita kohtaan :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...