sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Meikkilaatikon siivousta / Makeup declutter

Mukavaa sunnuntaita kaikki! Mulla on tapana aika usein siivota mun meikkipöytää ja laatikoita. Se on jotenkin tosi rentouttavaa puuhaa ja samalla tulee käytyä läpi sitä omaa kokoelmaa. Aina löytyy joitain juttuja, joita ei vaan tule käytettyä, joten laitan ne kiertoon tavalla tai toisella. Pari viikkoa sitten siivosin pöytääni oikein kunnolla ja iso kasa meikkejä lähti poistoon. Ajattelinkin nyt näyttää teille mitä tuotteita mun kokoelmasta ei enää löydy. Itse tykkään kovasti katsoa declutter videoita Youtubesta, joten miksei se tänne blogiinkin sopisi? Mun poistoon lähtevät tuotteet menevät pääasiassa perheelle ja ystäville lahjoituksena, tosi vanhat jutut roskiin ja osa hyväkuntoisista ja vähänkäytetyistä menee myyntiin. 


Tavaraa lähti kaksi Lookfantastic beautybox laatikollista. Sekalainen setti kaikkea mahdollista, mutta toi kivasti tilaa mun laatikoihin uusille tulokkaille (tai vanhoille, mitkä ei vaan oo mahtuneet laatikkoon). Mukana on mun itse ostamia tuotteita, pr näytteenä saatuja juttuja ja kauneusboksien mukana tulleita. Disclaimerina vielä mainittakoon, että pr näytteinä saadut tuotteet lahjoitan aina eteenpäin, jos en itse käytä.


Aloitetaan vaikka silmämeikeistä. Luomiväripaletteja pistin poistoon kolme kappaletta. Kaksi Anastasia Beverly Hillsin palettia ajattelin laittaa mahdollisesti myyntiin ja The Body Shopin paletin annoin serkulle. Nuo on kaikki tosi laadukkaita ja kivoja paletteja, mutta en vaan ole niihin tarttunut enää pitkään aikaan, joten ajattelin lähettää ne maailmalle rakastaviin koteihin. Irtoluomivärejä lähti myös muutama, kaikki lähes käyttämättömiä. Iso kasa lähti myös erilaisia kajaaleita, niitä kun aina kertyy laatikkoon ja kuitenkin käytän pääasiassa vain kolmea eri kynää. 


Huulituotteita pistän kiertoon aika usein. Tällä kertaa koko kasa meni mun sukulaisille ja perheelle, koska kaikkia oli käytetty jonkin verran enkä viitsi käytettyjä huulituotteita myydä, ainakaan nestemäisiä. Helpommalla pääsen kun annan halukkaille :D. Kasasta löytyy huulikiiltoja, perinteisiä huulipunia, nestemäinen huulipuna, kyniä yms. 


Kasvotuotteitakin lähti jonkin verran. BB ja meikkivoiteet annan aika usein äidille, kuten tälläkin kertaa. Poistoon lähti myös poskipuna/bronzer paletti ja yksittäisiä poskipunia, highlightereita ja aurinkopuutereita. Joukossa on pari uudehkoa, jotka ajattelin laittaa myyntiin, mutta suurin osa näistä lähti jo perheelle ja ystäville.


Karsin myös jonkin verran mun sivellinkokoelmaani. Tän kuvan oton jälkeen laskin mun siveltimet ja niitä oli tasan 200, karsin hieman lisää! Noin parisenkymmentä sivellintä sain vielä näiden lisäksi karsittua ja ne odottelee nyt ottajaansa, kunhan kaveri tulee käymään läpi mitä haluaa. 

Tältä näytti siis mun declutter poistokasani, kivoja tuotteita, joita mun ei vaan tule käytettyä. Musta on aina kivaa kun pääsen lahjoittamaan näitä eteenpäin, tuntuu, että ne ei mene hukkaan kun saa ilahdutettua toisia :)

Haluatteko nähdä näitä declutter postauksia tulevaisuudessakin?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Ilman muuta, nää on mielenkiintoisia. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, declutterit on tosi kiinnostavia. Katselen niitä ajoittain Tuben puolelta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa, kiva kuulla, että muitakin kiinnostaa :)

      Poista
  3. JOO LISÄÄ NÄITÄ! :-D Mä aina youtubestakin kattelen ja kuuntelen tunti tolkulla decluttering videoita.... Ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!! Täytyy tehdä taas seuraavan siivouksen yhteydessä :) Mä katon kanssa tosi paljon declutter videoita, niin kiinnostavia!

      Poista
  4. Hihhii, pitäisiköhän itsekin tehdä tällainen, kun alan tulevaa muuttoa varten "konmarittamaan" kosmetiikkajemmojani :D?

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti lisää tällaisia! Näitä on aina mielenkiintoista lukea ja näistä saa aina kivan inspiraation lähteä itsekin taas siivoilemaan omia meikkivarastoja :) Apua millainen määrä siveltimiä sulla on!! Mun kaverin poikaystävä oli joskus sitä mieltä, että kahdella tai kolmella siveltimellä pitäisi pärjätä hyvin (kaveri ei itse meikkaa) ja nähtyään mun sivellinmäärät mies meinasi lentää selälleen :D Pitäisköhän mun mainita, että mun sivellinkokoelma on vielä pikkuruinen joidenkin toisten kokoelmiin verrattuna? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mulla on ehkä saattanut lähteä toi sivellinkokoelma vähän käsistä, mutta toisaalta käytän kyllä ainakin 85% niistä kaikista :) Siveltimet on kivoja!

      Poista
  6. Mua nauratti ( ja ehkä vähän itkettiin), et erikseen pitää mainita, et pr:nä saadut tuotteet lahjoitat eteenpäin. Ettei vaan kukaan pahoita mieltään ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään täytyy kaikki mainita, ettei päädy keskustelupalstoille :D

      Poista
  7. Musta nää on tosi kiinnostavia postauksia :) Jatkoa odotellessa!

    Itsekin karsin välillä vanhoja tuotteita, joista en enää pidä. Vaatii myös hetken, että raaskin luopua hutiostoksista. Huulituotteista minun on helppo luopua, sillä niitä minulla on niin paljon. Viimeksi sydäntä riipien luovuin Smashboxin Casey Holmes korostuspaletista ja Jouerin skinny dip -highlighterista. Liian tummia minulle, ei tule käytettyä :( Nyt voi sitten hyvällä mielellä meikata muilla korostustuotteilla, kun väärän väriset tuotteet ei syyllistä minua sieltä laatikosta.

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Jatkoa seuraa varmasti, kun tila alkaa taas loppua kesken :P

      Tosi kurjaa, että tuo Case Holmes paletti ei sulle sopinutkaan, mutta maailmassa on niin paljon highlightereita, että nyt tosiaan hyvällä omatunnolla uusia hankkimaan! Mä haluaisin kokeilla tuota JOUER skinny dip -highlighteria, kunhan sen jostain saisin käsiini. :)

      Poista
  8. Hei tää oli tosi kiva postausidea! Näitä lisää :)

    Itsekin pitäisi useammin käydä omat kätköt läpi!

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Olipa kivan erilainen postaus! :)
    Mä oon koko syksyn tehnyt vähän tätä samaa vaatekaappini kanssa ja se on vaan niin ihanaa kun saa kaapit parempaan järjestykseen.
    Eks sitä vähän voikin verrata meikkien siivoamiseen? :D
    Tosin sekin mun pitäisi ehdottomasti tehdä!
    Teen usein niin että kun testaan jotain ja heti tuntuu että ei oo mun juttu niin kerään ne tuotteet pieneen paperipussiin ja kun treffaan ystäviä niin annan heidän valita itselleen mieluisia juttuja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...