perjantai 27. lokakuuta 2017

ColourPop x My Little Pony

ColourPop teki sen taas! Ihana My little pony -kokoelma julkaistiin parisen viikkoa sitten ja tästä oli jo etukäteen paljon hypetystä. Kokoelma julkaistiin uuden My Little Pony -elokuvan kunniaksi ja mun iloksi kokoelman pakkauksia koristaa ne aidot ja alkuperäiset ponit. Olin tästä niin fiiliksissä, että päätin tilata ihan koko kokoelman ja tänään pääsen näyttämään myös teille mitä ihanaa kokoelmaan kuului. 

ColourPopin tuotteita saa tilattua myös Suomeen heidän omasta verkkokaupasta. Yli 50 dollarin tilaukset saa ilman toimituskuluja ja muuten postikulut on muistaakseni 9-10 dollaria. Välillä on myös kampanjoita, joissa saa kaikki ilman postikuluja, joten niitä kannattaa seurailla! 

colourpop my little pony

Kokoelman tuotteet on pakattu ihan supersuloisiin ponirasioihin, nää on ehdottomasti mun suosikkini kaikista ColourPop kokoelmapakkauksista. Ponit on vaan jees! Joskus saa aikuistakin lapsettaa ja nää tuo niin mieleen omat lapsuusmuistot. Varsinaiseen kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, kaksi puuterihighlighteria, kolme mattahuulipunaa, kolme huulikiiltoa, kolme glitterluomiväriä, sivellinsetti ja meikkipussi. Kun osti koko pr setin, sai myös tarra-arkin, ihanan kangaskassin ja minikokoisen ponin, jos sattui olemaan nopea ja onnekas kuten minä. Tätä kirjoittaessa kokoelman kaikki muut tuotteet ovat vielä myynnissä, paitsi ne kolme luomiväriä. Uskoisin, että nekin vielä palaavat!


Aloitetaan setin läpikäynti vaikka tästä meikkipussista. Tää on jotenkin tosi nätti, kiiltävä ja metallinhohtoinen materiaali näyttää upealta ja tässä on soma sateenkaarikuvio koristeena. Vetimenä toimii tietysti poni ja sisältä tämä on vuorattu turkoosilla kankaalla, johon on painettu paljon paljon poneja. Siis miten ihana!


Pr paketin mukana tullut kangaskassi on hyvän kokoinen ja melko jämäkän tuntuinen. Tässä on myös vetoketju, mikä oli mun mielestä iso plussa! Kuviona löytyy tietysti poneja ja toiselta puolelta sateenkaari ColourPopin logolla. Tämä on vuorattu samanlaisella kuvioinnilla, kun noista pahvipakkauksista löytyy.


Mukana tuli myös tarra-arkki, sekä nopeimmat saivat oman miniponin. Näitä on ollut paria eri vaihtoehtoa, mulle tuli Glory. Gloryn mukana oli vielä pieni tähtikampa, miten söpöä! 6-vuotias Mari hihkui riemusta kun näki nämä. Tuossa pienessä vihossa on kuvia alkuperäisistä poneista.

ColourPop x my little pony

Kokoelman sivellinsettiin kuuluu viisi sivellintä, joista kaksi on kasvoille ja kolme silmille. Nämä ovat laadultaan hyvin samanlaisia, kuin ne vähän aikaa sitten esittelemäni ColourPopin perussiveltimet, mutta ulkonäkö on kokenut muutoksen. Vaaleanpunaiseen varteen on painettu kokoelman nimi ja harjakset ovat hattaranpinkkejä. Nam. Mun suosikkeja tästä on tuo viistopäinen poskipuna/contour sivellin, häivytyssivellin ja litteä luomivärisivellin. Tää olisi muuten kiva lahjaidea jollekin nuorelle meikkaamisesta innostuneelle!

my little pony palette

my little pony palette

Kokoelman helmi on kuitenkin ehdottomasti tämä luomiväripaletti. Pakkaus jatkaa samalla söpöilylinjalla mitä koko kokoelma ja sisältä löytyy kauniita ja värikkäitä sävyjä. Olisin ehkä kaivannut tähän yhden tai kaksi mattasävyä lisää, mutta en valita! Laadultaan tämä on yhtä huikea, kuin muutkin CP paletit. Odotan niin innolla, että pääsen meikkaamaan tällä.


Huulituotteita löytyi kuusi ja ne oli mietitty kivasti pareiksi, ainakin suurin osa. Mukana on pinkkiä, syksyn rusehtavaa ja väriläikkänä upea vaalea violetti (joka kyllä tummuu huulilla jonkin verran). Mä tykkään ultra matte koostumuksesta tosi paljon, niitä löytyykin jo kymmeniä mun kokoelmasta. Myös kiillot on tosi miellyttäviä käyttää, ne ei ole liian tahmeita tms, mä vaan en kovinkaan usein itse käytä kiiltoja.



Mukana tuli myös kaksi puuterimaista highlighteria, jotka ovat kumpikin melko uniikkeja sävyjä. Trickles on upea vaalea pinkki, jossa mukana myös hieman sinertävää sävyä. Trickles sopii hyvin vaalealle iholle ja on oikea unicorn highlight! Pigmentiltään nää ei ole ihan mun lemppareita, mutta toimivia kuitenkin. Ehkä ihan hyväkin, että sinertävä highlight ei ole kaikista hohtavin? Toinen sävyistä on Starflower, joka on selkeästi tummempi ja hieman perinteisempi kultaan vivahtava. Todella kaunis sävy, joka sopii mun mielestä monille ihonsävyille, mutta ei ehkä ihan vaaleimmalle kuitenkaan.



Viimeisenä puhutaan vielä kolmesta super shock shadow -luomiväristä. Nämä ovat kaikki koostumukseltaan ultra glitter, eli pääasiassa pelkkää glitteriä ja vähän pohjapigmenttiä. Nämä toimivat loistavasti toisen luomivärin päällä, jos haluaa sellaisen hohtavan glitter lookin. Sävyt on vasemmalta: Posey, Cherries Jubilee ja Sunbeam. 

Innostiko My Little Pony -kokoelma? Mikä oli sun suosikki?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Ihan hullun söpöjä ^_^ En tilannut mitään, koska nyt ei pysty mutta ehkä jossain vaiheessa, jos näitä vielä saa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä ollaan vielä tuomassa uudestaan myyntiin, ainakin kerran tai pari :)

      Poista
  2. Tuo luomiväripaletti näyttää hyvältä! Muuten taitaa olla hieman liian erikoisia tuotteita eikä varmaan tulisi käytettyä. Pakkaukset on tosi söpöjä kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletti on tän helmi, ehdottomasti. Mutta monet muutkin on tosi käyttökelpoisia, jos niitä vaan yhdistelee neutraaleihin juttuihin :)

      Poista
  3. Toi luomiväripaletti on yksinkertaisesti upea<3 Ja onhan noi pakkauksetkin ihan supersöpöjä :D En itse tilannut tästä kokoelmasta mitään, mutta on ollut kiva lukea muiden blogeista juttua näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voinut olla tilaamatta, nää on niin ylisöpöjä :DD

      Poista
  4. Voi että noi pakkaukset on söpöjä! Toi luomiväripaletti ja noi highlighterit oli sellasia mitä oisin voinut itekkin ostaa :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten söpöt pakkaukset ja nuo luomiväripaletin sävyt on tosi kivat!

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletti on mun suosikki myös, se vaan kolahti heti. :)

      Poista
  6. Luomiväripaletti on kiinnostavin tuote, toivottavasti esittelet sen vielä swatchien kanssa. Ite henk.koht. en noista poneista kauheasti välitä, vaikka oon niillä lapsena leikkinytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, voisin kyllä tehdä ihan oman postauksen tuolle paletille :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...