tiistai 8. elokuuta 2017

ColourPop Crystals

ColourPop julkaisi jokin aika sitten uuden Crystals -kokoelman, joka piti sisällään joukon uutuustuotteita. Kokoelma oli saanut inspiraationsa neljästä eri jalokivestä ja jokaisella kivellä on oma sarjansa. Jokaiseen sarjaan kuuluu joko meikinkiinnityssuihke tai meikinpohjustussuihke, nestemäinen highlighter ja huulivoide. Tuotteiden sävymaailma vastaa jokaisen jalokiven sävyä, joten tiedossa on erikoisia ja yllättäviä tuotteita. Mä innostuin näistä heti ensi silmäyksellä. Tällä hetkellä suurin osa tuotteista on loppuunmyytyjä, mutta ColourPopin tuntien näitäkin tullaan vielä lisäämään uudestaan myyntiin. Tilannetta voit seurata täällä


Kokoelmaan valitut jalokivet ovat aquamarine, amethyst, aventurine ja rose quartz. Pakkauksissa on nähtäviss' jalokiven loistoa ja kultaisia yksityiskohtia, mun mielestä nämä oli jotenkin tosi suloisia ja kauniita. Amethyst ja rose quartz -sarjoihin kuuluu priming sprayt ja aquamarine ja aventurine -sarjoihin kuuluu setting sprayt. 

Aloitetaan vaikka niistä kasvosuihkeista, koska ne oli mulle kokoelman mielenkiintoisimmat uutuudet. Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, niin rakastan kaikenlaisia kasvosuihkeita. Nämä eivät ole poikkeus sääntöön, vaan oon ollut todella positiivisen yllättynyt näistä. Pohjustussuihkeet tuntuvat todella auttavan meikinpohjustuksessa, ne jättävät iholle hieman tahmean tarttumapinnan meikille. Kiinnityssuihkeet ovat hieman haastavampia käyttää, sillä näissä on aika voimakas suihku. Se ei ole sellainen pisarainen kuin monissa on eikä jätä märkiä läikkiä naamalle, mutta tuotetta suihkuaa paljon ja voimalla. Näitä täytyy muistaa käyttää kunnolla koko käden mitan päästä suihkaisten. Suihkeet imeyttävät puuterimaiset tuotteet kauniisti kasvoille ja lopputulos näyttää luonnollisen raikkaalta. Nämä ovat myös auttaneet meikin pysyvyydessä ihan yhtä hyvin kuin muut mun suosikki suihkeeni.
Kokoelman nestemäiset highlighterit ovat kenties ne erikoisin tuoteryhmä. Jokainen highlighter vastaa sävyltään omaa jalokiveään, joten kokoelmasta löytyy sinistä, vihreää, lilaa ja vaaleanpunaista highlighteria. Ei ehkä niitä ihan jokapäiväisiä sävyjä? Mun mielestä nuo on ihan super makeita, kerrankin jotain jännää ja erilaista! Tokikaan ne ei mun arkikäyttöön myöskään sovi, tai ehkä vaaleanpunainen korkeintaan, mutta noilla saa aikaan tosi jänniä efektejä hieman erikoisempiin meikkeihin. Highlightereissa on huikea hohto ja ne ovat todella kirkkaita.
Viimeisenä kokoelmasta löytyy vielä sävytetyt huulivoiteet. Nämä on tosi jänniä tuotteita! Niitä voi käyttää joko yksinään tai huulipunan päällä jos haluaa punalle duochrome efektin. Nämä tuntuvat huulilla todella hoitavilta ja pehmeiltä ja samalla näyttävät erikoisen kiinnostavilta. Harvoin sitä vihreää käyttää huulillaan, vai? Näissä sävy on selkeä, mutta ei liian voimakas, joten näitä voi huoletta käyttää ihan arkenakin jos sille päälle sattuu. 


Miltä Crystals kokoelma teistä vaikutti? 
Mielenkiintoinen uutuus vai liian erikoista?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Olin jostain näkevinäni ja kuulevinani, että ColourPopilta on tulossa tällaisia uutuuksia. Nämä tuotteet ei minua varsinaisesti ihan hirveästi kuumota, mutta jos/kun ColourPop laajentaa vielä enemmän valikoimaansa, niin voisin jotain hommatakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoima laajenee hurjaa tahtia, vähän liiankin nopeasti mun mielestä kun joka viikko tulee jotain uutta mitä haluaisin kokeilla :D

   Poista
 2. Omaan makuun tällaiset jutut eivät oikein iske, mutta kiva kun ColourPop laajentaa valikoimaansa vauhdilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa tulee ulos sitä tahtia, ettei meinää perässä pysyä :D Hyvä puoli on se, että ainakin on lähes jokaiselle jotain kiinnostavaa.

   Poista
 3. Onpa upeet paketitki! Nuo suihkeet kyllä kiinnostaa :) Millasilla "ominaisuuksilla" niitä on mainostettu,dewyllä vai mattaavalla tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä oli sellanen systeemi, että toinen primer + kiinnityssuihke on kuivalle iholle ja toinen pari taas öljyiselle iholle, mutta pahus kun en nyt muista miten päin ne meni :D

   Poista
 4. Mua kiinnosti tässä kokoelmassa lähinnä noi nestemäiset highlighterit ja setting sprayt. Huulivoiteet on mun makuun turhan erikoisia, tuskin tulisi koskaan käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo highlighterit on tosi kivoja! Erikoisia, mutta kuitenkin pääosin käyttökelpoisia ja super hohtavia!

   Poista
 5. Huh, näiltä tulee niin kovaan tahtiin kokoelmia etten pysy edes perässä. :D Suunnittelu- ja kehityspuolella pitä takuulla kiirettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama olo alkaa olla, en pysy millään perässä vaikka kuinka yritän :D Nytkin on tullut jo uudet peiteaineet ja siveltimet ja bronzerit, highlighterit ja mitä vielä. Huh.

   Poista
 6. Tosi jännännäköisiä huulivoiteita. Tykkään ainakin käsiswatcheista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne oli kanssa tosi hauskoja ja erilaisia :D

   Poista
 7. ColourPopilta tulee nykyään niin tiheeseen tahtiin uutuuksia, etten edes ollut kuullut tämmöisestä :D Huulivoiteet näyttää kivoilta ja sellaisen voisin joskus tilatakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuntuu todella miellyttäviltä ja hoitavilta, suosittelen kyllä jos tykkää vähän erikoisemmasta lookista huulilla, ilman että se on liian voimakas :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...